Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia991992

Zauwazylam ze ci co sluchaja w pracy radia zet sa za imigrantami

Polecane posty

Gość sylwia991992

U mnie w pracy od pol roku na parapecie od rana do nocy caly czas bebni radio zet. Nie wiem czy to efekt radiowe propagandy czy czegos innego ale zauwazylam, ze z czasem w miare sluchania moje kolezanki zaczynaly byc antypisowskie, nawet te ktore glosowaly na pis, a za to zaczynaja przychylac sie do zdania, ze Polska powinna sie otworzyc na imigrantow bo inne panstwa sie pootwieraly. tlumacze im ze w innych panstwach sa zamachy, gwa/lty i strefy szariatu a u nas nie ma. One przyznaja miracje ale wystarcza dwa kolejne dni sluchania radia zet i znowu zaczynaja gadac, ze nie pomaganie imigrantom jest nieetyczne. Doszlam do wniosku, ze to musi byc efekt permanentnej propagandy. One wczesniej mialy inne poglady, bardziej normalne. Teraz po pol roku podswiadomego sluchania zaczely byc bardziej poprawne politycznie. Czy sluchanie zetki oglupia?

Gość gość
Czy sluchanie zetki oglupia? x tak samo jak oglądanie wiadomości na tvp i sluchanie radia maryja ogolnie media oglupiają, danka holecka naczelny komuch

Gość gość RTV
Radio ZET i TVN to 2 największe szczekaczki lewackie. Nikt rozsądny tego nie włącza. Wam też radzę w pracy przełączyć na inną stację.

Gość gość
Scharakteryzuj co znaczy lewackie, z tego co wiem to te media z lewicą niewiele mają wspólnego.

Gość gość
z tego co wiem to te media z lewicą niewiele mają wspólnego. x to w takim razie malo wiesz o swiecie ja do tvn i zet dorzucilbym jeszcze michnikowszczyzne wszystko sponsorowane przez lewakow

Gość sylsia991992
ale chyba nie macie nic przeciwko imigrantom? i zobowiązaniom wobec naszych przyjaciół z UE?

Gość sylwia991992
wg mnie tvn i zetka mają wiele wspólnego z lewicą tą nową zachodnią europejsko-unijną i dobrze. bo podobnie jak lewica jest za przyjmowaniem imigrantów jak i gości w sumie prawie tylko lewicowych zapraszają . przecież większość czołowych polityków w UE to lewica[Merkel, Junckers , Timmermans . wspaniali ludzie.

Gość gość
nagle lewaki umilkli... :D

Gość gość
Za to u nas rządzi skrajna prawica podobno katolicka a nie słucha zaleceń papieża i kościoła czyli jest warcholstwo

Gość gość
skrana prawica to k***in gdzie on niby rzadzi?

Gość gość
skrajna prawica to janusz kor/win mikke gdzie on niby rzadzi? i jakie zalecenia papieza masz na mysli

Gość gość
mylicie ze ludnosc europejska jet za imigrantami Najwyższy wskaźnik antyimigranckich poglądów odnotowano w Polsce (71 proc.), Austrii (65 proc.) i Belgii (64 proc.), a najniższy w Hiszpanii (41 proc.) i Wielkiej Brytanii (47 proc.). Autorzy badania odnotowali jednocześnie, że Polska jest jedynym z krajów o znacząco antyimigranckich poglądach, w którym nie miał miejsca żaden atak terrorystyczny

Gość gość
11'50 jakie ??? np. Zostawić dobra doczesne i żyć w skromnie a nie sytuacja taka ze biskup podjeżdża na kazanie audicą A6 za 350000 !!!