Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izraelczyk_tak_czy_nie

flirtuje z Izraelczykiem, przerwać to? prosze pomóżcie

Polecane posty

Gość izraelczyk_tak_czy_nie

Piszę na forum, dlatego że boję sie zwrócić z tym do którejkolwiek mojej przyjaciółki bo wiem jakie one mają podejście do tego typu facetów, od razu by mi wybiły to z głowy a ja potrzebuje szczerej opinii. Więc poznałam go na tinderze, zawsze unikałam takich typów kolesi ale ten po prostu mi sie bardzo spodobał z wyglądu, i kiedy dawalam mu lajka nawet nie przypuszczałam że tak to sie wszystko potoczy. No więc on studiuje na tym samym uniwersytecie, studiuje medycyne tak jak ja ale na wydziale angielskim, pochodzi z Izraela ale mieszka w Szwecji i tak jest jego rodzina. Co mnie urzekło w nim najbardziej to, to jak pięknie posługuje sie jezykiem angielskim. Kazde zdanie jest perfekcyjnie gramatycznie ale tak na luzie bardzo. Moge z nim gadac godzinami i kompletnie nie czuje miedzy nami tej bariery językowej. Wręcz przeciwnie gada mi sie z nim lepiej niż z wieloma innymi facetami po polsku. I mój dylemat wygląda tak, czy mam sie z nim spotkać? Mimo wszystko jest Izraelczykiem, duzo sie slyszy o tym wszystkich, nie chce wyjsc na kolejna naiwna która poleci na tego typu faceta... Co zrobiłybyscie na moim miejscu - spróbowaly czy przerwały znajomosc?

Gość gość
chociaz go przer***aj

Gość żw24
Pierwszy raz spotykam się z czymś takim, że kogoś urzekła znajomość angielskiego xD Żydzi to najinteligentniejsza nacja świata i nie mają praktycznie nic wspólnego z Arabami ;p

Gość gość
To co w Izraelu wytłukli już wszystkich arabów? Skąd pewność że to akurat prześladowca arabów a nie ciapaty z Izraela co przed nimi uciekł? :-D

Gość gość
Dla jednych i drugich jesteś niewierną, mogą cię zatłuc jak psa i będą z tego dumni :-D

Gość gość
Masz ochotę na koszerną pytkę? To bierz. Albo trafisz dobrze albo nie. Ale nie pytaj ksenofobów czy popierają związek z obcokrajowcem, bo to bez sensu.

Gość gość
Popieramy... selekcję naturalną, im mniej głupich kobiet tym lepiej dla ludzkości :-D