Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość gość
to przeczytaj jeszcze raz jej wpisy, jak nie widzisz co złego napisała to chyba wiem czemu masz ten sam problem co ona

Gość gość
Juz lepszy wyjazd z drugą osobą z neta niż samotne spanie z pajakami. Jak ona się nie boi, że spiac sama pod gołym niebem czy gdzieś w baraku u tubylców zwyczajnie nie dostanie w łeb?

Gość gość
z tego zdania to wywnioskowałaś? "mam małą tolerancję na głupotę i brak choćby podstawowej wiedzy o świecie." Muszę cię zmartwić, ale z naszym czytaniem wszystko jest ok

Gość gość
Juz lepszy wyjazd z drugą osobą z neta niż samotne spanie z pajakami. Jak ona się nie boi, że spiac sama pod gołym niebem czy gdzieś w baraku u tubylców zwyczajnie nie dostanie w łeb?

Gość gość
Przede wszystkim to on nie wybierał między autorką i rozwódką. Autorka mogła nigdy nie być nawet brana pod uwagę, a jemu podobała się tylko rozwódka.

Gość gość
tak sobie gdybam ale byłaby heca i niektórym opadłyby szczęki jakby się okazało że krolowa łez to jakaś ślicznotka a tutaj niektórzy robią z niej bazyla

Gość gość
oj coś się wątek tnie

Gość gość
Z ciekawości odwiedziłam dzisiaj Królowo ten wątek i muszę przyznać, że obraz dzisiejszych mężczyzn jest mizerny. Może zacznę od tego, że internauci, chociaż nie wszyscy, dali Ci pewien kredyt zaufania i dwoją się jakby Ci tu pomóc. Ale męskich wpisów, napisanych z szacunkiem jest bardzo niewiele ale chociaż dzięki że takie się pojawiły. Nie ma to jak osobnik zakompleksiony, któremu coś w życiu nie wyszło więc naciąga Twoją rzeczywistość do swoich niepowodzeń i dawaj z grubej rury. Dla mnie prawdziwy mężczyzna, w tym również dżentelmen, w każdej sytuacji zachowuje klasę i kulturę. Choćby kobieta była głupia jak but, nieznośna, zalazła mu za skórę - to zmierzy ją wzrokiem, który będzie wymowniejszy niż tysiąc słów. A tutaj proszę, ujadanie zakompleksionych chłopczyków, którzy lepiej od kobiet wiedzą czego one chcą od życia. Napiszę wprost, zachowujecie się jak rozkapryszone dzieci, którym ktoś zabrał ulubioną zabawkę. Zakładam, że nie wszyscy z Was mają partnerki, normalny facet nie traci czasu na babskim forum tylko spędza go z ukochaną. Lepiej idźcie się przewietrzyć bo widać, że nawet taki portal jak Kafeteria Was przerasta.

Gość gość
Nic nie widzę

Gość gość
Nic nie widzę

Gość gość
Up

Gość gość
Czemu to się zacina

Gość to jest nudne prowo
autorka nawija codziennie te same nudne teksty . To jakieś denne provo!

