Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość gość
Ile lat miala ta rozwodka i czy mimo wad byla pociagajaca seksualnie? Chyba kazdy wie o co chodzi. Masz jej zdjecie?

Gość gość
Tymi swoimi wadami Łezka rozwaliłas mnie na łopatki:) Trzeba było dodać kocham piłkę nożna i w weekendy kibicuje premier league w pubach :)

Gość gość
Zapchalam wątek :o to pchnę na odchodne ;)

Gość gość
Pchanie coś średnio mi wychodzi :)

Gość gość
jak tak czytam niektóre wasze wywody to chyba muszę dać na mszę, że mam normalnego chłopa :) a nie jakiegoś przegranego płaczka, który odlicza czy mu się wypnę na 1 czy 5 randce

Gość gość
Up

Gość gość
adfs

Gość gość
do Alexxxxandry - nie każda kobieta chce spontana i się do tego nadaje, nie ma to nic wspólnego z jakims mistycznym dziewictwem aż do nocy poślubnej, zacofaniem czy dewotyzmem, Tobie nie przeszkadza posiadanie kochanka ale są kobiety, które nie chcą przygód na jedną noc; co innego fajny seks ze stałym partnerem i nie mówię tutaj o ciągnięciu biedaka do ołtarza czy wrabianiu w ciąże ale żebyś w danej relacji czuła się pewnie a nie co piątek dyskoteka i inny koleś Cie obraca w WC

Gość gość
12:20 fajnie, że masz męża, super, że Ci się udało ale z Twojej wypowiedzi też wieje pewnym jadem, ło mój Boże jaka to jesteś brzydka, jaka wybrakowana a jednak masz powodzenie - no i w jaki sposób to pomoże autorce? może naiwnie zakładam, że faktycznie jest ładna ale czy to oznacza, że ma sobie ******lnąć jakąś bliznę czy co żebyście wreszcie zeszli z tego tematu? "Zapewne sa paniusie krolewny ktore sie dziwia jak taka brzydka kogos wyrwala" czyli podobnie jak masturbant gościński prawdopodobnie miałaś scysje z jakimiś ładnymi koleżankami i mimo bycia żoną, mimo szczęścia Ta agresja i złość wciąż w Tobie siedzi, może nad tym wartałoby popracować, dobrze chociaż że w całej tej swojej zapalczywości napisałaś coś o charakterze autorki bo bym pomyślała, że przychodzicie tu tylko po to żeby leczyć kompleksy

Gość gość
6

Gość gość
jak mija dzionek Królowa łez?

Gość gość
2

Gość gość
wątek się wiesza achtung achtung tu kapral Jarząbek

Gość gość
gość dziś Pchanie coś średnio mi wychodzi usmiech.gif -- -pchaj lepiej, no pchajżeeeeeee bo już nie mogę :)

Gość Królowa łez
Dzionek mija pracowicie☺.nie mam chyba już ochoty czytać tego forum jednak. Nie mam zwyczaju udowadniać swoich racji na siłę, czy tez silowac się z kimś na słowa. Mimo wszystko znalazłam tu kilka konstuktywnych uwag.wezmę jesobie di serca.dziękuję.miłego weekendu dla wszystkich.

Gość Alexxxxandra
Ale sprawiasz wrazenie autorko ze seks jest za kare. Ze chca z Toba a Ty nie. Rozumiem jakby byli nieatrakcyjni to tez bym nie chciala. Ale jak pokazujesz ze seks jest fuj to kazdy zwieje. Ze oczekujesz najpierw wielkiej milosci i deklaracji to kazdy wieje do seksownej nie mowie ze takiej co kazdemu daje ale facet tez lubi sie podobac w sensie seksualnym.

Gość Alexxxxandra
Najpierw jej szczerze wspolczulam. Bo to jest wkurzajace jak wszystkie inne sie podobaja a my nie. Znam to skads. Mam piekna siostre no i kazda inna dziewczyna sie podobala tylko nie ja dopoki nie skonczylam 20 lat. Chyba przywyklam. Choc bylo mi przykro wiec rozumiem jak to jest. Nie musisz tak naskakiwac. Bo zauwazylam pewna wade. Moze sie nad tym zastanowi a moze dalej bedzie wymyslac inne przyczyny tylko nie ta wlasciwa. Ja z przerwami lecze tradzik. Milo wiedziec ze sa kobiety ktore sie dowartosciowuja takimi jak ja. W sumie to juz wiem od dawna bo widze po dawnych kolezankach. Braly mnie zeby wyrywac facetow bo wiadomo pasztet nie podbierze. Nie robilam wyscigow na sluby czy dzieci. To nie moje klimaty. Wiadomo ze wielu sie nie podobam ale jednak jacys sie znajdywali. A facet nawet najladniejsza moze zdradzic czy zostawic. takze nie musisz sie cieszyc ze cos takiego chcialam odreagowac. Zobaczymy co bedzie w pezyszlosci. Papier malzenski to jest nic. niczego nie gwarantuje. Nie ma regul. Brzydule tez zdradzaja. I brzydale. Widze ze ten watek nie powstal po to by sie zastanawiac "dlaczego niektore brzydule maja powodzenie?" Tylko zeby ponadawac na to jak one moga. Takze nic konatruktywnego.

