Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
2038 to mogła siedziec w Barcelonie ten tydzień, a nie tylko weekend. Gdyby jej komentarze nie bolały to by ich wcale nie usuwała. Jutro na bank wrzuci nowe zdjęcie w innym kostiumie.

Gość gość
ja mysle, ze wrzuci je jeszcze dzis wieczorem, tylko że jakieś robione w nocy

Gość gość
Ona nie kupiła tych strojów na bank, na insta oznaczony sklep apapat i na ich profilu jej fota

Gość gość
Ciekawe czy ona wie, ze nie powinna rozpowszechniac na filmikach muzyki z imprezy na ktorej jest

Gość gość
gość dziś Ona nie kupiła tych strojów na bank, na insta oznaczony sklep apapat i na ich profilu jej fota Przy okazji jeśli chodzi o te stroje... weszłam na ich stronę i marny wybór mają, w zwykłych sieciówkach stroje są 1000% razy piękniejsze... Skoro Olfa lubi Agenta dlaczego nie kupiła tam ? Ich stroje są kolorowe i ciekawe. A wybrała zwykłe bikini które niczym się nie różni od takiego kupionego z budy przy zejściu na plaże w Międzyzdrojach...

Gość Zbanowanazaprawde
gość dziś Prawde i tylko prawde ;D

Gość gość
Olfa, Adolfa, Trollfa wielu imion posiadaczka skrzeczy jak stara szczekaczka W chwilach wolnych hejterow na kafe hejtuje Lub nowy ekskluzywny urlop planuje Mówi, że darmoszek nie przyjmuje Choć w skrytości je kolekcjonuje W luksusy jej życie opływa Ale nowych fanów zbyt wolno przybywa Więc na Insta kłamie i kręci I tym nowych obserwatorów nęci W małej klitce pomieszkuje I na snapie buractwem się popisuje Nie wiadomo czemu taka biedna a taka bogata Los jej ciągle nowe figle płata

Gość gość
To zdjęcie w kostiumie na plaży... wypina te sterczace żebra. Wygląda chudo jak anorektyczka czy bulimiczka. Nie zgrabne, wycwiczone ciało, tylko chudosc jakby nic nie jadła. I ta dziwna poza ..

Gość gość
A Olfa przyznała się że kostiumy to współpraca? Czy jak z tym kokosowym czymś twierdzi że kupiła? BDW ja myślałam że te stroje to agent a nie jakieś apa coś tam.

Gość gość
Kuźwa, aż szkoda, że mnie zablokowała. Jakby ktoś był miły, proszę o wrzucenie screna zdjęcia Olfy. Ale zdjęcia żeber Olfy, a nie rozpie rto lonego od bytu :p ;)

Gość gość
Podejrzewam, że teraz Olpicza będzie próbować zakolegować się z Gojdziem, a nuż jej darmoszkę zrobi, np usta ;)

Gość gość
Uuuu dzieje się na Insta xd

Gość gość
Olfa znowu w tych swoich balerinach sprzed kilku sezonów. Laska wydaje kase na vadziewia a nie kupi sobie porządnych butów tylko albo w adidasach chodzi lub teraz w tych balerinach. Cała zimę przelazila w tych butach bleeee

Gość gość
Jestem pewna, że olficka torebka lv capucine nie istnieje. .. kolejny mit Olfy i kłamstwa o tym ze nie może jej pokazać bo pan Kamil nie odpisał jej na maila. Od 4/5 miesięcy?! Serio ?! Już dawno by się nią chwaliła na prawo i lewo bo inaczej by skisła.

Gość gość
Pokazała kiedyś kawałek na snapie

Gość gość
21:39 :D:D:D

Gość gość
Zobaczcie ostatnie zdjęcie na insta apapat.com "olfaktoria wybrała juz zestaw dla siebie". Kto jeszcze wierzy ze to NIE współpraca?

Gość gość
Możecie mi powiedzieć jak się robi screen na Snapchacie?

Gość gość
Olfa miała pomysł na film o białym t shirt i Oczywuscie jak zwykle wyszło beznadziejnie. Zobaczcie film radzki o tej samej tematyce. "Radzka misja biały t shirt" Ucz się Adolfa od niej

Gość gość
0111 masz w instrukcji telefonu jak to powinno sie robic.

Gość gość
Ej, ja na jej miejscu usunelabym bloga. A to dlatego, że w świetle tych artykułów na blogu ujawnia się cała ta hipokryzja. Tam pisała jaka to jest pewna siebie - w rzeczywistości jest znerwicowana; jest rozchwytywana przez mężczyzn - okazuje się, że nawet jej facet nie daje jej prezentów, ani kwiatów itp.; większość jej znajomych stanowią mężczyźni - nie, większość jej znajomych to młodsze od niej dziewczyny; uwielbia podróże - raz w życiu wybrała się do Barcelony na 3 dni i nie wyszła z hotelu; twierdzi, że nie jest feministką - swoim zachowaniem przedstawia wszystkie wartości "promowane" przez feministki; twierdzi że jest "kobieca kobietą" - chodzi w starych jeansach i obrzydliwych, wielkich adidasach i można tak wymieniać dalej. Jej wizerunek misternie tworzony na blogu doznał bolesnego upadku.

Gość gość
Nasza dorcia, w urzedniczym ałtficie!

Gość gość
OMG :D na jej miejscu pozwalabym kozaczka za opublikowanie tak niekorzystnych zdjęć hahahah :D kto jeszcze nosi torebkę w kolorze butów? Przecież to szczyt wiochy teraz :D

Gość gość
Oj tam przynajmniej nasza Olfunia gdzieś wyszła ;)

Gość gość
Kieca, jak dla ciotki klotki.

Gość gość
semilac ja chyba zaprosił

Gość gość
ciekawe w jakim stroju Olfa dziś się opala;)

Gość gość
W dzinsach i adidasach się opala :p

Gość gość
Adolfa sie nie opala, olfica staje na rzesach zeby nam udowodnic wszystkimi mozliwymi sposobami ze dalej jest w barcelonie hahaha