Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet wmawia mi,ze miał telefon,cynk,ze go zdradzam

Polecane posty

Gość gość

Moj ciagle sie boi ,ze go zostawie,ze ktos mnie poderwie, zabierze,rozdzieli. Wczoraj wymyslił bajke,ze dostał telefon anonin z prywatnego,ze ja sie z kimś spotykam.wYPIŁ PIWO i mi o tym powiedział.Wysmialam to,ze to jakis zart.Połączenie wykasował:) Klamie jak nie wiem co Sprawdza jak zareaguje? To jest zazdrość? Czy brak zaufania?

Gość gość
Powiedział,ze jak to jakis zart to mu nogi połamie jak go znajdzie. ja sie troche zmartwilam bo on zamiast mi uwierzyc to powtarzal"ja mam tylko nadzieje,ze to nieprawda,ze sie z kims spotykasz" Polozyl mi sie na brzuchu i powiedzial,ze nie wie co by zrobil gdyby mnie stracił

Gość gość
Powiedział,ze jak to jakis zart to mu nogi połamie jak go znajdzie. ja sie troche zmartwilam bo on zamiast mi uwierzyc to powtarzal"ja mam tylko nadzieje,ze to nieprawda,ze sie z kims spotykasz" Polozyl mi sie na brzuchu i powiedzial,ze nie wie co by zrobil gdyby mnie stracił

Gość gość
Co mu strzeliło do głowy?

Gość gość
Zazdrosnik. Uważaj, sytuacja będzie się powtarzać.

Gość gość
Kobieto, naucz się pisać przecinki w zdaniach, rób przerwy. Tego normalnie nie da się przeczytać, razi w oczy

Gość gość
Bo ja wiem,czy taki zazdrośnik...

Gość gość
to pewnie go zdradzasz

Gość gość
Ciota a nie facet

Gość gość
No wlasnie.powiedzial,ze ma znajomego w policji, ktory sprawdzi kto to dzwonil:) I da mi znac, do dzis nie wrocil do tematu.ale wiecej takich oskarzen nie zniose. Pytam was czy to zazdrosc czy jakis zespol Otello czy chce zerwac i szuka powodu,ze jestem zdzira czy cos.

Gość gość
większego psychola nie było?

Gość gość
up

Gość gość
To zależy...., czy czyta to forum, czy jest doświadczonym facetem lub trąbą. Telefon, telefonem, ale rób rachunek sumienia i tyle. Znałem takiego jednego (trąbę), dopóki kumple mu nie pomogli. Ożżżżż, co się działo, żanim wyrok uprawocnił się o rozwodzie. Żona w katolickiej Polsce została dojechana przez sąd. Płaci alimenty na dziecko, na męża, spłaca kredyty. Z tym nie ma żartów. Zachowuj się!