Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż miał romans z przedszkolanką jak ją zniszczyć?

Polecane posty

Gość gość
Jak facet w ciagu roku lub dwoch sie nie rozwiedzie to nie rozwiedzie sie nigdy. Taka prawda

Gość gość
Witam. Widze,że musze coś sprostować.Traktuje ten wątek bardzo poważnie i przestancie pisac,ze to kochanka pisze, niby czemu? Odbyłam dwie godziny temu rozmowe z męzem. Chcemy jechac na festyn do rodziny,pytalam czy pojedzie z nami. Odmowił. Jest uparty. Zyjemy razem ale osobno. Dalismy sobie wolną reke. Nie popuszcze mu tylko kontaktu z dziecmi. Spytalam,czy on planuje rozwod.Powiedział,ze nie. Ale dodał,ze z tamtą kobietą chce miec kontakt bo sie przyjaźnią. I nie wyrzuci jej ze swojego zycia ot tak. Szczerze? Nic z tego nie rozumiem. Uwazam,ze jednak jej nie kocha...ale coś do niej czuje. A ja jestem o nią tak zazdrosna,ze gdybym mogla to bym ją zabiła. Bo to mnie ma kochać i czuć:( Wspolczuje tej pannie po 30stce,pewnie mąż ją tak zbajerował,ze teraz nie wie jak to zakonczyc.Pewnie i sie zakochała. Generalnie to ja wygrałam. Bo to nie ja zostaje sama..tylko ona.

Gość gość
I jej wspolczuje,ze bedzie musiala oglądac nas razem..

Gość gość
Z tego co sie o niej dowiedziałam, to miła, fajna, otwarta kobieta, ktora nie miala szczescia w miłosci. Jest bardzo ładna i zgrabna. Lubiana przez otoczenie. Ale ktos jej powinien wytlumaczyc,ze milosci u zonatego sie nie szuka, bo tacy wykorzystuja je tylko do zabawy.

Gość gość
Tak czytam te rozne historie. I to wszystko zalezy od typu faceta.Jeden bedzie zalował i zawsze doceni żone...inny skorzysta z naiwnosci zony i dalej bedzie romansował, bo zona sie boi rozwodu. Generalnie zasada jest jedna"Oni nigdy nie zostawiają żon". I nie chodzi o dzieci, alimenty.itd Oni maja z żonami własnie dobrze:)

Gość gość
I jestes w stanie zaakceptowac fakt,ze maz jest z toba z wygody?

Gość gość
Co ty gadasz. Faceci zawsze wymyslą wymowkę by ściemniac typu:dzieci małe, ona malo zarabia i nie moge jej tak zostawic,pozwie mnie o alimenty itd :)

Gość gość
Na swoim poprzednim temacie prowo pisałas autorko to samo !!!!!!!

Gość gość
Stronę lub dwie wstecz pisalaś,ze piszesz te brednie z nudów !!!!!!!

Gość gość
19.58... Chodzi mi o powazne sprawy takie jak np choroba...

Gość gość
Jaka choroba

Gość gość
No trzeba cos wkrecic (tu jakaś wymyslona choroba) ,żeby prowo topik kręcił sie dalej ...

Gość gość
To czego tak na prawde boi sie autorka skoro maz powiedzial ,ze rozwodu nie chce/?

Gość gość
07.39... Przewlekla choroba.A nawet śmiertelna.Facet nie bedzie dokladal zonie problemow gdy ta walczy o zycie.I zadna wkreta bo wszystko jest upublicznione na FB...

Gość gość
To sa wypadki losowe. JA mowie o sciemach czemu zonaty kocha ale sie nie rozwiedzie. Jakby byl uczciwy to by mowil wprost ze to tylko romans, ktory i tak sie skonczy. Nie ma wymowek,ze nie moze wziac rozwodu. Chociaz znam przypadek, ze zona narobila takiej apokalipsy,ze mąż chce odejsc ,ze został dla swietego spokoju:)

Gość gość
jak facet ma normalną żone to po takim romansie powinna sama złozyc pozew i sie dogadac.

Gość gość
Nieraz się nie da dogadać bo taki kombinuje żeby tylko jak najbardziej dowalić żonie.

Gość gość
A żona wybaczy wszystko...

Gość gość
Tej nie dowali,bo juz pisala tu,ze jej sie nudzi dlatego pisze brednie prowokacyjne.

Gość gość
Zalosna jestes autorko ... Twoj maz mial ch... w innej kobiecie a ty jeszcze z nim jestes ? Dotykasz spisz gadasz ...po prostu jestes ???? Kur.. ale musisz byc poje.... !!! Niezle nasrane w glowkach maja takie kobiety zamiast po zdradzie od razu rzucic gnoja to one jak te debilki sa z nim HahahahahahHahahahahahahaha !!!!!! ZAL D**E SCISKA !!!!

Gość gość
Chyba tobie łatwa ku..

Gość gość
Ty mendo ciebie do utylizacji . Jak dbasz tak masz . Jesli roochanie miał z tobą raz na kwartał to sie nie dziwie .

Gość gość
Znów cię kurwo olał żonaty, że bluzgasz na żonę? Sama jesteś mendą tylko do utylizacji ty szumowino społeczna.

Gość gość

autorka nie ma godnosci i honoru 

Gość heyhey
Dnia 6.06.2017 o 19:01, Gość gość napisał:

Mąż miesiac temu wdał sie w romans z przedszkolanką. Bez komentarza. Nie do konca jednak to sie zakonczyło, bo ona nadal do niego pisze,czulosci. Mąż chyba nie umie ostatecznie pozbyc sie jej z życia,powiedziec odwal sie. Ona sie chyba zakochala. Napisałam jej info na fb z konta znajomego aluzje ,ze "Poszukaj sobie kawalera, bo zonaci biorą tylko inne jako odmiane, odskocznie od nudy" Ona nadal pisze do mojego męza. Moge ją postraszyc,ze zniszcze jej opinie w gronie nauczycieli?

Ty głupia wywłoko...Twoj fagas uwiódł kobietę, zaciągnął do łózka, zrobił jej mętlik w głowie i porzucił jak psa a Ty chcesz ją jeszcze niszczyć wredna piissssdhoo? Może swojego k#rwiarza zacznij niszczyć ? On jest bardziej winny bo ta kobieta nie miała wobec Ciebie żadnych zobowiązań i nie ona Ci ślubowała wierność.

Gość Nie kochanka

Zgadzam się chcesz się mścić to na mężu, kochanka tobie nie jest nic winna