Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak urodzlyscie dziecko to bylo od razu sliczne jak z obrazka?szczerze..

Polecane posty

Gość gość

czy jak urodzlyscie dziecko to bylo od razu sliczne jak z obrazka?szczerze..

Gość gość
Wyglądało jak obcy, w krwi i jakiejś mazi.... Dopiero kiedy zostało wytarte i opuchlizna z buzi zeszła zaczęło przypominać dziecko.

Gość gość
Synek sliczny, corki opuchniete,sinawe i wygladaly jakby nie mialy oczu....

Gość gość
mi bylo bardzo smutno bo wtedy kiedy ja rodzilam to lezalam po porodzie na sali z kilkoma kobietami ,ktore tez urodzily i moje dziecko bylo brzydkie a ich dzieci byly cudowne..naprawde sliczne....az im zazdroscilam i w duszy plakalam,że tylko ja mam takiego brzydaka.moje bylo spuchniete na buzi i niekształtne..poprostu brzydkie a tamte dzieci wszystkie byly ładne od samego poczatku.

Gość gość
Dla mnie było cudne. Położyli mi syna odrazu na brzuchu i zakryli ręcznikiem . Nie mogłam się doczekać aż go odkryje i zobaczę.

Gość gość
Tak.

Gość gość
Córka była przesliczna, synek przebrzydki . Z wiekiem się wyrównało :)

Gość gość
Normalne, na mnie moje dziecko nie zrobiło żadnego wrażenia.

Gość gość
Oboje ładni, nie opuchnięci. Duże oczy. Ale nie to jest najważniejsze tylko ze zdrowe autorko..moja córeczka jest ładna a okazało się ze nie slyszy;(

Gość gość
Ot, noworodek. Podobny do innych. Dopiero tak po miesiacu jego twarz nabrala wyrazu. Wczesniej wygladal jak ziemniak.

Gość gość
Córeczka tak, rodziłam sn nawet lekarz i położne mówiły że śliczne dziecko, że główką okrągła jak po CC. Natomiast synek po porodzie wyglądał jak bokser po walce:-) opuchnięty nos i oczy, zmordowany jak pijaczyna:-) po dobie już był śliczny:-)

Gość gość
Moja córka była sliczna. Mała, zgrabniutka, ciemna czuprynka, tej mazi praktycznie nie było. Cudo :-)

Gość gość
Wyłączając fizjologie takie jak opuchnięcie to jak chodzi o budowe twarzy uważam że mój był jednym z najładniejszych urodzonych tamtego dnia jeśli nie najładniejszym. Wiem to bo widziałam w rzędzie urodzone niemowlęta i porównywałam. Ale żeby nie rzygać tęczą. Mój mąż nie grzeszy urodą, a inne mają przystojnych mężów.

Gość gość
Moj syn był brzydki, opuchnięty, gruby, mimo ze i ja i maż jestesmy szczupli, skośne oczy, mina skwaszona, taki mały potworek :) Rodzina chciala zeby wyslac zdjecia syna a ja sie wstydzilam, pozniej pielegniarki przyniosly mu taki duzy kauczukowy smoczek i jak mu ten smoczek dalam to wygladal jakos ładniej i wtedy zrobilam zdjecia wysylajac rodzinie. Pozniej wyładnial, nawet powiem, ze jest śliczny, każdy sie zachwyca jego urodą, nie chwalac sie jest naprawde pięknym chłopcem

Gość gość
Tiaaa, sliczne... Szkoda, ze na ulicach jakos tylu slicznot nie widac :D najczesciej mysie wlosy, a jak jeszcze niebieskie oczy to juz porazka. Bladolice i z popsutymi zebami. Tak mi sie kojarza dzieci, ktore codziennie widuje. Sorry, ale w tej czesci europy nie ma szczegolnie ladnych dzieci.

Gość gość
Moj był ładny, Taki niezmeczony, ale to kwestia tego, ze szybko urodziłam.

Gość gość
Wszystkie bes wyjątku za brzydkie jak się urodzą . Potem ładnieja

Gość gość
moje było sliczne, śniada cera, czarne włoski i duże brązowe oczy. Najgorzej wyglądał w podstawówce, zanim wyrósł i był takim grubaskiem...od gimnazjum znowu przystojniak. Bardzo dba o siebie.

Gość gość
W mazi i krwi było niezbyt atrakcyjne nie oszukujmy sie. Jak dali mi ją ubraną i wytartą z tego wszystkiego to była cudowna. Do dzis uwazam ze mam piękne dziecko-nie ja jedna. Mam nadzieje ze tak jej zostanie :P

Gość gość
Syn akurat był ładny. Teraz czekam na córkę i boję się, że będzie na odwrót. Ale czy to w sumie ważne?

Gość gość
11:19 Są też ludzie którym wszystko wydaje się brzydkie, wszyscy ludzie. Ale to już inny temat

Gość gość
11:30 akurat tu się mylisz. Co, pewnie opisałam Twojego Brajanka, albo Grażynkę, :D

Gość gość
Moja byla i jest sliczna. Pamietam jak po polozeniu na brzuch od razu sie zachwycalam jaka to ona sliczna hehe

Gość gość
moja byla sliczna

Gość gość
Moja córka miała i w sumie dalej ma jakieś takie skośne oczy i pielęgniarki sie śmiały że mała japonka :P Ale śliczna była :)

Gość gość
11.19 tutaj sie mylisz :) syn ma owszem jasne wlosy i duże niebieskie oczy ale nie jest bladziochem, ma ciemna karnacje a o zęby sie nie martw. Ma wszystkie biale, zdrowe i na swoim miejscu :) Jest z tych dzieci ktore wolą chrupać surową marchewkę niż ciastka czy cukierki. Swoja droga dziwny masz fetysz zagladabia obcym dzieciom do buzi, widzac inne dzieci nie pomyslalabym zeby ogladac ich zęby.

Gość gość
Moje córki śliczne nie były w ogóle, starsza wręcz poniżej średniej. Jak się urodziły to były tak podobne do męża, że w ogóle trudno było je wziąć za dziewczynki. Były natomiast bardzo do siebie podobne ( 3 lata różnicy), prawie identyczne. Teraz są naprawdę bardzo ładnymi dziećmi .

Gość gość
Ogólnie tak takie słodkie malubie itp ale już po paru h zrobił się jakiś pomarańczowy i jakby w krostkach na buzi mąż to nawet lekko przerażony był tymi krostkami

Gość gość
Z tym, ze dzieci śliczne zaraz po porodzie to chyba wasza wyobraźnia i milosc. Mój synek byl brzydki i mowilam o tym głośno twierdząc, ze noworodki tak mają. Synek znajomej ważył 2,5 kg i wygladal jak chomik a jego mama i tak twierdzila, ze piękny. Ale spokojnie bo z wiekiem wiele dziec***ięknieje, teraz wielu ludzi pyta czy to chłopiec czy dziewczynka a ma 1,5 roku juz, taki śliczny.

Gość gość
Oczywiście mój synek bo tamten dalej jest chomikiem tylko grubszym