Gość Alexxxxandra
I zeby nie bylo. Nie czuje sie lepsza ze mi sie trafil pomimo moich wad. Myslalam ze watek zostal zalozony po to zeby szczerze rozwazyc jakie sa przyczyny tego stanu rzeczy.

Gość zawsze szczery
jakie sa przyczyny tego stanu rzeczy x INDYWIDUALNE

Gość gość
14:23 podpisuję się pod Twoją wypowiedzią. Jak sami zauważyć możecie dziewczyny niezbyt urodziwe, przeciętne, średnio ładne, piękne i olśniewające - są w związkach albo tez i nie. Każdą panią trzeba rozpatrywać indywidualnie.

Gość gość
Alexxx( nie pamietam ilości x)andra żartujesz raczej :)

Gość gość
A tutaj widze najlepiej sie dowartosciowac ze rywalka jest brzydka lub chociaz brzydsza.

Gość gość
A tutaj widze najlepiej sie dowartosciowac ze rywalka jest brzydka lub chociaz brzydsza. x W punkt

Gość Alexxxxandra
Tutaj nikogo nie interesuja przyczyny ;) Chodzilo o wywolanie g....burzy i obrazenie takich jak ja nieladnych. O wyzycie sie. Bo one sa brzydsze. Tez mnie kiedys zastanawialo skad brzydkie wrecz biora facetow. To jest cieply przyjemny charakter, normalne podejscie do seksu. Nie musi niczego nadrabiac inteligencja a raczej sama tylko wiedza bo jednak inteligencja to m.in. logiczne myslenie.

Gość gość
Dzizas nie rozumiem tego określenia "nieładna" dla jednego ladna dla innego nie, o gustach się nie dyskutuje :) Uwielbiam Toma Hardego w Taboo i uważam, ze jest obłędny a ktoś inny stwierdzi, ze ma blizny, jest brudny i ma głupi cylinder :p ...życie

Gość gość
Zycie weryfikuje urode lub jej brak. Ladna slyszy komplementy. Tez slyszalam ale pozniej. Dalej mam wady typu tradzik. Pisalam wyzej. Chlopaki dokuczaly mi w okresie dojrzewania z najwiekszym wysypem tradziku. Tradzik ladny nie jest, w niczyim typie. Dziewczyny sie smialy nawet w liceum jeszcze.i czasem jakas wypomni mi np duzy nos.

Gość gość
"Starość" weryfikuje wszystko rzec by można :) Spróbuj herbatę z bratka liczy się systematyczność 1 dziennie to stary, babciny przepis dzięki, któremu udaje się unikać w mojej rodzinie jakichkolwiek problemów z trądzikiem co do innych metod to się nie mądrze bo pewnie wszystkie możliwe i kilka dodatkowych przerobiłaś. A ludzi mających potrzebę uświadamiania ci różnorodnych wad ...unikaj, małostkowość jest żałosna :)

Gość gość
powodzenie u chłopcó (nie mylić z psychicznie męskimi meżczyznami z charakterem) to kwestia bycia łątwą dupo/dajką czy tam kur/wą

Gość gość
Brednie pajaca te powyżej.

Gość gość
Zaczęła się krytyka królowej łez i oznajmiła że zaprzestaje czytania forum, o niej można pisać tylko dobrze albo wcale. Ma skończone nieźle studia, super pracę, pasje, nie ma bagażu byłego męża, żadnych bachorów pełne konto zamiast kredytu. Jest lepsza od innych ładniejsza i mądrzejsza, z nikim z forum się nie umówi, z nikim nie wyjedzie bo wie że nikt jej nie dorówna, Tylko ona wytrzyma niewygody, węże i pająki. Ma plany i dla nikogo ich nie zmieni, pewnie gdyby miała faceta miał by wyznaczone dni w tyg na spotkania i konkretnie zaplanowane. Całe życie stara się zdobywać wiedzę by być jeszcze bardziej ponad innymi. Jesteś sama i całe szczęście że nie zatruwasz komuś życia. Ciesz się że w pracy z tobą rozmawiają, czasem nie jesteś szefowa? Lub od kontaktów z tobą nie zależy czyjąś pensja?