Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety tak obrabiają tyłek innym dziewczynom?

Polecane posty

Gość gość

Wracam z babskie imprezy integracyjnej. Myślałam że będzie fajnie, miło itp. A tym czasem były kąśliwe uwagi, krzywe spojrzenia i obrabianie d**y.

Gość gość
Dlaczego na tej imprezie nie wrzuciłaś tego tematu? Nie ma to jak odpowiedź z.... pierwszej gębki co nie :D

Gość gość
bo to dla nich psychiczna masturbacja

Gość gość
nie ma lepszego spoiwa "przyjaźni" niż wspólny wróg :D

Gość gość
Ale po co to no cholera nie rozumie? To już nie ma innych tematów tylko trzeba koleżance d**e obrobić? Patrzy się krzywo jedna na drugą i zamiast się bawić to szanują człowieka od góry do dołu. Boże dzisiejszą impreza przypomniała mi dlaczego wolę towarzystwo facetów.

Gość gość
Oj tak, faceci to dopiero potrafią tyłki obrabiać.. :O

Gość gość
dlatego ja od kilku lat unikam pindek

Gość gość
A jak faceci obrabiają?

Gość gość
pindoli tez unikam

Gość gość
jednostka która ma szanse wejść do mojego życia musi być nieprzeciętna i mądra ,dlatego mam cudowny spokój

Gość gość
Bo polaczki to falszywe qrwy i kazdy kazdemu obrabia

Gość gość
a ty kto? niepolaczek, który tyłki obrabia polaczkom?

Gość gość
Czyli wszyscy obrabiają niezależnie od płci? To dlaczego ja tego nie robię i nie lubię dlaczego idąc na imprezę liczyłam na dobrą zabawę, śmiechy, żarty, a zastałam podzieloną grupę. Jedne żartował rozmawiałyśmy a drugie obserwował nic nie mówiły tylko obrabiały d**e. Dla kogoś problemem było to, że nie chciałam pić gazowanej wody tylko zwykłą. Jprd dlaczego kogoś tak bardzo to interesuje w ogóle dlaczego ludzie nie mogą być do siebie w porządku tylko zawsze muszą znaleźć osobę której obrabiają dumę lub wymiewają?

Gość gość
Obrabiały dupę nic nie mówiąc?! To skąd wiesz co mówiły?

Gość gość
Najpierw siedziały i się przyglądały, potem zaczęły obgadać i krzywo patrzeć stałam na dworze z nimi, paliły fajkę i obrabiały d**y no i jak zobaczył że ja nie mam na to ochoty poszły gdzie indziej palić

Gość gość
Bo baby to zyeby genetyczne, obrabiają dopę każdemu w tym mężom, paplają o wszystkim byle komu. Stąd wszyscy sąsiedzi wiedzą wszystko o każdym, bo ci/py nie potrafią się powstrzymać :-P

Gość gość
Hej. To czysta prawda! Baby potrafia byc okropne! A najgorsze to te, dla ktorych starasz sie byc zyczliwa.. Racja, ja tez nie rozumiem, jak zamiast sie bawic, zrelaksowac, to jedna z druga potrafi tylko zauwazac czyjes wady, niedociagniecia, a to stroj nie taki, a to wlosy itd.. itp..

Gość gość
Bo takie qrwy z was nie mile i u takich jak wy to norma

Gość gość
gość wczoraj A jak faceci obrabiają? Wygląda to mniej więcej tak. Jak się widzą to mówią "Marek to ty? Cześć ty glupi ch...u, wyglądasz jak ostatnia pipa, jeszcze sobie torebkę na ramieniu zawieś pedale... A jak koleś sobie pójdzie to "w porządku gość ten Marek, lubię go, dobrze wygląda chyba przypakował"

Szczery w przewadze tak jest, zgadzam się :) co nie zmienia faktu że mnie rozbawilo jednocześnie ;)

Otaczam się głównie męskim towarzystwem i uwierz mi oni też potrafią być wredni i być ogromną konkurencją w ploteczkach dla kobiet ;)

Gość gość
Bo kobiety są zazdrośnicami. Zazdroszczą sobie wszystkiego ciuchów, butów, wakacji, facetów a zwłaszcza urody. Zawsze się nawzajem porównują i nie potrafią się cieszyć tym co mają. Tego nie zmienisz.

Gość gość
Otaczam się głównie męskim towarzystwem i uwierz mi oni też potrafią być wredni i być ogromną konkurencją w ploteczkach dla kobiet oczko.gif x Bez przesady, nie wiem po piszesz te brednie, to ma jakoś dowartościowach mające we krwi plotkowanie kobiety?