Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zapomnieć o tym ,że ojciec miał kochanke

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat,gryzie mnie to już siódmy rok. Nie potrafię zapomnieć tego piekła,kłótni trwajacych miesiące.Nikt sie nie przejmował abyśmy tego nie słyszeli, wręcz przeciwnie matka uważała że powinniśmy wiedzieć.. Ojciec np zabrał mi ostatnie pieniądze z komunii i wydał je na prezent dla niej,ona miała mój numer telefonu i pisała sms typu " dużo jeszcze nie wiesz o swoim tatusiu". Apogeum tego wszystkiego był list przysłany do domu w którym pisała ,że była w ciąży i ojciec dał jej 3000zł na aborcje oraz opisywała nasz dom i co robiła w sypialni... Mam wstręt do niego, nie potrafię z nim rozmawiać co mam robić?

Gość gość
idź wreszcie do psychologa i zrób sobie porządek w głowie, a nie tracisz 7 lat na analizę tych pierdół

Gość gość
Dokladnie, po co z tym zyc, za mloda jestes, na takie traumy. Porozmawiaj ze specjalista, cos tam pomoze. Mam nadzieje, ze ociec sie juz wyprowadzil i wacie wzgledny spokoj?

Gość gość
Nie, mieszkamy nadal razem i było jeszcze dużo innych przejść,wybryków i są do dzisiaj właściwie

Gość gość
gdybym miała możliwość przeprowadziłam bym się jutro i już nigdy z nim nie spotkała,brzydzę się soba że mam jego geny

Gość gość
To nieciekawie, idz do psychologa. Zameczysz sie inaczej. Masz szanse na szczesliwe zycie, nie przejmuj sie genami. Jestes osoba wartosciowa tak czy owak.

Hmm kiedyś ktoś mi powiedział tak "Miej wyjeb**e a będzie ci dane" I to się sprawdza. Nie myśl o tamtych pierdołach tylko myśl o sobie resztę puszczaj koło uszu a będzie dobrze zobaczysz ;) Moje dzieciństwo zbliżone jest do twojego podkreślam zbliżone.! Więc cię rozumiem poza tym obierz sobie jakiś cel w życiu i zajmij się nim a przeszłość zostanie na dnie serca przykryta duża warstwą kurzu :)

Gość gość
Masz 18lat może warto powoli zacząć żyć swoim życiem. To nie jest dobry czas na oceny życia dorosłych ludzi. Rób swoje to na czym ci zależy. Bo jego problemy nie mają nic wspólnego z tobą ty jesteś tylko jego dzieckiem. A problemy ma z kobietami. Jeśli uważasz że twoje dorosłe życie będzie wyglądać inaczej to zacznij to robić już teraz, powodzenia.

Gość gość
Co zroniła Twoja matka w tym temacie? Dlaczego na to wszystko pozwala? Gdzie jej honor i godnośc? Juz dawno, aby Was chronić powinna wywalić ojca z domu!!! Brak szacunku dla takich "matek" które niszczą psychikę i poczucie wartości wlasnych dzieci!

Gość gość
takie matki to k***y a nie matki

Gość gość
Matki a co z ojcem?!

Gość gość
A w zasadzie co cię obchodzi co robił twój ojciec. Jego życie jego sprawa.

Gość gość
Przestańcie tłumoki szkalować tą matkę. To wszystko nie jest takie proste. Myślisz prosta gnido że wyzwanie kobiety od k***w pomaga jej?

Gość gość
ch.j mnie obchodzi czy pomoże jej matka to zwykłą kur_a i tyle

Gość gość
To matka patologia zjebała jej życie w imię rodziny z obrazka!!! Matka powinna ją chronić iw ywalić dziada zdradzacza z domu a zrobiła swojej córce piekło i tatar z mózgu!!! Gowno nie matka!

Gość gość
Dziewczyno a dlaczego twoja matka nie wyrzuciła go z domu? Rozmawiałaś z nią na ten temat, że jest Ci z tym źle, próbowała Was zabrać do psychologa?

Gość gość
Sama jesteś g****o. Ta kobieta została zdradzona. Myślisz że tak łatwo jest szybko ogarnąć taką sytuację? Wszystko przed nią i mam nadzieję że dobrze się ułoży.

Gość gość
Skąd sie biorą tak głupie i puste baby jak ta kochanka? I ona myśli pewnie że jest kimś. Kręci ją że krzywdzi innych a ten glupi chłop za nią lata. Co widzi w takiej podłej babie? Faceci ogarnijcie się naprawde podobają się wam takie k***wki i pustaki? Musicie mieć naprawde nierówno pod sufitem. Twoja mama powinna mieć wyj**ne na ojca i zająć się własnym życiem choć z tak zryta psychiką nie będzie jej łatwo. Dla niej najlepiej jakby to ucieła. Niech wykorzysta gada ile się da w końcu on ją zranił upokorzył i upodlił bez skrupułów więc nie miałabym dla takiego litości. Odegralabym sie tak że by mu w pięty poszło. Moge powiedzieć tylko że miałam podobnie. Żyłam w upodleniu i słuchałam jakiś pierduł od ludzi że zemsta nic nie da. A potem pomyślałam dlaczego ja mam być wobec gada w porządku skoro on nie był wobec mnie? Ułożyłam sobie życie jego kosztem i dobrze mi teraz z tym. Wystarczy dobrze zagrać i pokombinować a po tym co mi zrobił nie mam najmniejszych wyrzutów sumienia. To mi zrekompenowalo moje krzywdy i upokorzenie i przyniosło ulgę. Wystarczy być dla kogoś takim jak on dla nas i już nie podskakuje tak wysoko.

Gość gość
W takich toksycznych związkach z psychozjebem najbardziej cierpią kobiety i ich dzieci. Skutki zrytej psychiki są czesto nieodwracalne. Córka powiela schamat matki i wiąże się z przemocowcem, łajdakiem i k****arzem syn natomiast staje się taki jak tatuś. Matki sa winne bo dają przyzwolenie na zdrady i nic z tym nie robią. Powinna spakować manele frajera i zawieźć do kochanki a nie ryć dzieciom psychikę!

Gość gość
gość dziś To nie są dzieci ani rodzina kochanki więc ją to wali, stary *****cz ją oszukał wiec sobie odbija na rodzince, bład matki, że nie widzi problemu tylko specjalnie ryje dzieciom psychę, wybaczyła, zostawiła dziada w domu to niech siedzi cicho i da mu żyć i dzieciom. Głupia krowa!

Gość gość
Znowu psychozjeby mają ból d**y.

Gość gość
To ojciec bez honoru powinien odejsc z domu i dac zyc swoim dzieciom

Gość gość
Jak matka może tak zjebać życie własnemu dziecku?

Gość gość
Jak można wybaczyć zdrady i nic z tym nie robić?

Gość gość
To jest po to, żeby ci ta głupia czacha dymiła do końca twoich dni.

Gość gość
Ja mam 35 lat i pamiętam do dziś jak mój ojciec miał kochankę na osiedlu i moja mama chodziła do niej go od niej wyciągać. Za włosy się szarpaly. Echhh a dziś kościołkowe małżeństwo a ja bez własnej wartości do końca życia. Nawet terapia mi nie pomogła :-(

Gość gość
A co ty byłaś żoną ojca, że cię tak pogięło?

Gość gość
ciebie tez to moze spotkac bo bledy sie powtarza czesto po rodzicach

Gość gość
Odbiło się to na moim życiu. Dziś ojciec a matka udają jakby nigdy nic a ja pamiętam jak ona wtedy się upokarzala