Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa mnie tępiła a jak starość nadeszła to się przymila.co byście zrobily?

Polecane posty

Gość gość
Autorko, Tobie jeszcze bardziej odpierdziela niż Twojej teściowej!

Gość gość
gość wczoraj 11:26 twoja opinia w ogole mnie nie rusza. Nie znasz mojej tesciowej i pojecia nie masz o jej charakterze, o tym ze dostala zwolnienie dyscyplinarne za wyzywanie uczniow w szkole, za kijowy sposob nauczania. vvvvvvvvvvvvvvvvvv Czy Ty zaściankowa kobieto pytasz o radę, czy chcesz potwierdzenia, że tylko Ty masz rację? Jezeli to pierwsze, to spokojnie poczytaj mądrzejsze komentarze i zastanów się nas Waszymi relacjami, jezeli to drugie, to po co piszesz, nudzi Ci sie? Bo już wszystko wiesz! Nie szkoda czasu na pierdoły?

Gość gość
18:39 Jednak decyduje tez tym co twój synalek ma w majtkach , i o kasie, i o tym czy bedą czy wycierac doope na zmianę jak juz zaniemożesz, wiec ma większa władze od ciebie MŁOCIE STARY Po śmierci doopa nie rządzi haha

Gość gość
21:29] Głupia pindo,z pewnością jestem młodsza od ciebie więc nie kojarz mnie z jakąś starą a po drugie to mam tak flądrę wulgarną jak ty w rodzinie i wszyscy wspólczujemy że do te rodziny weszła. Ale jej czas już się kończy bo jad ją zeżarł na szczęscie i ciebie też to czeka :) Szczekaj dalej,mnie nie sprowokujesz,mam swoje zdanie i tyle w temacie.

Gość gość
Jak was czytam to aż włos mi się jeży... Swoim mamusiom to oczywiści nieba byście uchyliły na starość, ale teściowej to juz nawet miski zupy byście nie podały... To jest matka twojego męża... I on ma obowiązek zająć się na starość schorowaną matką, bo nie wierze że od rodziców twój mąż nic nie otrzymał. Trzeba byc naprawdę paszywą gnidą żeby do końca zycia chować urazy sprzed lat... Popatrzcie na siebie drogie synowe, jak wy sie zachowujecie w stosunku do teściowych

Gość gość
gość dziś pier/dolnięta jesteś szmaciaro

Gość gość
Niedaleko pada jabłko od jabłoni,jak mać taka nać.Czemu się dziwić,przecież te pyskujące larwy mają swoje matki i pewnie nie lepsze, bo takie dały wzory swoim wypierdom

Gość gość
gość dziś Za kasę każdy zrobi i wtedy z przyjemnością,ty byś tylko okradła chorego,nie masz żadnych uczuć i odruchów ludzkich. . Więc daruj sobie i pilnuj tego co stary ma w majtkach,bo tylko to potrafisz.Nie jestem do końca taka pewna czy ktoś taki jak ty mógłby się kimkolwiek opiekować, jeśli tylko myśli o kasie i chęci wyładowania swoich chorych emocji na bezbronnej osobie.

Gość gość
22:08 A czemu dziewczyna ma podawac talerz zupy starej k******, która probuje macic w zwiazku mlodych? Moja tesciowa jest normalna, ale wiem co sie dzieje u innych ....

Gość gość
22:07 Pogadaj do sciany to poslucha Zadzwon do synusia , i sprawdzi czy czasem jakiejs lali nie roocha zamiast ciebie :D #cowrodzinietoniezginie #obiadekumamyilodzik

Gość gość
Na jaką starość?! dzis w wieku 63.lat to się pracuje,ma się zainteresowania i pasje a nie zrzędzącą młoda synowa,która uwaza,że 63.lata to starość ! Pesel to stan umysłu !!!!!!!!!

Gość gość
23:34] Ty to chyba musisz być niezła te klocki,w gębie jak w wucecie takim z serduszkiem na wsi,wulgarna obrzydliwa dziewojo wsiowa.Brzydzę się takimi fra,,,,,,,i i nie daj Boże mieć taką lafir.....w rodzinie

Gość gość
13:28 Umyj se p**de lepiej bo śmierdzisz. I zadzwoń do synusia.

Gość gość
O swoich matkach tez mowicie tak, jak o tesciowych ?

Gość gość
gość dziś Czytam topik od początku i widzę że tutaj przebywa niezły element, bo kto normalny o zdrowych zmysłach używa niecenzuralnych określeń? tylko MOTŁOCH. Jesli myślisz dziewojo że jesteś anonimowa to się grubo mylisz,mogę ci urządzić taki SAJGON że będziesz publicznie i osobowo przepraszać ludzi którym ubliżasz.Radzę ci spadaj stąd!!!!