Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż miał romans z przedszkolanką jak ją zniszczyć?

Polecane posty

Gość gość
Tak. Ciesze sie.Bo nie bede rozwodką z dziecmi. a tamta jest panna i pewnie panną zostanie... Potrafie zaakceptowac fakt, ze on mnie nie kocha tak jak ja jego.Wiem,ze jakies uczucia do mnie ma. Mamy wspolne dzieci do wychowania,opiekowania sie nimi. Od czego mają ojca?Spedza z nimi czas i zawsze jest na noc w domu. Myslicie,ze z inną byłby szczesliwy??Po rozbiciu rodziny-nigdy nie bedzie szczesliwy. Nie płaszcze sie przed nim i nie wymagam wiele.Ale na rozwod nie zgodze sie nigdy .

Gość gość
A co zrobisz jak dzieci dorosną? Przecież już nic nie będzie was łączyło.

Gość gość
Łączy nas dobry seks.Mowicie,ze on ją kocha??a sypia ze mną!!!!!!

Gość gość
Zycze wszystkim miłego wieczoru.

Gość gość
Kiedy w koncu przestaniesz pisać to prowo?

Gość gość
Jeden na 100 facetów jednak kocha te drugą.uczucie jest silniejsze. Tyle,ze to sa wyjatki.Reszta zostaje przy zonach

Gość gość
Samotne kobiety po 30 są najgorsze bo lecą na żonatych i nie cofną się przed niczym aby takiego zdobyć, nie maja juz wstydu bo im jest wszystko jedno, na takie najbardziej trzeba uważać a z pozoru są takie milutkie. Jak facet głupi to łyknie haczyk. Jak kobieta rozbija rodzinę dla swoich celów to najgorsza sucz i i tak nie będą szczęśliwi bo on się kiedyś obudzi i przejrzy na oczy z kim ma do czynienia albo ktoś mu to uświadomi i będzie żałował.

Gość gość
Masz 100% racji.

Gość gość
Patrzac na ten temat stwierdzam,ze jednak ludzie sa durni do kwadratu.Ta wariatka od tematu sama przyznala sie,ze to prowo,ale ludzie wciaz odpisuja i kreca dalej ta zenade.

Gość gość
Nie wiadomo czy ona sie przyznała mógł to napisać ktoś inny. Ale również uważam że ta historia nie jest prawdziwa. Żal mi tylko kretynki która ją wymyśliła bo kiedyś może się jej to naprawde przydarzyć. Jak to sie mówi... Nie wywołuj wilka z lasu.

Gość gość
Gość 22:22 opisałaś dokładnie mojego głupiego męża który połknął haczyk i sucz bez skrupułów po 30.

Gość gość
I zapomniałam dodać ta sucz uznała że ona jest w porządku. Chyby nigdy nic mnie tak nie zadziwiło. Bezczelność tej baby normalnie mnie rozwaliła na łopatki.

Gość gość
No ta i zaraz się zacznie że ona nie przysięgała itd. W skrócie, niech się wali na ryj. Dajcie spokój już z tym prowo.

Gość gość
23:24 i 35 to nie pisała autorka żeby nie było. Byc może ona to prowo ale to co napisałam ja to akurat prawda.

Gość gość
Co napisałaś

Gość gość
Witam.Tutaj autorka. Ja tez bez winy nie jestem.Nasze malzenstwo jest z wpadki. Ale ja sie cieszylam,ze bede miala z nim dziecko.Ale ja mialam wtedy 19 lat i sie przydarzylo,bo on chcial bez gumki. Natomiast nikt go do slubu nie zmuszał. Kręcil z kilkoma wtedy,ale to mnie wybrał na zone. Nie nazywam tej przedszkolanki suczą...ma prawo do uczuc jesli mąż ją kocha.Ale robicie rodziny to juz bedzie na niej ciążylo do konca.

Gość gość
Jak on bedzie po rozwodzie to nikt mu nic nie zarzuci. Moze spotykac sie z kim chce. Powiedzial ci,ze cie nie kocha i nie jest z tobą szczesliwy. faceci nie rzucają takich słów na wiatr. Gdybus go kochała,dała bys mu odejsc bez nienawisci...

Gość gość
Autorko Potrafisz wybaczyć męzowi,ze np sie w niej zakochał i pokochał...? Za to go nie mozesz obwiniać.Za uczucia.Nie zazdroszcze ci.Byc moze on pierwszy raz w zyciu coś poczuł prawdziwego.Sama wiesz co to znaczy sie zakochać. Powinniście pogadac wszyscy troje, bez żalu i sie dogadać,ze on bedzie ci nadal pomagał i wspierał. Ale kocha tamtą.

Gość gość
Żałosne provo zdesperowanej kochanki co sama w weekendy siedzi i godzi się na wszystko żeby tylko żonaty wpadł do niej raz na jakiś czas na seks.

Gość gość
To wszystko co pisze o męzu to prawda:(

Gość gość
przygłupie ku/rwiszcze zidiociały temat założyło i samo siebie wyzywa hahaha

Gość gość
Ktoś tu napisał,ze takie historie sie zdarzają. Jesli was maz NIE KOCHA, to szanse ,ze zakocha sie w innej sa duże. Umiecie myślec? Wtedy nalezy albo zupełnie odciąc sie od tej drugiej,albo rozwod.

Gość gość
Tak bardzo cię kocha że aż nie chce się rozwieść :D

Gość gość
Kogo kocha?

Gość gość
Daj se spokój i tak żony nie zostawi.

Gość gość
Zonaci czesto sie zakochują i zauraczają.

Gość gość
A jak myslisz, tyle rozwodów wokoło. Faceci sie jednak rozwodzą.

Gość gość
Pełno facetów odchodzi do innej. Moj kuzyn sie rozwiodł. Zona doiła od niego tylko kase,chciala woła do roboty. Rozwiodł sie, ale dopiero jak poznał kobiete, którą szczerze pokochał.I w d***e miał żone. Obgadywała go,obmawiała. A dzieci zawsze odwiedza i dba o nie.

Gość gość
Przyznaj się ile lat już czekasz na ten jego rozwód?

Gość gość
już szmaciara blokuje, bo piszą nie po jej myśli