Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mysclicie o takim zachowaniu kolezanki z pracy?

Polecane posty

Gość gość

Jestem tu nowa, wiec moze to dlatego no i ona jest starsza, ale dziwnie się czuję jak np. pyta się pozostalych czy chca kawy, albo zeby sie czestowały jej ciastkami np "Ania i Kasia czestujcie się", a mnie nic nie proponuje. Nie chodzi mi o jej ciastka, ale o sam fakt... Ja zawsze staram sie byc dla niej mila... Ona dla mnie roznie, to zalezy od dnia, mam wrazenie ze mnie traktuje jak gowniare czasami .. Ja staram się być kolezenska

olej to i rób swoje ;) jesteś tam nowa to raz, nie jesteś zupa pomidorowa to dwa :D

Gość gość
no tak, ale troche przykro mi sie zrobilo

Przestań ! przykro w pracy to ci się powinno zrobić jak coś spartolisz. Powiem tak, jak każdy będzie myślał o sobie to o każdym będzie pomyślane co nie wyklucza chęci dbałości też o innych którzy na to ZASŁUGUJĄ. Zdrowy egoizm ! na prawdę aż tak do życia potrzebujesz aprobaty jakiejś ...osoby mało znaczącej ?

Gość gość
No w sumie nie potrzebuję, ale zastanawiam się czasem czym jej popdpadlam czy co robie nie tak.. no ale może taka jest z natury, bo ja jestem sporo mlodsza, moze dlatego mnie traktuje z takim lekkim lekcewazeniem

A ja się zastanawiam po jaką cholerę zaśmiecasz sobie głowę pierdołami :) wiedza na temat tej osoby i powodów jej stosunku do ciebie jest ci przecież zbyteczna.

Gość gość
Dlatego bo to przykre. Dziewczyna nowa i aż się prosi żeby lepiej się poczuła . A tu jedna marona z drugą ostentacyjnie pokazują, że traktują ja jak powietrze,. Btw osobiście uważam, o czym zresztą wielokrotnie się przekonałam, a mam już swoje lata, że między kobietami tego typu zachowania dziwne są podyktowane zazdrością. Jesteś od tej z ciastkami młodsza, wiec może o to chodzi. Bo jak sporo młodsza to i ladniejsza i ciało masz lepsze. A może ona po prostu boi się o swoje stanowisko.

Gość gość
W pracy i ogolnie bo wiekszosc to falszywe qrwy obrabiajace sobie nawzajem ddoopppy, frajerstwo zaje!bane

Gość gość
Zawsze szczery mysli ze ma kolegow i kolezanki co mu osranej doopy nie obrabiaja, naiwniak :D

O cholera Szczery co ja bym bez Ciebie zrobiła :D dobrze że jesteś :) NA PEWNO przepadłabym ...gdzieś tam :D

Szczery ale gdzieś ty się doszukał tego "na pewno" mojego autorstwa ?

brawo za czujnosc, to byla profilaktyka, bo z doswiadczenia wiem, ze jesli ktos pisze "na prawde" to pisze rowniez "napewno" :-)

hahaha nie prorokuj proszę cię grzecznie...na razie grzecznie ! :P

Gość gość
Skromna i szczery. Idźcie sobie gdzieś indziej na pogaduszki, bo zaśmiecać forum.

Gość gość
Dlatego bo to przykre. Dziewczyna nowa i aż się prosi żeby lepiej się poczuła . A tu jedna marona z drugą ostentacyjnie pokazują, że traktują ja jak powietrze,. Btw osobiście uważam, o czym zresztą wielokrotnie się przekonałam, a mam już swoje lata, że między kobietami tego typu zachowania dziwne są podyktowane zazdrością. Jesteś od tej z ciastkami młodsza, wiec może o to chodzi. Bo jak sporo młodsza to i ladniejsza i ciało masz lepsze. A może ona po prostu boi się o swoje stanowisko.

PROROKUJ szczery :P NA PEWNO piszę jak widzisz poprawnie, jestem czujna bo i w pracy skupiona niezwykle siedzę :)

Gość gość
Właśnie zaczynam. Zgłosiłam już do admina!

brawo! a teraz dreptaj az wydrepczesz, tylko nie zapomnij podac jako przyklad swojego wielce wartosciowego i merytorycznego wpisu :-)

pracodawca się musi z tym pogodzić, gdzie znajdzie tam skromnego pracownika ?