Gość gość
do królowej - szkoda, że nie założyłaś swojego tematu na innym forum, np. Wizaż lub netkobiety gdzie wypowiadają się również psycholodzy oraz kobiety z bagażem doświadczeń a nie męskie no-lify pokroju choćby tego gostka, który na co dzień pracuje z żabami a wieczorową porą anonimowo obrabia im tyłki na forum publicznym, tacy przegrańcy Ci nie doradzą i jak widzisz po wpisach tylko będą siać ferment, "bo on przecież taki biedny i doświadczony przez los a skoro otaczają go brzydkie to Ty też jesteś brzydka bo najlepiej trzepać pod plakat sławnej aktorki zamieszczony przez Bravo" ,naprawdę te chłopy z Kafeterii to coraz większe mazgaje i oszołomy, a co do wad to może powinnaś nieco popracować nad swoją niecierpliwością, my wiemy, że Ty chcesz ale czasem musisz niestety uzbroić się w cierpliwość bo rzadko kiedy coś bywa na zawołanie, zwłaszcza miłość i związek; wydaje mi się że powinnaś także przestać katować się każdą okazją typu wesele, jakaś impreza firmowa itp. mężczyźni zagadują do Ciebie, tańczą z Tobą, więc nie stronią od Ciebie, to że wybiorą koleżankę - to też nie musi być od razu Twoja wina bo może bardziej ich zainteresowała chociaż Ty jako kobieta widzisz w niej wady; jesteś (tak myślę) dobrze wykształcona, znasz swoją wartość, zapewne masz wiele ciekawych rzeczy do powiedzenia ale to może przerażać bo jak widzisz coraz więcej facetów przyznaje że się boi, jakbyś była jakimś potworem - nie będę owijać w bawełnę, będzie Ci trudno, wszystkie zmiany które wprowadzisz wbrew sobie prędzej czy później będą Ci uwierać, (jeśli będziesz udawać głupszą niż jesteś, mniej zaradna czy bardziej pyskatą),,,,,,,, taodtrzeciejrandki, dziwię Ci się, że masz zdrowie użerać się ze stalkerami bo nie powiesz mi, że ktoś kto śledzi Twoje wpisy na różnych wątkach a potem oczernia Cię jest normalny? Ja bym jeszcze zrozumiała jakby to była jakaś baba bez honoru i ambicji, mająca ewidentnie jakieś kuku. Ale widać, że panowie nam idiocieją. Mały OT - na Filmwebie jeden z kolesi już od bladego świtu czeka co inni ktoś napisze na temat pewnego serialu, upatrzył sobie zwłaszcza jednego chłopaka i go gnębi. Czy normalny i zdrowy na umyśle mężczyzna tak spędza czas? Ps. Żeby nie było, że rzucam wszystkich do jednego worka, Zbych281 może nawet na Kafe kogoś poznasz, powodzenia i wytrwałości życzę.

Gość gość
Królowo łez - zapewne jesteś w pracy, życzę Ci miłego dnia. Przeczytałam o Twoich planach na wakacje, mam nadzieję, że miło spędzisz czas i odpoczniesz. Szkoda, że na Kafeterii nie ma kogoś takiego jak aktywny Administrator, przejrzałam kilka ostatnich stron i szkoda, że tak niemiło się zrobiło. To Twój wątek ale nie wiem czy jest sens żebyś się dalej zwierzała tutaj ze swoich prywatnych spraw, jak widać niektórzy nie dorośli do rozmów na pewnym poziomie :(

Gość gość
Już kolejna królewna z drewna narzeka na facetów na kafeterii bo brakuje jej argumentów. Gdyby nie wpisy facetów to forum by już dawno zdechło. Nie mówiąc o tym, że wiele dziewczyn prosi wręcz o męskie opinie tutaj. Prostackie atakowanie innych za ich poglądy to jest dopiero żałosne. A że facec***iszą bardziej wprost, często szczerze i prosto z mostu, to ich zaleta i wada. Nie rozczulają się nad jakimiś egzaltowanymi panna pokroju królowej czy trzeciejodrandki, które żyją w swoim wyimaginowanym świecie. W którym one są takie wspaniałe tylko inni ich nie doceniają. Przecież to żałosne.

Gość Taodtrzeciejrandki
nie, pisanie komuś, kogo sie na oczy nie widziało "musisz być brzydka skoro jesteś sama", to zwyczajna głupota. Nazywajmy rzeczy po imieniu! To jest głupota.

Gość gość
Chętnie bym wysłała zdjęcie jakimś facetom, żeby męskim okiem ocenili co ze mną nie tak.

