Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, znacie jakieś naprawde dobre krople nawilżające do oczu ?

Polecane posty

Gość gość

probowalam visine do suchych oczu - szczypanie chyba od konserwantu... lacrimal - porażka krople ze świetlikiem - dobre tylko na chwile jak ktos siedzi przy komputerze, malo wydajne systane cos tam - byly dobre ale drogie, prawie 30 zl za krople to przesada mam Visine na czerwone oczy, najlepsze, ale tego nie wolno stale stosować tylko doraźnie :(

Gość gość
A może okłady z mleka ? Szczerze to stwierdzam że jest to problem wewnętrzny wg mnie, jakieś odwodnienie, może od regularnego picia kawy czy coś takiego. Ja miałam taki problem to kupiłam krople w aptece i nie czułam po nich żadnej ulgi.

Gość gość
Skoro masz takie problemy to koniecznie udaj się do dobrego okulisty. Nie wiadomo jaka jest tego przyczyna. Obecne monitory nie powodują same z siebie takich problemow.

Gość gość
Johnson & johnson

Gość gość
Bepanthen mialo byc

Gość gość
Polecam hialeye, nie zawierają konserwantów, więc nie powinny się pojawić żadne dolegliwości takie jak szczypanie czy podrażnienie. Sama je stosuję i naprawdę zauważam efekty, oczy nie łzawią, nie pieką, nie czuje też piasku pod powiekami. Dodam, że sporo siedzę przed kompueterem, nie tylko w pracy, ale też po pracy często wykonuje dodatkowe projekty, a hialeye ułatwiają mi wykonanie wszystkich zadań

Gość gość
Kup sobie sól fizjologiczną w ampułkach. Nie znam lepszych kropli.