Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa mnie tępiła a jak starość nadeszła to się przymila.co byście zrobily?

Polecane posty

Gość gość
Nie wyraziłam się precyzyjnie. Dyrektor sugerował jej ze jej zachowanie spokojnie kwalifikuje się na dyscyplinarkę ale zrobił jej przysługę sugerując ze ma jyz wiek emerytalny i co by powiedziała gdyby tak złożyć jyz wypowiedzenie bo on ma juz kogoś na jej miejsce.

Gość gość
63 lata

Gość gość
Prosila cie o pomoc .?

musisz być bardzo młoda skoro dla ciebie 63 lata to starość i to jeszcze taka która zmusza do szukania pomocy u nielubianej synowej . myślałam , że kobieta ma z 80 lat , jest schorowana i praktycznie wymaga opieki osób trzecich . Ale zdaje isę , ze to tylko twoje pobożne życzenia .

Gość gość
to jacy sa ci wasi mezowie skoro maja tak wredne itd matki i wyszli z takiego domu? hmm....

Gość gość
Alliium heh nie wiesz tego. Po pierwsze jest chora i to na serce dość poważnie a dwa ze ciągle robi aluzje ze jest samotna i boi się samotności.

i to cię drażni ? że jest chora ? jak bardzo trzeba być podłym , żeby buntować męża żeby nie woził matki do lekarza ? jesteś zazdrosna o czas jak spędzają razem w samochodzie ?

Gość gość
A czegóz wy tak mieszkacie z tymi tesciowymi zamiast na swoim?

Gość gość
63.lata to starość ?!

Gość gość
Czyli teściowa jest nauczycielka??? To jesteśmy w domu - z razy czytałam historyjki o teściowych nauczycielkach, sa najgorsze:)

Gość gość
63 lata to nie jest starość, ale 40 to starość jak cholera. Kafeteria.pl

Gość gość
19:39 Lecz sie na giry, bo na baniak za pozno. Powiem kolokwialnie, boś prosta baba. Czytalam juz rozne Twoje wywody. A nikogo nigdy nie buntuje by do lekarza nie wozil, lecz sie. Nigdy nie bylo takiej sytuacji! Niezle masz pod deklem nawalone.

Gość gość
21'21, ot i wychodzi "wsiowa" buta i słoma z butow........

Gość gość
A ty jaka jesteś,ta z 19"45 ?

Gość gość
11.31 Co znaczy "kijowe nauczanie " MŁOCIE bez sz koły? xxxxxxxx ""AG...wno wiesz przez co przeszlam,. ze leczylam sie na depresje przez te babe i toksyke jaka saczyla" xxxxxxxxxxxxx Jak można lubić takiego prostaka który nie potrafi pisać i wypowiadać się,tylko szczekać i robić z siebie ofiarę.

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, ze ona ma cie za idiotkę i frajerke ? Miej dystans, jak nie umiesz do******lać to rób aluzje, tak jak robisz.

Gość gość
Autorka to matoł i szlag ją trafia że teściowa lubi innego wnuka a nie jej wypierda,widać wypierd podobny do mamusi

Gość gość
Synowa to nie rodzina więc ja nie bardzo rozumiem o co niektórym chodzi,ona ma syna który ma obowiązek się nią zajmować włacznie z alimentacyjnym w razie potrzeby. Synowa ma swoją matkę i nos w sos.

Gość gość
dla niektórych 63 lata to starość a dla innych nie. Moja babcia w wieku 63 lat już zachowywała się jak babinka, miała takie podejście, kościółki itp. Moja mama jest natomiast inna. Więc wiek wiekowi nierówny.

Gość gość
14:56 Ale syn i synowa to małżeństwo , wiec razem decydują co zrobić ze stara

Gość gość
No wlasnie, dziwne, ze jak cie tak nie lubi i twojego dziecka, to teraz nagła zmiana postawy wobec was hehe. Starość nie radość. Gdyby tesciowa miała jakiś honor to nigdy nie poprosiłaby o twoja pomoc lub zeby z nią posiedzieć ("jestem taka samotna"). Jak masz honor to bedziesz ja traktować jak powietrze. Przełam się i jej dop*****l, zobaczysz jakie fajne jest samopoczucie po tym , aż dziwne , ze tesciowa teraz taka chora......

Gość gość
no nie, chamscy ludzie sa najzdrowsi, lepiej sprawdź czy z jej zdrowiem rzeczywiście jest cos nie tak czy stara konfabuluje.

Gość gość
kazda k***a ludzka mięknie gdy zawieje odwrotny wiatr

Gość gość
Pesel to stan umysłu.

Gość gość
No wlasnie, sprawdź czy nie udaje.

Gość gość
no właśnie to ja pracując odkładam sobie na starość, obecnie inwestując w dodatkowe mieszkanie, nie daję dzieciom bo nie mam zamiaru później czytać takich komentarzy od głupich synowych czy zięciów,że są tacy dobrzy i się mną opiekuję. Jak zaniemogę to sprzedam to mieszkanie, a jak mało to obecnie co mieszkamy dom i wynajmę sobie opiekunkę i żadna p***a z rodziny nie będzie mi robiła łaski, że się mną opiekuje.

Gość gość
dziś Synowa MŁOCIE to może sobie porzadzić tym co ma w majtach,to jest jej a wszystko inne nigdy będzie zależeć od niej,bo jest zwyczajnie NIKIM!!!! a teściowej jak chce to może buty czyścić i za nią torbę nosić :D pasuje? a jak nie to niech spieprza gdzie król chodzi piechotą:)

Gość gość
18:39 hi hi hi,to było dooooobrrre hi hi

Gość gość
do gościa z godz. Chylić czoła nad twoją mądrością. Czy dasz czy też nie ,trzeba pamiętać że koniec taki sam. Suki omamią , wezmą i dadzą nogę,