Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upokorzyłam dzisiaj ukrainkę

Polecane posty

Gość gość

pracuję z kilkoma takimi, co to ledwo dwa zdania wydukają po polsku, a zapierdalają jak dzikie osły i przez nich szef planuje wszystkim obniżyć pensje no to podeszłam dzisiaj do takiej jednej maszy daszy kaszy czy jak ona tam się wabi i mówię przy wszystkich: ej, ukrainka, mam do posprzątania kibel po imprezie, chcesz dorobić? :) mało się nie poryczała, nawet nie odpowiedziała nic :D wogóle lubię traktować tych dzikusów z góry, raz mnie na mieście jakiś chochoł pyta łamanym polskim o drogę, a ja do niego: na donbas to na wschód :D a on do mnie, że jakbym była facetem, to by mi w ryja dał :D:D jeszcze co, są tu gośćmi, nie znają języka i jeszcze by się chcieli panoszyć... a jest ich coraz więcej, zabierają pracę, syfią wszędzie, jeżdżą tymi swoimi złomami po pijaku,u mnie w okolicy jedna dziewczyna wpadła pod auto, bo nachlany rezun nie wyhamował. Dość ich mam.

Gość gość
zadowolona z siebie jesteś?

Gość gość
tak, poza tym, że mogłam bardziej jej dopiec :)

Gość gość
Czym się zajmujesz, że Ukraińcy zabierają ci prace ?

Gość gość
hahaha, bardzo dobrze, ja często podjeżdżam na ukraińską giełdę pracę, zwalniam i rzucam w nich śmieciami :D

Gość gość
też mnie wkurwiają, nawet wolę arabów od ukraińców

Gość gość
czymkolwiek by się nie zajmowała faktem jest, że tania siła robocza ze Wschodu wprowadziła masową stagnacje płac i należy oddolnie pokazywać swój opór wobec nich

Gość gość
Przecież to jakieś prowo napalonego prawika który czerpie z tego satysfakcję seksualną

Gość gość
handluje na bazarze sztucznymi szczękami i one mi robią konkurencje mają tańsze i ze srebrnym zębem każda

Gość gość
Niczym ambitnym nie moze sie zajmować

Gość gość
gość dziś Czym się zajmujesz, że Ukraińcy zabierają ci prace ? x A co cię to obchodzi? Myślisz, że jak pracujesz w biurze, to pewnego pięknego dnia pracodawca ci nie powie, że od dziś masz nowe warunki zatrudnienia z wypłatą o 25% mniejszą, a zakresem obowiązków większym, bo Irina, Tania i Masza dwa biurka dalej robią to samo co Ty za miskę zupy. Skoro mamy taki głupi rząd, że nie trzyma żadnej kontroli nad imigracją, to trzeba Ukraińcom dawać do zrozumienia, że jest ich za dużo i nie są tu mile widziani przez nikogo, oprócz wyzyskiwaczy.

Gość gość
Jeśli to prawda, to jesteście złamasami, a ty autorko niedouczoną suką

Gość gość
Na pocieszenie powiem ze Anglicy robią na Polaków gowno dużo gorzej choć wątpię że autorka coś takiego zrobiła już wierzę że do ukrainca pyskowala

Gość gość
gość dziś Jeśli to prawda, to jesteście złamasami, a ty autorko niedouczoną suką x ale się przejęłam :D wolę być suką niż obcią/garą dla chochołów, którą zapewne jesteś ty ;)

Gość gość
Tytuł poraża - brak słów, nie bd powtarzać, że to co z siebie wypromieniowywujesz - to wróci do ciebie, bo to i tak do takich nie dotrze i nie zakumają tego, może chcą takiego gnoju na świecie, taplac sie w tym cały czas i jeden dla drugiego wilkiem. Ja mam juz dosyć takiego świata. Nie kumam, po chóój ludzie sie nadal wyrzynają na wzajem.

