Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie auto kupic do 2 tys,

Polecane posty

Gość gość

Witam chcailbym zakupic pierwsze w zyciu auto po zdanym prawo jazdy. Nie znam sie na autach budzet na auto to 2 tys :) Jakie auto polecacie co warto kupic ? tak zeby nie rozwalilo sie w drodze do pracy :)

Gość miasto namysłów opolskie woje
Firma Lellek wybudowała w Opolu Sławicach jeden z największych w Polsce oraz Europie salon marki Skoda. - Zwykle w salonach mieści się siedem, osiem samochodów, w naszym jest trzynaście i mamy miejsce na kolejne modele, które niebawem wejdą na rynek - mówi Artur Gogolok, dyrektor salonu Skoda Lellek Opole.

Gość miasto Namysłów opolskie wojew
Auto Lellek - Salon Lellek Opole - lellek.pl‎ Reklamaportal.lellek.pl/auto/lellek‎ Samochody Używane z Gwarancją. Lellek Group. Sprawdź Ofertę! ul. Opolska 2c, OPOLE‎ - 77 400 70 22‎

Gość miasto namysłów opolskie wojew
Sławice – część miasta Opole w Polsce położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z większością obrębu ewidencyjnego wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr płn.-zach., 18 km/h, wilgotność 48% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 16:35

Gość gość
Ford Focus , Matiz, Toyota Yaris 1

Gość gość
Nie kupuj

Gość gość
Firma Lellek wybudowała w Opolu Sławicach jeden z największych w Polsce oraz Europie salon marki Skoda. - Zwykle w salonach mieści się siedem, osiem samochodów, w naszym jest trzynaście i mamy miejsce na kolejne modele, które niebawem wejdą na rynek - mówi Artur Gogolok, dyrektor salonu Skoda Lellek Opole. xxx Sławice – część miasta Opole w Polsce położonego w województwie opolskim. Miejscowość wraz z większością obrębu ewidencyjnego wsi włączono do Opola 1 stycznia 2017. Wikipedia Pogoda: 20 °C, wiatr płn.-zach., 18 km/h, wilgotność 48% Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: wtorek, 16:35

Gość gość
Auto lellek opole (sławice) polecam" Sławice zostały przyłączone do Opola 1 stycznia 2017 roku :)

Gość gość
Fiat Brava,Punto,Seicento. Ekonomiczne i tanie części. Tylko żeby był bez rudej (rdzy)

Gość gość
Napiszę tak szczerze i od serca. Moim pierwszym autem był Fiat Grande Punto z 2009 rok. Cud, miód i malina. Aktualnie poluje na kolejnego fiata, może nawet będzie punto. Dzisiaj wiem, że zrobiłam błąd sprzedając punciawe. ,,Przerobiłam" dwa auta po fiacie i to nie jest to. Wchodząc do punta mogłam na koniec świata jechać.

Gość gość
do 2 tys. to tylko kupa złomu

Gość gość
a nie lepiej czegoś nowego poszukać? Wtedy każda podróż bedzie bezpieczniejsza

Gość gość
za 2 tysiące to jakiegoś grata tylko możesz kupić, szkoda tylko nerw

Gość gość
to w ogóle da się kupić auto w takiej kwocie? Ja bym nawet się bała czymś takim jeździć. Szczerze to radzę Ci zakupić coś lepszego, nawet teraz przecież można zakupić samochód nowy ze sporym upustem, bo zawsze pod koniec roku trwają wyprzedaże rocznika. Zobacz jaką ofertę ma peugeot i lepiej nie ryzykuj jazdy czymś za taką niską kwotę.

Gość adamski44
a ja mam używane auto z instalacją lpg optima i nie zamieniłbym na żadne inne, teraz dzięki temu nie straszna mi żadna podwyżka cen PB czy ON. Mogę jeździć na lpg za niewielkie pieniądze

Gość gość
oczywscie że można kto pisze że nie to g.. sie zna. Sam kupiłem swego czasu astrę od znajomego starszego pana który miał ją od nowości i pielęgnował jak swoją żonę ! astra miała 21 lat i przejechane 112 tyś ,to mało ,była w stanie jak niektóre 5cio latki ,jezdziłem nią 5 lat potem jeszcze sprzedałem za cene zakupu (1000zł) w rodzinie. ale trzeba cierpliwie szukać i rozpytywać ,kto jest napalony ten nic dobrego nie kupi.

Gość gość
Na tej stronie o tym piszą: auto-motor-i-sport.pl/porady/Pierwszy-samochod-za-5-15-30-tys-zl,21496,1

Gość gość
Mały budżet, więc raczej bez szaleństw. Poleciłbym coś starszego, ale w miarę dobrym stanie. Nie łaś się na nowsze auta, bo w tej cenie, to raczej będą już w bardzo złym stanie. Myślę że takie 1999-2002 jakiś fiat brava czy coś by się sprawdził. Poczytaj, poszukaj na http://mojeauto.pl/ powinnaś coś znaleźć :)

Gość bartek

budżet szaleństwo 🙂 ale tak na powqażnie do kilku tysięcy spokojnie znajdziesz auto w Auto loco. Mają tam mega dużo aut i w różnych cenach. Ja szukałem takie do 25 tyś, ale widziałem że mieli sporo takich za kilka tyś i w dobrym stanie, takie że wsiadasz i jeździsz