Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak urodzlyscie dziecko to bylo od razu sliczne jak z obrazka?szczerze..

Polecane posty

Gość gość
A z czym macie problem, ze dziecko od razu po porodzie jest brzydkie? Przeciez na druga, trzecia dobe ladnieje. Pierwsza corka byla taka se, druga brzydactwo. Na druga dobe widac bylo, ze wyladnieje. Dwa tygodnie potem byla super. Teraz obie, to piekne dorastajace kobiety.

Gość gość
Moja corka z waga 4170 i 60 cm, urodzona przez cc wygladala jak maly zawodnik sumo-wlosy ciemne, z tylu juz dluzsze, z przodu lysawa, zazolcona skora przez zoltaczke fizjologiczna. Wygladala jak 2 mies niemowle, pulchniutka. Ale ogolnie ladna byla, dorodna. Synek 3900, 58 cm tez z cc sliczny wprost, az polozne sie zachwycaly. Blond puszek na glowie, wygladal jak lysolek z daleka, oczy sliczne granatowe, teraz juz mu jasnieja.

Gość gość
Moja corka to blondynka, ma wlosy po mnie, latem jasnieja i wyglada jak by pasemka miala. I to nie mysi blond. Oczy ma duze i niebieskie i czarne dlugie rzesy. Zeby biale i ladne. Blada jak sciana byla jako malutkie dziecko, ale potem latem ladnie lapala slonce, od razu, ladny braz. Zreszta ja i moj brat niby blondasy, niebieskie i zielone oczy, a latem od razu ladnie musnieta sloncem skora. Do tej pory latem szwagier ciagle mi solarium zarzuca, a mnie opala slonce w locie, wystarczy spacer czy wyjscie na zakupy.