Gość gość
gość dziś Na pocieszenie powiem ze Anglicy robią na Polaków gowno dużo gorzej choć wątpię że autorka coś takiego zrobiła już wierzę że do ukrainca pyskowala x możesz nie wierzyć, nie jestem jakąś zahukaną dziunią, która napyskować nie potrafi i boi się byle chochoła :)

Gość gość
ja tez ich mam dosyc u nas takie bezrobocie i jeszcze ich nam trzeba wszedzie ich pellno epidemia ja mieszkam w malym miescie a oni mi nam prace wyzeraja

Gość gość
22:43 Irina, Tasza nie pracuja umyslowo xD trzeba znać język polski a wiekszosc z nich ledwo duka więc o co ten ból doopy ucz się to taka Irina nie bedzie dla ciebie konkurencja

Gość gość
22:46 Ukraińcowi zapyskowalas ? co bierzesz? daj numer do dilera :D

Gość gość
No ale zastanócie sie, czyja to jest robota??? Kto zdestabilizował Ukraine? I kto zmajstrowal "kryzys imigracyjno-terrorystyczny" w Eu.Zachodniej? Banda S(r)orosa to jedna i tam sama klika jeabana, te od Rtoszyldów i Rcockefellerów. Miec tyle krwi na rękach i zyc z takim czymś i nic sobie z tego nie robić to trzeba byc ścierwem

Gość gość
Po co ten cały temat ? Oni już uciekają na zachód więc mogłaś sobie darować , przynajmniej mieliby dobre wspomnienia

Gość gość
nie wierze , ze robią za pol darmo. na Ukrainie jest taniej , ale tutaj nikt nie bierze od nich mniejszego czynszu i nie płaca mniej w markecie za zarcie bo sa z Ukrainy hahah

Gość gość
A co za roznica gdzie pracuje i co robi? Prawda jest taka, ze co raz wiecej ukraincow jest w sieciach handlowych, w Mc Donaldach itd.. Z wieloma nawet sie dogadac nie da. Polak jak jedzie do pracy za granice musi znac jezyk a my co, moze dla nich mamy sie uczyc ukrainskiego? Zabieraja nasze pieniadze i wywoza je z kraju.

Gość gość
gość dziś 22:43 Irina, Tasza nie pracuja umyslowo xD trzeba znać język polski a wiekszosc z nich ledwo duka więc o co ten ból doopy ucz się to taka Irina nie bedzie dla ciebie konkurencja x Nie jestem autorką, ale znam parę firm, w których zatrudniają właśnie takie Tanie i Dimów do biur, jeżeli mają ukrainską maturę i dukają chociaż trochę po polsku! Oczywiście za minimalną lub nieco powyżej, ale gdzie w Polsce cię zatrudnią z samą maturą do biura? Ich zatrudniają. A ten nasz rząd, co to niby chce chronić Europę przed uchodźcami (śmiechu warte) nic nie robi, żeby chronić Polaków przed najazdem, który pozbawi ich pracy. A tu nie zachód, żeby można było iść na zasiłek i przeżyć.

Gość gość
A w ogóle jaki jest sens zarzynać się dla jakiś "ambitnych" prac w myśl jakiegoś totalitaryzmu nieustannego samodokształcania się, edukacji, podnoszenia kwalifikacji i pozycji przetargowej na rynku pracy (tak jakby ów rynek był jakimś bożkiem). Prawda jest taka, że należy ukształtować coś na kształt protekcjonizmu miejsc pracy w PL względem napływu ukroli. Gdyby nie fala uchodźców ekonomicznych najniższa krajowa w PL już wynosiłaby koło 3000 brutto, bo prywaciarze musieliby rywalizować aby wyrwać - głównie kobiety - z namiastki państwa dobrobytu uskutecznianego między innymi dzięki 500+, dzięki czemu wolą one spokojnie pielęgnować ognisko domowe a nie zarzynać się na wille jakiegoś nowobogackiego sknerusa.

Gość gość
Jestes menda i swinia. Wylac ci wiadro pomyj na ryj to za malo

Gość Daniel 36
I gdzie te ukrainki robią, tam gdzie nie chcą polacy pracować ?. Tak samo my wyjeżdżajmy na zachód np do Francji, to co oni nie chcą pracować tam, bo mało płacą , widocznie tak.

Gość gość
Jestes menda i swinia. Wylac ci wiadro pomyj na ryj to za malo

Gość gość
0/10 widać że dziś szkoły nie było

Gość gość
Też ich nie popieram ale już nie rób z Polaków takich ksenofobow, oni od twoich bluzgów i tak nie wyjadą a zostawiasz paskudny posmak