Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nik w

Ciąża czy nie

Polecane posty

Gość Nik w

Hejka mam do was pytanie dzień przed owulacja kochałam się. Z partnerem i gumką pękła to już dwa tyg boję się że jestem w ciąży kłuję mnie w jajniku co jakiż czas i pobolewa brzuch mam strasznie dużo śluzu najpierw był biały klejący ale nie ciągnący teraz jest pod kolor żółtego lub taki mleczny podchodzi pod żółty?? i jak biorę na palec to jest wodnisty miesiączkę powinnam mieć 7 ale to czekanie mnie dobija pomożecie

Gość gość
Teraz nikt ci nie pomoże pozostało ci poczekać i zrobić test. Gdy zauważyłaś że prezerwatywa pękła trzeba było zażyć pigułkę "po" nie musiałabyś się teraz zamartwiać

Gość gość
Zapytać zawsze można

Gość gość
A ja myślę że teraz jesteś przerażona ale będzie lepiej jeżeli jesteś jeżeli nie to problem z głowy

Gość gość
Poczekaj 9 miesiecy i wszystkiego sie dowiesz.

Gość Cleo1976
Jeżeli pękła Ci prezerwatywa "dzień przed owulacją" to prawdopodobieństwo ciąży jest spore, jeśli nie zażyłaś tabletki "po." Zastanawia mnie jednak, skąd wiesz, że to było dzień przed owulacją? Obserwowałaś swój cykl? Jeśli to wiedza z kalendarzyka w internecie to nic nie znaczy.Śluz lepki, biały lub żółty, występuje nie tylko w ciąży, ale także normalnie w czasie niepłodnym.14 dni po stosunku możesz już wykonać test ciążowy.18-21 dni po lub w terminie spodziewanej miesiączki będzie jeszcze bardziej wiarygodny.

Gość Niki w
O dzięki za konkretną odpowiedź ;) z internetu że strony m jak mama. Wyliczenia dni płodnych Kurde strasznie się stresuje Ale jak rozmawiałam z mamą to okazało się że takie strony internetowe są do d... Trudno poczekam

Gość Cleo1976
Wyliczenia dni płodnych NIE są nawet naturalną metodą antykoncepcji.Niech mama Ci kupi tester dni płodnych ze śliny np.Afrodyta.Będziesz wtedy wiedziala kiedy możesz zajść w ciążę.

Gość gość
zgadzam się z poprzedniczką. Swoją drogą rownież polecam ten tester, bo sama go używam :)

Gość gość
wytłumaczcie mi proszę jak na podstawie śliny można określić dni płodne.