Gość Taodtrzeciejrandki
to na pewno nie tutaj... Tutaj 90% mężczyzn jest nastawiona negatywnie do kobiet z samej racji, że są kobietami, a oni mają z nimi problemy ;) Także nawet jakby się okazało że wyglądasz jak Bellucci, to by napisali, że nie jesteś w ich typie, albo gruba, albo brzydka ;)

Gość gość
Śmieszna jesteś z tymi "wnioskami" trzeciaodrandki, wnioski jak gimbaza. Niestety nie wiemy jak wygląda królowa więc jednym z wniosków jest ten, że może wcale za fajnie nie wygląda, skoro faceci jej nie zauważają. Tyle.

Gość gość
Akurat uroda ma się nijak do powiedzenia i facetów. Bardziej chodzi o seksapil to czy kobieta jest pociągająca i ma to "coś". Znam naprawdę ładne kobiety o ładnych rysach twarzy i nie mają tego czegoś o znam też kobiety nie grzeszace zbytnio uroda i mające ogromne powodzenie.

Gość Taodtrzeciejrandki
No to i tak dalej nie znaczy "musisz być brzydka". :D Ta wasza pewność osądu mnie po prostu rozbraja, to jest głupota, pisać w ogóle komuś kogo się nie zna i kto nie był dla ciebie niemiły, jakieś niemiłe rzeczy. To wszystko jest ludzka głupota. Malutcy ludzie tak pisza.

Gość gość
taodtrzeciejrandki, dziwicę Ci się, że masz zdrowie użerać się ze stalkerami bo nie powiesz mi, że ktoś kto śledzi Twoje wpisy na różnych wątkach a potem oczernia Cię jest normalny? x hahah ale musisz by baaardzo goopia. Przeciez ona zamieszcza te wpisy na forum PUBLICZNYM DOBROWOLNIE. Przeciez nie wlamuje jej sie do domu ani komputeraz zeby je wykrasc. Sama je tu publikuje z wlasnej woli. Nie ma to nic wspolnego ze sledzeniem kogos i ingerowaniem w jego przestrzen prywatna. x taod3randki -odnosnie lusek, :D mam na mysli ze ty po prostu myslisz ze jestes wyjatkowa a wszyscy sa od Ciebie conajmniej gorsi. On sie mna nie zainteresowal bo ja jestesm taka zaj777a i pewnie bym go przytloczyla swoja zaj777scia. Twoja bogata wyobraznia, upiekszajaca i wygladzajaca wszystkei Twoje wady i usprawiedliwijaca niepowodzenia na polu randkowym odpowidzialna jest za fundowanie wlasnie takich scen finlowych: JA jestem zaj77a to swiat jest pop777ony

Gość gość
a krolowa lez nawet jesli jest ladna jest taka sama egoistka jak Ty od3rantki. Irytuja ja ludzie nieobyci w swiecie (nie kazdy ma pieniadze wyksztalcenia zeby prowadzic taki tryb zycia, ale ty tego nie rozumiesz, nie rozumiesz np ze mialas wiecej szczescia niz ktos kto pracuje w biedronce itd), mowi innym co mysli (oczywiscie nie jest w stanie zrozumec ze kazdy mysli ze to co robi jest najlepsze w danym momencie gdyby mial lepszy sposob robil by inaczej). To jest egoizm dlatego nie ciepie takich kobiet i od razu to sie rzuca w oczy podobnie jak poprzedni temat oe3randki. Byl chyba jedynym ktory przeczytalem w znacznej wiekszosci tzn jej wpisy i ciagle powtarza sie ten sam schemat zachowania sprawiajacy ze TO nie nic innego jest przyczyna jej samotnosci tak samo tej krolowej lez

Gość Królowa łez
Pisząc ze Mówię co myślę miałam na myśli to że jestem szczerą.nie ma wctym żadnego chsmsrwa czy wywyzszania się ponadto skoro sama ciągle się doskonasle uczę zdobywam nowe doświadczenia to nieszvzegolnie mi po drodze ze sfrustrowanymi leniwcsmi w stylu całe życie na kanapie i zasiłek z mops

