Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak leczyć zapalenie kaletki barkowej.

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku mam zapalenie kaletki barkowej a lekarz też to nazwał ciasnotą podbarkową. Mam problem z podnoszeniem ręki do góry czy ręki za siebie W wielu sytuacjach po prostu pojawia się ból kiedy używam tej ręki.Dostałam od lekarza skierowanie na zabiegi z fizjoterapii typu ultradźwięki,laser coś tam jeszcze z polem magnetycznym związane. Problem jest jednak tego typu że mam w piersiach liczne torbiele i dwa guzy które nie wiadomo jeszcze jakiego są typu bo czekam na biopsję która będzie za 2 miesiące gdyby nie problem z tymi guzami to właściwie myślę, że to ramię miałabym już wyleczone ponieważ te zabiegi są dosyć skuteczne ale niestety nie można ich stosować w przypadku jesli się ma guzy. Szczerze mówiąc jestem już zmęczona bólem tego ramienia zwłaszcza w nocy kiedy muszę uważać jak się kładę żeby nie kłaść się na tym ramieniu i w sumie wydaje mi się że jest gorzej niż było wcześniej. Niestety nie chce ten problem sam minąć .Czy ktoś może z was zna jakieś inne metody leczenia tej przypadłości oprócz wspomnianej przeze mnie fizjoterapii. Jeśli mielibyście jakieś doświadczenia czy wiedzę w tej kwestii byłabym bardzo wdzięczna. Dodam jeszcze, że na początku leczenia czyli w lutym lekarz dał mi tabletki na stan zapalny ale po nich bo prawie całe wzięłam miałam bóle nerek i jakieś duszenie w klatce.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować