Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was chciałby się zabić ale się boi lub ma ciągle nadzieje na zmiany ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja tak mam...ciągle mam tą iskrę nadziei, ze jeszcze bedzie inaczej, ze cos sie w moim gównianym życiu zmieni, ze kogoś poznam kto obudzi we mnie dawna mnie... czekam czekam gdyby w Polsce byla legalna i bezbolesna eutanazja to byloby lepiej, dlaczego to jest nielegalne ?

Gość gość
Ja tak mam :( tylko strach i nadzieje coraz mniejsze. Eutanazja nie jest legalna, bo w tym chorym kraju zawsze z tylnego siedzenia rządzi i rządził będzie kler, który uważa, że cierpienie uszlachetnia - najlepiej nie swoje.

Gość gość
A ja tam z własnej woli boję się umierać, nikogo to nie ominie więc po co się spieszyć. Co jest Twoim problemem autorko? Jeśli nie chcesz isc do psychologa to sama ze sobą popracuj. Zainteresuj się psychologia, poznaj trochę siebie , zrozum zachowania ludzkie to dużo ułatwi w życiu codziennym, podnos swoją samoocenę np przez bezinteresowną pomoc innym , zyj jakby jutra mialo nie być

Gość gość
nie polecam psychologów, to hieny i debile wyludzaja od was pieniądze a potem smieją się z was podcas rozmów z kolezankami, kolegami, rodziną, opowiadują o waszych problemach i sikają ze smiechu te ich rady moze przecytac w pismach typu Pani Domu, NAJ itp

Gość gość
zalezy kto wszedzie mozna znalezc debili niepowolanych do zawodu