Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zla

Polecane posty

Gość gość

Witam Wczoraj robiłam zakupy w rossanie i to była wielka porażka tak mnie pani kasjerka wkużyła ze masakra a to nie jeden raz ( nie odpowiedznia osoba na tym miejstu) płaciłem za zakupy i pani kasowanie i ok wkładałam zakupy do reklarowki i miałam kilka słoiczków dla dziecka iplyn chusteczki i parę innych zeczy i poprosiłam o jeszcze jedna siateczki bo kupiłam jeszcze mleko i proszek duży i chciałam włożyć mlęka w inną siateczki a pani mi z wielką łaska odpowiedziała ze i starczy jedna a ja donej ze mi pęknie siateczka ja do niej ze ja place za siateczki a pani na to ze jak chce siate to mam nosić ze soba a tak mnie wkuzylam ze aha strach ok a dalej dobra czytałam kartę rosman dla dzieci z punktami a oczywiście nie wzięła mi jej bo powiedziała ze zapoznania aż mnie zdradziła i wzięłam wyciągam mleka z tej siatki i powiedzialam ze niech sobie w ..... włoży młoda i z łaska siedziała tam na tej kasie ja też pracowałam w sklepie bez przesady tam wogule jest porażka zadko jest mleko dla dziecka góra 3 szt a ja zawsze kupuje 3-4 na zapas a wogule porażka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować