Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polskie porodowki to jakis chory zart

Polecane posty

Gość gość
Rozumiem, że na twoje życzenie mają odprawić z publicznego szpitala Zenka i rodzącą Grażynę, bo księżniczce przeszkadza puszczanie wiąchy? Nie płacisz nic (lub symbolicznie) a wymagania masz jak Onassis albo księżna Kate.

Gość gość
15'20,gdzie ty mieszkasz ze tak o czestych fatalnych przypadkach szpitalnych mowisz?

Hej dziewczyny, macie do polecenia fajny szpital w Gdańsku? Nie musi być koniecznie placówka ze szkołą rodzenia, gdyż jestem już na kursie w internetowej prenalen, wiec sie obejdzie. Najlepiej miejsce, gdzie są super położne, bo jeszcze nie wybrałam swojej. Będę wdzieczna za info

Gość gość
Jakie reklamy ja pierdziele. Wez nie zasmiecaj juz.

Gość gość
Rodziłam w 2012 i w 2017 r. W dwóch różnych szpitalach. W obu szpitalach sale porodowe wyłącznie jednoosobowe, w tym w jednym z nich- sale przedporodowe, komfortowe, z kanapą i tv, prysznicem, piłkami, drabinką itd, łóżkiem, tam na samą porodówkę szło się już na parcie. Po porodzie- w jednym sala trzyosobowa ale dali dostawkę, z własną łazienką, w drugim- sala trzyosobowa, łazienka na dwie sale. W obu nie było problemów ze znieczuleniem, jedynie mogę potwierdzić że po drugim porodzie czekałam na porodówce 3 godz. na łóżko- bo pani czekała na wypis, ale też i mnie chcieli poobserwować bo po porodzie straciłam przytomność. Nie ma problemu z umówieniem cc nigdzie. Mieszkam w Krakowie, ciekawa jestem gdzie autorka takie rewelacje ogląda... Wśród rodziny i znajomych z mniej więcej naszego pokolenia (20-40 lat) mam jedną parę z pięciorgiem dzieci, poza tym żadnej która ma więcej niż dwoje.

Gość gość
Kurwa jak można rodzić w boksie gdy obok rodzi inna kobieta? Przepraszam że tak dosadnie ale dlaczego Polki się na to godzą? Rodzić na krześle? No zaraz ja z krzesła spadne. ... boshee co za popisów z tej polski. Uważam że Polki jako matki przyszłego pokolenia powinny się w końcu postawić i rabatu narobić. ... Ja urodziłam czworo dzieci za granicą. I tu też jest wyż ale nikt tu nikogo tak nie traktują. Rodziłam wszystkie dzieci z zzo i z mężem. Kobiety nie dawajcie się

Gość gość
Dlaczego polki są w większości głupie i dają się manipulować! !! Wielkie protesty czarne marsze debilizm zamiast walczyć o szacunek podczas badań ginekologicznych zwłaszcza w placówkach medycznych i porodach. Ja nie mam problemów bo zgodnie z ustawą 2008 r art 21 prawo pacjenta mam Prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu i nie ma prawa go wyprosić żaden z boczny ginekolog bo tylko tacy wypraszają. Jak ostatnio z boczny lekarz onkolog molestował nawet nie letnie czy urolog zgwałcił czy. ...Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek..... Ale tępe i zacofane polki mają lekarza za Boga a partnera się wstydzą przy badaniu czy zabiegu. Mąż jest zawsze przy każdym badaniu czy zabiegu jak likwidacja nadżerki czy porodach. Raz tylko zboczeniec ginekolog chciał wyprosić męża. Mąż zaczął nagrywać wyproszenie i spokojnie pouczył zboczenca o prawach pacjenta i mogą być konsekwencje odszkodowawcze i przeprosił i zalecił by został.