Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie będę uprawiał seksu aż będę chciał mieć dzieci

Polecane posty

Gość gość

bo uprawiając seks zawsze może dojść do ciąży

Gość gość
Wystarczy antykoncepcja

Gość gość
Nie wystarczy, antykoncepcja może zawieść sama lub partnerka może mówić, że bierze tabletki a naprawdę ich nie brać - dziewczyna kolegi tak zrobiła. A nawet niektóre dziewczyny podobno wypluwają spermę wziętą do ust albo wyjmują z prezerwatywy i nią się zapładniają, chcąc mieć dziecko jeśli facet nie chce. A jeśli nie będę uprawiał seksu to dziecka na pewno nie będzie dopóki nie będę chciał mieć dziecka

Gość gość
Trudno, skoro kobiety takie są

Gość gość
Byłem już w dwóch długich związkach, w jednym całkowicie bez seksu a w drugim seks uprawiałem może z 5 razy normalny i z 15 razy oralny - przez 3 lata i dało radę wytrzymać. Oczywiście radziłem sobie masturbacją. Ale skoro kobiety takie są to trudno

Gość gość
gość dziś Wystarczy, wystarczy, ja od 10 lat stosuje metode objawowo termiczną i ciąży jak nie było, tak nie ma. Na upartego można dodać do tego gumki, jak ktoś przewrażliwiony

Gość gość
12:38 Większych bzdur nie czytałam :D Stosunek z wytryskiem w najbardziej płodny dzień to jakieś 30% szansy, a tu laski zachodzą od wyplutej, czy wygrzebanej spermy :D

Gość gość
12:57 Jakieś panny gadają sobie o nieskutecznych w praktyce sposobach, no straszne :D

Gość gość
13:06 Co innego przestać brać tabletki, a co innego wypluwanie spermy i grzebanie paluchem w c***e :D

Gość gość
To prawda. Przestać brać tabletki albo oszukać że to dzień niepłodny, podczas, gdy jest płodny. Dlatego ewentualnie seks ale zawsze w prezerwatywie

Gość gość
No widzisz, czyli zgadzasz się, że zdarza się, że dziewczyna łapie faceta na dziecko, przestając brać tabletki