Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić by facet miał erekcję na mój widok

Polecane posty

Gość gość

Mini ? Duży dekolt? Co was podnieca?

Gość gość
Mi sie wydaje żeby sprawić zeby facet miał erekcje to trzeba być poprostu naturalnie piekną, 0 makijażu, sztucznych rzęs, paznokci 0 tuningu sztucznych cycków itd. Niestety trzeba sie ladnym urodzić i wtedy erekcja gwarantowana. A do tego tak jak piszesz jakiś dekoldzik, spódniczka i powinien mu stać jak dzida

Gość Facet_fagas
Co nie znaczy że masz sie zapuscic jak jestes ladna, jakis french na paznokcjach naturalnych ladnie zadbanych i wypilowanych, mozna wymalowac ewentualnie rzęsy i usta ale to jest maximum, absolutnie brwi nie bo facetow to odraza i zadnych pudrów fluidów bo to tylko może oszpecić

Gość gość
Zbliż się do niego,ale go nie dotykaj i szepcz mu do ucha miłe rzeczy :P A z tym widokiem zgodzę się z osobami powyżej,natura działa cuda haha,lekki makijaż i ładne perfumki :)

Gość gość
Mini i dekolt (jak masz co pokazać) i facet ugotowany :)

Gość gość
Jak nie jesteś w jego typie to nawet gola dopa nie pomoże.

Gość gość
Ładne wiedzą co robić a paszkwile muszą się pytać.

Gość gość
Zacznij się masturbować na jego oczach, stanie mu.

Gość gość
Ja też stosowąłem Iqman i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się uzyskac. W końcu nie mam już problemów z potencją

Gość gość
Ja też uważam, że obecnie iqman jeżeli chodzi o poprawę erekcji i skutecznie środki na ten problem ukierunkowane, to nie ma żadnej w Polsce konkurencji

Gość gość Bartek
Moim zdaniem warto mu kupić Iqmna, mój po tym szelje i jest cały czas gotowy

Gość gość
Jak chcesz go postawić na baczność to tylko z long menem . Bardzo dobra tabletka w 30 minut już działa.

Gość gość
Ja sam stosowałem IQman i jak najbardziej jestem zadowolony, w końcu jakiś srodek przywrócił mi ze tak napiszę równowagę w tym względzie...

Gość gość
To prawda, teraz jest bardzo dużo różnych preparatów. Ja brałem IQMAN i na mnie bardzo dobrze działał, więc mogę go polecić. Innych nie znam. A ten wybrałem, bo jest oparty na naturalnych składnikach.Kolejnym duzym plusem jest to że tabletki są dostępne bez recepty.

Gość gość
Eee, czasem to wcale nie trzeba nic specjalnego robić. Oni mają bujną wyobraźnię :D

Gość gość
wystrczy chodzić na golasa. ale z czasem i to przestaje działać.

Gość gość
Dobrym pomysłem jest zainwestowanie w tabletki IQMAN.JA z ich działania jestem bardzo zadowowlony.Jakośc i długość stosunków znacznie się poprawiły.Ja jestem zadowolony a moja kobieta jeszcze bardziej.

Gość gość
Mieć piersi wyeksponować dekolt, bluzki tak aby pępek było widać, spódniczka, sylwetka chuda, długie nogi, ładna twarz i zadbane długie włosy.

Gość gość
Mi też pomógł IQMAN i jestem bardzo zadowolony, jeżeli chodzi o sprawę poprawienia erekcji, to moim zdaniem ten środek to miostrzostwo świata

Gość gość
Moim zdaniem IQman to najlepszych środke na popraweę erekcji, zarówno pod względem skutecznosci jak i czasu działania jaki można zastosować

Gość gość
to piękne kobiety od razu rodzą siem w białym golfie? to żem nie wiedziała ale w tym czasie auto miało dmuchaane koła? czy jakoś tak> tak?

Gość gość
Najlepiej działa dekolt w sukience. Powinien być od kolan, do samego pępka. Jak zobaczy, to mu stanie.