Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubusiek00

Jak zmienić szkołę średnią i zacząć wszystko od początku jeśli się nie zdało ???

Polecane posty

Chodzę do 1 klasy technikum i błędnie wybrałem kierunek. Nie zdaję z jednego przedmiotu. Chciałbym się przepisać do innej szkoły do liceum humanistycznego i zacząć wszystko od początku bo czuję że tak dla mnie będzie najlepiej. problem w tym że nie wiem jak to zrobić. Co trzeba zrobić aby się przepisać ? Proszę pomóżcie !!!

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Autorze ja mam 19 lat ja przez cały rok szkolny 2014 /2015 chodziłem do technikum na technik obsługi turystycznej ale profil okazał się dla mnie za trudny i nie zdałem ale może tobie się uda od września? Myślałeś o szkole z internatem? W Namysłowie są takie szkoły może tam pójdziesz do szkoły do technikum albo do zawodówki a będziesz w internacie? NAMYSŁÓW MA FAJNE SZKOŁY SPRAWDŹ PROFILE NA Stronach szkoły np ZSM NAMYSŁÓW Czy ZSR NAMYSŁÓW pozdrawiam 🖐️ przejrzyj z rodzicami oferty ZSM NAMYSŁÓW i ZSR NAMYSŁÓW ok?

Gość gość
Idź do dyrekcji tej nowej szkoły i zapytaj. A warunku ci nie dali? Może byś zdał warunkowo jakbyś powiedział ze się przenosisz. Może by ci technikum dało dwoje wtedy, z niektórymi szkołami / nauczycielami idzie się dogadać. Zwl jak zobaczą ze nie będziesz kontynuować przedmiotów które ci nie idą. Lataj za swoimi sprawami i to szybko!!

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Co sądzisz o szkole z internatem w Namysłowie? Pomyśl o ZSM oraz ZSR NAMYSŁÓW