Gość gość
"Prostackie atakowanie innych za ich poglądy to jest dopiero żałosne. A że facec***iszą bardziej wprost, często szczerze i prosto z mostu, to ich zaleta i wada. " Wiesz nie czepiałabym się gdyby na prostackie zaczepki kobiet mężczyzna reagował z kulturą i spokojem, niestety tutaj jest na odwrót, zakompleksieni nieudacznicy, których nie chcą ani księżniczki ani żaby, usiłują Ci wmówić, że białe jest czarne a jak się postawisz - to Cię wyzwaą. Przyganiał kocioł garnkowi...

Gość gość
'gość dziś taodtrzeciejrandki, dziwicę Ci się, że masz zdrowie użerać się ze stalkerami bo nie powiesz mi, że ktoś kto śledzi Twoje wpisy na różnych wątkach a potem oczernia Cię jest normalny? x hahah ale musisz by baaardzo goopia.' ------> ...a kupy ci sie nie chce?...

Gość gość
Do gość dziś jeśli nie boisz się, że potem Twoja fotka wyląduje np. na Wykopie. Poza tym nie mamy pewności, że wkleisz swoje zdjęcie a nie osoby znalezionej w internecie albo jakiejś biednej koleżanki na której się chcesz zemścić :) Ale zrobisz jak będziesz uważała.

Gość Alexxxxandra
Jestes skrajna egoistka. A Twoje wywody to mechanizmy obronne. Wymienilas kilka niby wad typu np niecierpliwoac ktore tak naprawde moglyby byc zaletami. I ze nie znosisz glupich ludzi. Czyli wymieniasz swoje zalety. Faceci oceniaja najpierw wyglad i wola glupsza i ladniejsza, chetna na te sprawy a nie oziebla. Jesli okazujesz ze tylko slub albo powazne plany DOPIERO CO POZNANEMU FACETOWI to co sie dziwisz? Zero spontana. Wszystkich dookola krytykujesz. Niestety ale to jest zgorzknienie. Zmien tylko ta jedna ceche nie czuj sie lepsza a rowna z innymi. Nie staraj sie na sile przypodobac jakiemus gachowi,dopytujac o jego pasje zeglarstwo. Mam wrazenie ze specjalnie wybralas ta pasje. Meska pasje. Zeby kogos poznac. To ja jestem ta brzydka lub srednio brzydka kobieta dojrzala po 30 z tradzikiem do tej pory, rzadkimi wlosami, zmarszczkami. Niska. Z malymi piersiami, duzym nosem i innymi wadami. Czesto usmiechnieta ale tez marudna. Bywam niemila. Msciwa jak ktos naprawde zasluzy. A jak nie jestem lubiana w jakims towarzystwie to z miejsca odchodze. Czasem wszczynam awantury ale tylko z facetami bo lubie postawic na swoim. Na poczatku zwiazkow udawalam ze jestem lagodna dobra kobieta. Czyli jestem tez falszywa. Nie mowie publicznie o swoich wadach. Zapewne sa paniusie krolewny ktore sie dziwia jak taka brzydka kogos wyrwala albo jak to mozliwe ze jacys na mnie leca. Lubie seks ale nie jako narzedzie ze facet po 1 razie ma byc juz moim narzeczonym potem mezem. Mialam chlopakow ale tez kochankow. Rzexcywiscie podczas gdy bylam bardzo brzydka spuchnieta to nawet nie chcieli ze mna faceci rozmawiac. Ale konczac 20 lat to co innego. Rozmowy, calowanie. Proponowali spotkania. W wieku 25 poznalam swojego przyszlego meza. Traktowalam to jako mily seks z ladnym chlopakiem. Nie sadzilam ze mnie zechce. Nie wiem po co to pisze. Czy zdolam sie przebic przez wasze mechanizmy obronne i czy cokolwiek zrozumiecie.