Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po porodzie lezalam z kilkoma babkami w sali..zero prywatnosci ..koszmar

Polecane posty

Gość gość
Ja bym wezwała personel i dyrektora szpitala i jeśli by to nie pomoglo to pozew do sądu dla takiej mądrej pani i jej pana. Jak chce siedzieć na sali z mężem to są prywatne szpitale gdzie doba kosztuje od 150 zł od pacjentki + opłaty za przebywanie i nocowanie innych osób i wtedy ma osobna sale i niech tam rządzi a w państwowym szpitalu są inne zasady i albo się do nich wiesniaki stosują albo spotykamy się w sądzie. Ja nie będę przed obcym facetem w poplamionej koszuli paradowac ani wstawać z wysokiego łóżka przy obcym facecie jak koszula sama się do góry podnosi itd itd. Niewiem dlaczego Wy na to pozwalacie takim wsiokom.

Gość gość
Pozew do sądu dla pani i jej męża? :D A to dobre, a zdradź nam, z jakiego paragrafu chciałabyś tych ludzi pozwać?

Gość gość
14.34 Na życzenie autorki wątku na porodówkę publicznego szpitala nie powinno się wpuszczać klientów bez krawata i zarabiających mniej niż ustalony przez autorkę próg.

Gość gość
Dla mnie tez jest to krepujace karmic piersia nawet przy wlasnej mamie a co dopiero obcych. Moja bratowa lezala 2 mies temu i opowiedziala jak w pewnym momencie na sali 5 osobowej do jednej pani weszlo az 7 osob naraz. Naszczescie pielegniarki zainterweniowy. Druga bratowa mowila zas ze nawet meza q mojego brata nie chcieli zeby przesiadywal i zajmowaly sie dzieckiem i pacjentka. Ja rodze jutro sala jednoosobowa i ciesze sie ze nie bedzie obcych.

Gość gość
Zapytaj prawnika jak nie wiesz, ja wiem i buractwo zamierzam tępić kiedy się na takiej sali znajdę.

Gość gość
I masz rację :D ! To nie obora .

Gość gość
Hahaha, nie ma takiego paragrafu paróweczko, jakby był to już dawno byłyby sprawy sądowe :D