Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość gość
Ja też nie lubię tejodtrzeciej, przemądrzała i zarozumiała pipa.

Gość gość z Paryża
Za bardzo planujesz, liczy się człowiek. Czy Polak czy Francuz, ważne żeby stworzyć satysfakcjonująca relację. Jeśli na wejściu masz check-list to raczej trudno zeby sie to udało.

Gość gostekgostianowicz
Tytułem podsumowania. Długotrwała samotność zle wpływa na psychikę kobiety(mężczyzny też ale nie o tym ten wątek). Widać to po wpisach autorki a zwłaszcza dyskutantek(również z całą pewnością samotnych). Mnóstwo złośći, frustracji, poczucia bycia gorszą, inną, wyalienowaną , wybrakowaną(nie będę tego rozwlekał i analizował bo posypią się wyzwiska). To uderza w wasze poczucie wartości w waszą kobiecość niemal w sens waszego istnienia ( serce kobiety potrzebuje miłości i przez miłość ona rozkwita). Nie wiem co tu doradzić. Sam naprawdę nie znam ładnych samotnych kobiet. Może po prostu niektórym tak jest pisane żeby nie wiem co robili nie wiem gdzie byli nie spotkają na swej drodze miłości. Możliwe że autorka jest jednym z takich przypadków.Pozdrawiam i dobranoc.

Gość gość
:P

Gość Taodtrzeciejrandki
ujadajcie sobie zdrowo, małe ratlerki :D

Gość gość
:O

Gość Królowa łez
Wiesz ja nie szukam towarzystwa do mojej wyprawy -jadę do dość specyficznego miejsca ,nie będę spała W hotelach,nie chce nikogo narażać na niewygody.

Gość gość
tragedia co tym babom odbija

Gość gość
:P

Gość Królowa łez
Ale ja naprawde jestem kobieta 10 na 10 !!! I naprawde mam swietne studia i jestem bardzo ale to bardzo madra

Gość gość
Taodtrzeciejrandki no dobra powiedz co w Tobie jest takiego wyjatkowego?

Gość Taodtrzeciejrandki
22:23 ale może być tak, że jednak wolę Polaka, z racji różnic kulturowych, z racji komunikacji między rodzinami, widzę jak ta bariera językowa przeszkadza np na rodzinnych spotkaniach. To smutne, kiedy teście nie mogą normalnie pogadać z zięciem...

Gość Taodtrzeciejrandki
22:37 Mam ciało pokryte łuską.

Gość gość
tak myslalem ze nie ma w Tobie nic ciekawego ciekawego@!!! nawet nic normalnego poza wygorowanym mniemaniem o sobie

Gość Taodtrzeciejrandki
To ciało pokryte łuską nie jest czymś ciekawym?

Gość gościu2
Ja wiem co tu jest grane. Widać to po jej wpisach. Ona po prostu zadziera nosa, uważa się za lepszą,wszytko wiedząca daje to odczuć innym, mężczyznom też. Nie jest naturalna. Oni to wyczuwają.Dlatego od niej spieprzają. Zobaczcie jak zareagowała na pomysł innej kobiety aby mogła dołączyć do jej wyprawy. "Specyficzne miejce", nie szukam towarzystwa. To badz sama tylko nie obwiniaj innych za swoją samotność, bo codziennie poszerzasz rów między sobą a resztą populacji zwłaszcza męskiej.

Gość Taodtrzeciejrandki
22:44Typ kafeteriusza: zrozumiał, co jest z kimś nie tak. Potrafi nawet wskazać dowody. Ktoś coś dziwnie odpowiedział. Królowo, jestes sama, bo odpowiedziałaś, że jedziesz w specyficzne miejsce"!!! :DD

Gość gość
Taodtrzeciejrandki x ide spac jutro Ci odpowiem Nie lubie Cie ogolnie, ale mimowszystko Dobranoc

Gość gość
Nie trzeba specjalnej psychoanalizy - nikt tej kobiety nie chce chociaż ona się stara, więc coś musi być nie tak. Fakt, że nie potrafi nawet wymienić jednej wady już sam w sobie dużo mówi

Gość gość
Taodtrzeciej dla ciebie to na pewno nie ma ratunku.

Gość Taodtrzeciejrandki
nie mogę się doczekać, aby się dowiedzieć, czy ciało pokryte łuską jest czymś ciekawym. Dobranoc.

Gość Taodtrzeciejrandki
22:50 a gdzie dokładnie była poproszona o podanie swoich wad i tego nie zrobiła? nie czytałam całego, więc może mi coś umknęło.

Gość gość
nie znajdę tego teraz w morzu komentarzy, ale osobiście zadałam to pytanie przynajmniej dwa razy i nawrt tłumaczyłam, że nawet "mała" wada może być bardzo znacząca. autorce to nie pasowało więc uparła się, że pewnie jest "za miła" :)

Gość Taodtrzeciejrandki
Wy się tak moim ratunkiem już nie martwcie, najpierw sami się uratujcie :D

Gość Taodtrzeciejrandki
może uznała że pytanie jest zbyt osobiste? Ja też bym nie pisała, bo bym się zwyczajnie wypłoszyła, że ktoś mnie rozpozna, chociaż wiadomo, szanse są bardzo małe .

Gość Taodtrzeciejrandki
Poza tym takie drążenie jest bez sensu, bo wychodziłoby na to, że wszyscy co są w związkach, to jacyś ludzie bez wad. To jest już w ogóle wjechanie na jakieś ślepe tory dyskusji.

Gość gość
Nie, kazdy ma wady. Tylko niektóre wady przeszkadzają w byciu w związku, zniechęcają ludzi - a przynajmniej nie zachęcają. Bo, jak mówiłam wcześniej, ładnych, miłych kobiet jest mnóstwo. Trzeba mieć coś więcej żeby jednak ktoś się zainteresował.

Gość Królowa łez
Wymienialam wady.moge wymienić więcej jeśli to pomoże w analizie problemu.a ze nue chce towarzystwa *zwlaszcza kobiet dob podrozy ....ciz w tym dziwnego, jsde do kraju gdzie sa węże pająki gryf i ubudteo nobtskue mam upodobania. Dlatego nie biore nikogo bo niewiele osób nadaje się nacrslu wyjazd...choćby kondycyjne

Gość Taodtrzeciejrandki
mi się właśnie wydaje, że takie zwyczajne, ładne i miłe, mają najłatwiej aby kogoś znaleźć.