Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

upokorzyłam dzisiaj ukrainkę

Polecane posty

Gość gość
Ale one takie biedne :( najlepiej im jeszcze pipki ozlocic, żeby chocholskim krolewnom było dobrze

Gość gość
Dajcie spokój z tymi ukrolami. Najgorsze jest to, że psują warunki pracy wydajnością jakby byli na amfetaminie bo hołdują hasłu "narobić się, ale nie zarobić" przez co tzw. rynek pracownika nadal pozostaje pustym mitem bez pokrycia. Pracuje sobie na magazynie, praca niezbyt ambitna i niekoniecznie intratna, więc oni udają, że płacą a ja udaje, że pracuje - przez 8 h kawki, filmy na tablecie i czasem trzeba coś poprzerzucać i wydać klientowi. Janusz biznesu za tą samą stawkę zatrudnił 2 ukroli i ci zap...rzają za 2100 netto jakby co 5 minut ich szerszenie w cztery litery gryzły. Żałośni niewolnicy

Gość gość
Nie ma się z czego cieszyć bo to człowiek choć z drugiej strony ukraincy też jakoś z szacunkiem Polaków nie traktują

Gość gość
Prowo się nadal kręci :)

Gość gość
Może i autorka postąpiła chamsko i lepiej jej nie naśladowac, nawet nie dlatego, że to złe postępowanie, ale można sobie narobić problemów, natomiast nie ma sensu dużo gadać na forach, bo wątpię, że ukrole to czytają. Może ci dobrze znający polski zaglądają na fora, a takich jest niewielu. Warto utrudniać życie ukrolom w sposób mało chamski, ale skuteczny i upierdliwy: kiedy nawijają tym swoim chachulskim językiem, odpowiadać nie rozumiem. To samo przy mocno łamanym polskim. Złośliwie wskazywać złą drogę, kiedy pytają. W pracy to już wyższa szkoła jazdy, ale też można popróbować z podkładaniem świń, wprowadzaniem w błąd i tak dalej, żeby im się robota p*******ila :). Ważne, żeby czuli się tu niemile widziani, jest szansa, że wielu wtedy wyp******** dalej na zachód lub na Białoruś, a my może się kiedyś doczekamy normalnego rynku pracy w PL.

Gość gość
Autorka = sucz. I tyle w temacie.

Gość gość
Przecież to prowokacje a wam fify stoją jak jakimś stulejarzom, Polacy nawet pracują w oddzielnym grupach niż ukraincy więc już wierzę w prawdziwość tej historii

Gość gość
Ja kiedyś przeczytałam na forum historie jak w restauracji poklocily się dwie pracownice polka i ukrainka, no i ukrainka walnela polce w twarz aż tamta się poplakala i uciekła , sądzę że ten temat jest zmyslony i został zainspirowany przez tamta historie , a ten zmyslony temat to taka "zemsta nietoperza "

Gość gość
Idiotko, niestety ukry pracują w tych samych grupach. Myślisz, że Januszom chce się wprowadzać jakieś segregacje?

Gość gość
Miło mi idioto Paulinka jestem :)

Gość gość
I po co podnosicie zmyslony temat ?? Ktoś tu chyba nie ma nic do roboty

Gość gość
Przerazacie mnie co niektorzy szczegolnie ty z 10.36 bo wydajesz sie inteligentny-a tylko w bezinteresowny sposob wredny-a. Ci ludzie uciekli że strasznej biedy maja prawo szukac lepszego zycia!!!!

Gość gość
A debile nadal odpowiadają plują i się i uwazaja ze to prawda , to pisze jedna i ta sama osoba która chce wywołać sztuczny hałas , przestańcie odpowiadać na te durne prowo, następna sprawa ukraincy nie sa wcale tacy biedni , Polska musiała się starać żeby wejść do unii spełnić wszystkie normy a niemiecki rynek pracy otworzył się na Polaków dopiero w 2011 roku gdzie ukraincom się upieklo

Gość gość
Nie jarajcie się tak tymi Ukraińcami, że pracowici, że robią dla nas, że zapobiegają bezrobociu i kryzysowi. G****o prawda. Jak większość imigrantów zarobkowych, zarabiają u nas kasę i wysyłają do rodzin na Ukrainę. Więc tak naprawdę nie napędzają wcale polskiej ekonomii.

I zaczyna się.teraz patologia na ukraińcach bedzie się wyzywać.

Gość gość
"pracuję z kilkoma takimi, co to ledwo dwa zdania wydukają po polsku, a zapie**alają jak dzikie osły i przez nich szef planuje wszystkim obniżyć pensje" x no prosze. "ledwo dwa zdania po polsku wydukają" a jednak lepsi od ciebie.

Gość gość
Szkoda, że to prowo, przecież to piękne. :) Zwłaszcza to: "raz mnie na mieście jakiś chochoł pyta łamanym polskim o drogę, a ja do niego: na donbas to na wschód smiech.gif a on do mnie, że jakbym była facetem, to by mi w ryja dał smiech.gifsmiech.gif"

Gość gość
"pracuję z kilkoma takimi, co to ledwo dwa zdania wydukają po polsku, a zapie**alają jak dzikie osły i przez nich szef planuje wszystkim obniżyć pensje" x no prosze. "ledwo dwa zdania po polsku wydukają" a jednak lepsi od ciebie. xxxx bo potrafią się wcielić w rolę niewolnika tudzież parobka na folwarku