Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Antyperspirant Invisible Fresh Black&White od Nivea otrzymałam w ramach testu - z reguły używam antyperspirantów w sztyfcie (klasyczny invisible black&white jest jednym z moich ulubionych), bo do tych w sprayu szczęścia nie miałam, często mnie podrażniały i uczulały ale od tygodnia zmieniłam zdanie ;) Antyperspirant zapewnia długotrwałą ochronę przed potem i uczucie odświeżenia przez cały dzień - a uwierzcie mi prowadzę dosyć intensywny tryb życia - cały czas w biegu ;) Nie podrażnia ani nie wysusza wrażliwej skóry pod pachami. A do tego ten świeży intensywny zapach, który bardzo długo utrzymuje się na skórze - swoją drogą idealny na lato ;) Zgodnie z obietnicą producenta antyperspirant nie brudzi ubrań - żadnego, nawet najmniejszego białego śladu na czarnych i jednoczesna ochrona białych tkanin przed zżółknięciem - rewelacja :) Na plus duża pojemność, wydajność i bardzo wygodne, poręczne opakowanie. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach