Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmieją się z imienia mojego syna

Polecane posty

Gość gość
w sumie moglo byc gorzej mógł się nazywać Igor lub Natan ;p

Gość gość
Mnie się to imię zwyczajnie nie podoba, ale też nie widzę ani nie rozumiem co w nim takiego śmiesznego? Nawet w zdrobnieniu "Albercik" - nadal nie widzę powodu do śmiechu. Trzeba być mocno ograniczonym żeby tak reagować. A dzieci same z siebie bardzo rzadko kiedy zwracają uwagę na imię - wysmiewanie się wychodzi ZAWSZE od rodziców tychże dzieci. Btw - mam znajomego Alberta lat 25 - nigdy nie zwróciłam na to imię szczególnej uwagi...

Gość gość
W ogole tego nie rozumiem. Nie jest istotne jak ktos ma na imie czy Krzysztof czy Brajan czy Albert czy Stasio. Nie rozumiem tego. Ja tez spotykam sie z nietypowymi imionami dla dzieci, ale to zaden powod do smiechu. To czyjes imie i ze zwyczajnego szacunku i empatii do drugiej osoby nie powinno sie z tego smiac. Nie rozumiem co w tym smiesznego? Dla mnie Albert to zwyczajne imie.

Gość A tak tylko
NIgdy z imion się nie smiałam ani nie krytykowałam obojetne czy Krystyna czy Dzesika . Imię jak kazdę . Albert- imie niemieckie nie tradycyjne Polskie i wiekszosc pisze ze super ale juz na Brajany.Nikole to piszą ze patologia bo nie polskie . Gdzie tu logika.

Gość gość
Albert normalne imię znane od setek lat w Polsce.. coś mi to na prowo wygląda temacik...

Gość gość
Twój syn szybko się nauczy odróżniać idiotów od normalnych ludzi. Wytłumacz mu, że Ci, co się śmieją nie są warci jego zainteresowania. Dzięki temu będzie miał samych mądrych kolegów - czysty zysk. Nie sądzie, żeby dzieci w przedszkolu się śmiały. Dla przedszkolaków żadne imię nie jest dziwne. Dla moich akurat dzieci imiona takiej jak: Delfina, Denis, Gizela czy Melania to najnormalniejsze imiona pod słońcem, bo tak mają na imię dzieci z ich grup. P.S. poczytaj małemu serię o Albercie - autor: Gunilla Bergstrom, genialne książki zwłaszcza dla chłopców

Gość gość
Teraz mści się wyzywanie od patologii, bo takie imię.