Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makeup 4Ever Trójmiasto Aneta Budzińska Dostatnia

Polecane posty

Gość gość

witam, czy ktoś z was robił sobie makijaż permanentny u tej pani? ile płaciłyście?

Gość gość
ja robiłam ;) wspaniała kosmetyczka, w jej wykonaniu to coś więcej niż makijaż permanentny bazuje na bardzo dobrych kosmetykach potrafi dostosować i doradzić jaka metoda byłaby najlepsza :) jestem wdzięczna za wykonanie moich brwi, bo nigdy nie wyglądały tak dobrze i tak naturalnie jak teraz

Gość gość
ewidentnie się zgadzam! pani Aneta nie dość, że robi coś dobrze, to jeszcze nie robi to za duże pieniądze bo porownałam sobie tez inne miejsca w Trójmieście i pani Aneta ma naprawdę przyzwoite ceny jestem zadowolona z makijażu permanentnego ust z chęcią wybiorę się teraz na kreski

Gość gość
witam, ile kosztuje makijaż permanentny ust ?

Gość gość
900 ZŁMakijaż permanentny ust - kontur z wypełnieniem (całe usta) ja jestem z efektu bardzo zadowolona;) warto było wydać te 900 zł

Gość gość
kurcze, moim zdaniem cena trochę wygórowana, można znaleźć salony, w których te ceny są niższe ale faktycznie, to o Pani Anecie mówi się najpochlebniej i najczęściej jeśli chodzi o makijaż permanentny no to spróbuję :d

Gość gość
może mi ktoś podać stronę www do tego salonu ? chciałabym zobaczyć konkretną ofertę i jakie usługi wykonuje ta pani

Gość gość
dzięki wielkie, juz jestem umówiona ;) mam nadzieję, że też będę zadowolona z efektu

Gość gość
pani Aneta bazuje na bardzo dobrych pigmentach i nowoczesnym sprzęcie nie mówiąc już o jej wyjątkowym doświadczeniu dlatego efekt finalny robi tak wielkie wrażenie

Gość gość
czasem są kolejki do niej, ale warto poczekać na swoją kolej :)

Gość gość
pani Anetka nigdy mnie nie rozczarowała jest dokładna i zdecydowanie wykonuje swoją pracę polecam

Gość aggiee3

Polecam. Pani Aneta wie, co robi i robi to dobrze. Cieszę się, że wybrałam właśnie ten gabinet.  Ceny nie są wygórowane, atmosfera jest fantastyczna, choć nie da się ukryć - na swoją kolej trzeba poczekać.

Pani Aneta jest bardzo rozchwytywana.  Oby tak dalej!

Gość martula8

Odpowiedzialnie podchodzi do swojej pracy dbając o czystość, sterylność i najwyższą jakość produktów. To już mój drugi raz w gabinecie pani Anety i znów muszę ją pochwalić za efekt. 

Widać, że zna się na rzeczy, a makijaż permanentny to jej pasja, w której się rozwija i w której żyje. 

Oby tak dalej, pani Anetko. 

Gość kinia8

Cudowna makijażystka, która patrzy przede wszystkim na satysfakcję klienta, a nie na swój portfel i to mnie się podoba. 

To z jakim zaangażowaniem i radością podchodzi do swojej pracy mówi samo za siebie. Jestem pozytywnie zaskoczona, oby tak dalej 😊 

Gość wiktoria9

Warto tej pani zaufać. Jestem doskonała w tym, co robi. Nie myli się i potrafi klientce fajnie doradzić. 

Wie jaka metoda makijażu permanentnego jest odpowiednia dla danej osoby.  

Ma sporo pracy, ale warto się umówić i poczekać na swoją kolej. 

POLECAM 

Gość wiktoria9

Warto tej pani zaufać. Jestem doskonała w tym, co robi. Nie myli się i potrafi klientce fajnie doradzić. 

Wie jaka metoda makijażu permanentnego jest odpowiednia dla danej osoby.  

Ma sporo pracy, ale warto się umówić i poczekać na swoją kolej. 

POLECAM 

Gość adka97

ile kosztuje makijaż permanentny ust ?

taki zabieg boli ?