Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w agencji towarzyskiej. Czy ktoś może coś doradzić?

Polecane posty

Gość gość

Chcę podjąć pracę w agencji, dzwoniłam do kilku miejsc, ale wiadomo wszyscy zachwalają, obiecują nie wiadomo co, każda rozmowa przez telefon wygląda tak samo, a chciałabym naprawdę zacząć tą pracę i interesują mnie konkrety. Czy jest ktoś kto może mi pomóc? W internecie sporo o tym, ale zawsze te historie prostytutek są opisane smutno i dramatycznie, a mnie interesuje tylko kilka rzeczy: 1. Czy sama ustalam co robię? 2. Czy wszędzie trzeba się dzielić pół na pół? 3. Czy musze mieć swoje zdjęcia (podchodze do tego niechętnie) 4. Zarobki (wiem, że zależy to od wyglądu itp, ale mniej więcej) 5. Czy muszę podawać swoje dane w agencji? Będę wdzięczna za pomoc

Gość gość
1. z reguly tak, nikt cie do niczego nie zmusi, ale jak zobaczysz doplaty to sama poszerzysz serwis o ile juz nie masz dobrego 2. nie wszedzie, czasem to 40% a czasem i 30%, ale ciezko takie miejsce znalezc. 3. nie musisz 4. nie musisz, ale w wielu miejscach tego wymagaja co dla mnie jest glupota i niegdy sie na to nie zgadzaj! do takiego miejsca pracy najlepiej w ogole chodzic bez dokumentow i kart kredytowych