Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się jakby to co mnie spotkało było bajką

Polecane posty

Gość gość

Krótka ale piękna miłość. Ta kobieta mi się śni, jak wspominam to to sie czuje jakby to nigdy sie nie wydarzylo, a dwa lata sie widywalismy prawie codziennie. Czuje jakby to było fikcją. Mieliście tak kiedyś?

Gość gość
Jak coś staje się i jest już tak bardzo odległe, to wydaje się być nieprawdopodobne. Ja znowuż kiedyś przed laty mieszkałam dość długo w egzotycznym kraju. To, co zobaczyłam i doświadczyłam wtedy, obecnie wydaje mi się jak z innego świata, jako coś baśniowego, jak film, który oglądałam, a nie w którym uczestniczyłam. Po tylu latach ten pobyt tam i te przeżycia wydają się tak nierealne.... Gdyby nie zdjęcia i pamiątki z tamtego okresu byłabym niemal pewna, że to był tylko sen...

Gość gość parasolka
Też tak mam.To było niesamowite.

Gość gość
Ja mam coś takiego teraz... po 17 latach spotkałam mężczyznę, który podobał mi się kiedyś. Wtedy przed laty był wielki dystans, teraz od początku rozmawiamy jakbyśmy się znali od lat i jakby każde czytało w myślach tej drugiej osoby. Czasem wydaje mi się to jak piękna bajka- taki spokój, szczęście i poczucie, że jest tak cudnie...

Gość gość
Jakto podobał Ci sie kiedyś?

Gość gość
Ja czuję że to był koszmar. I niech tak zostanie.

Gość gość parasolka
9.56 nie rozumiem tego .Poznaliscie sie 17 l.temu?

Gość gość parasolka
Tez odczuwam spokoj i szczęscie i tylko z Nim..Jedynego poznałam w 1999 r.Po 11 latach znowu stanął na mojej drodze i widywalismy się przez 2 lata niemal codziennie.Wiem że to ten jedyny.Czasem wydaje mi się że to wszystko mi się śniło.