Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co taka Ariana Grande ma w sobie ?

Polecane posty

Gość gość

Piszę to jako 30 letni mężczyzna.Nagłaśniają ją media i lansują,jedni po niej jadą za dużo a inni za bardzo chwalą.Dla mnie jest ładną kobietą ale nie wiem czym się podniecać że jest taka niska :-/ ???To nie jest atut a każdy dopisuję do tego jakąś ideologie....Śpiewa nieźle,ale jej piosenki są raczej dla nastolatek i młodych dorosłych.Co by tu powiedzieć mi nie imponuję i i tak nie jest atutem jej wzrost jak by miała z 162 cm to co innego i jak by tyle się nie malowała ... Co sądzicie o tym?I nie,nie jestem żadnym prawikiem i innym chujem ...

Gość gość
ja mam 163 cm wzrostu i ważę 50 kg :) jestem mała w miarę ale nie tak bardzo bo z jednej strony to średnia z drugiej mała a sądzę że ma w sobie talent i ładnie śpiewa ale ideałem też jej nie nazwę.

Gość gość
gość dziś Nie pytam jaka jesteś tylko co taka Ariana ma w sobie ?

Gość gość
talent i tyle ;) ale ideałem nie jest

Gość gość
Bo sie puszcza a to wyzwolonym nastolatkom imponuje, nawet brat jej eks chłopaka powiedział że dawała na prawo i lewo jak była z jego bratem, potem sobie jakiegoś murzyna, następnie lizała sie ze swoim tancerzem a teraz ten jej kochanek (z którym zdradzała swojego pierwszego eks) jest jej facetem

Gość gość
dla mnie brzydka oczy ma jak g****o i usta jak ryba i jest karłem jedyne sensowne co ma to ten zgrabny nos po 10 operacjach :(

Gość gość
Piszcie dalej ja zamykam mój temat pa

Gość gość
przecietna, wygląda jak dziecko

Gość gość
gość dziś Bo sie puszcza a to wyzwolonym nastolatkom imponuje, nawet brat jej eks chłopaka powiedział że dawała na prawo i lewo jak była z jego bratem, potem sobie jakiegoś murzyna, następnie lizała sie ze swoim tancerzem a teraz ten jej kochanek (z którym zdradzała swojego pierwszego eks) jest jej facetem xxx Łał :o Chyba nie masz życia,to się czyimś interesujesz ;) Przykre to :( Hmm co Ariana ma w sobie?Talent,pasję i seksapil.Jest ładną i miłą kobietą.Jej wzrost mi nie przeszkadza ale osobiście nie mógłbym być z tak małą kobietą bo kobieta powinna być mimo wszystko z krwi i kości i mieć conajmniej 160 cm i być naturalna.Ale Ariany lubię se posłuchać :D

Gość ZuziaX
a ja uważam że właśnie ona seksapilu nie posiada :x jedyny jej atut to głos a reszta słaba trochę...jest śliczna ale nie kształtna

Gość gość
No dokładnie ja tylko jej piosenek czasami zapuszczę bo tam kilka ma spoko nutek :D

Gość gość
15:47 A co tu sie interesować w 5 minut obejrzeć wywiad i przejrzeć zdjęcia

Gość ZuziaX
gość dziś jakie np?

Gość gość
Takie Ariany produkuje się na pęczki. Za rok lub dwa nikt o niej nie będzie pamiętał.

Gość gość
jak większość kobiet w czasie stosunku , tę odrobinę piękna w sobie....

Gość gość
ZuziaX dziś jakie np? xxx Te wesołe chodź niektóre są sentymentalne i piękne :P Side to side albo Bad decisions , trochę nastolatkowe ale da się wysłuchać

Gość gość
15:52 Debilko ona zaczela kariere jako gowniara a teraz ma dwadziescia pare lat i dalej o niej glosno :D

Gość gość
ona nie jest ładna i nigdy nie będzie to zwykła przecietniara

Gość ZuziaX
gość dziś ja tam jej nie słucham ale głos ma fajny

Gość gość
ZuziaX dziś gość dziś ja tam jej nie słucham ale głos ma fajny xxx Każdy lubi co innego haha :P gość dziś 15:47 A co tu sie interesować w 5 minut obejrzeć wywiad i przejrzeć zdjęcia xxx Media kłamią i napuszczają plotki.Święta to ona nie jest ale to nie moja sprawa bo jest w porządku i jest nawet porządzna poza tym katolów nie słucham

Gość gość
Sriariana nie jest ani ładna ani talentu nie ma wyje jak kojot i ma obleśnie krótkie nogi ...

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk to jej jedyna normalna piosenka prócz wulgarnego teledysku,i co ma w sobie?każdy piszę co innego ja się wypowiem tu raz i solidnie ma w sobie jakiś tam mały talent i urok ale nic poza tym ciekawego

Gość gość
gość dziś https://www.youtube.com/watch?v=oHmBf4ExtZk to jej jedyna normalna piosenka prócz wulgarnego teledysku,i co ma w sobie?każdy piszę co innego ja się wypowiem tu raz i solidnie ma w sobie jakiś tam mały talent i urok ale nic poza tym ciekawego xx C*****a ;)

Gość gość
Nie ma nic ciekawego :D?

Gość gość
Ruhanna jest the best

Gość gość
Dla mnie : -Nie ma talentu wokalnego -Jest za bardzo infantylna ma prawie 24 lata a zachowanie dziecka -Za niska o wiele -Za mdła -Idiotka

Gość gość
16:02 Ale jakie media? Brat jej ex chłopaka wprost powiedział ze zdradzała jej brata, potem ona wstawia zdjęcie jak jej murzyn łapie ją za d**e i sie z nim liże, później z kamery w jednej z cukierni widać jak mówi że nienawidzi Ameryki i liże sie ze swoim tancerzem, teraz jest ze swoim kochankiem który wcześniej ją dupczył.

Gość gość
gość dziś Dla mnie : -Nie ma talentu wokalnego -Jest za bardzo infantylna ma prawie 24 lata a zachowanie dziecka -Za niska o wiele -Za mdła -Idiotka xxx polać temu typowi ;d

Gość Ariantaroka
gość dziś takich fotek w necie są setki http://c1.nuttit.com/Cache/GetImage?id=uwkq5G A.jpg X To jest fake!Jak by był z nią taki skandal to by nigdzie nie występowała,a już zwłaszcza u samego Pana prezydenta Obamy,Ty dobrze widzisz czy ślepy jesteś?Te przeróbki wszystkie to są fake ona to nie Miley cyrus ;) gość dziś 16:02 Ale jakie media? Brat jej ex chłopaka wprost powiedział ze zdradzała jej brata, potem ona wstawia zdjęcie jak jej murzyn łapie ją za d**e i sie z nim liże, później z kamery w jednej z cukierni widać jak mówi że nienawidzi Ameryki i liże sie ze swoim tancerzem, teraz jest ze swoim kochankiem który wcześniej ją dupczył. xxx Kłamstwo podaj źródła tego!Wiem z Ameryką prawda ale reszta co piszesz oprócz tego i tego niby d*****nia w co też nie wierzę to nie prawda Jestem jej fanką mam 24 lata jestem jej rówieśnicą.Bredzą tu niektórzy nieźle.Ariana ma w sobie talent i słodycz oraz seksapil jak już tu ktoś wcześniej napisał.Co do wzrostu fakt nie jest fajny na prawdę ale nie mam nic do tego.Mam 165 i uważam ze mam właśnie idealny :P Ale Arianę ubóstwiam a wy nie piszcie kłamstw na jej temat