Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyfer111

Co się dzieje z dziewczynami?

Polecane posty

Gość gość
Bo kobietę na całe życie poznaje się w liceum :P ze mną i z moim narzeczonym tak było...znamy się 11 lat, z czego 10 jesteśmy razem. Można? Można!

Gość gość
a zycie musi niezle dokopac zanim zrozumieja znaczenie slowa uczciwosc. x Niektórym jak życie dokopie, to się uczą, że nie opłaca się być uczciwym :D

Gość Lucyfer111
(13:48) ''Ja jestem uczciwa, dobra, szczera, zaradna i bardzo ładna i wątpię w to, że jesteś normalnym facetem Lucek.'' Jakos nie chce mi sie w to wierzyc. A wiesz dlaczego? Bo wyciagasz pochopne wnioski i oceniasz mnie w ogole mnie nie znajac. A to bardzo plytkie zachowanie. Na jakiej podstawie mozesz stwierdzic jaki jestem skoro nawet mnie nie znasz? I wlasnie o takich ''kobietach'' mowie. Plytkie, oceniajace po pozorach a do tego z olbrzymie zawyzonym poczuciem wartosci. Kobiety uwazaja sie za chodzace idealy. I tego wymagaja od innych. Problem polega na tym, ze wcale tymi idealami nie sa i czesto same nie maja nic do zaoferowania oprocz ładnego ciała. I to jest ich głowne zrodło wartosci. Wyglad! Ja idealem nie jestem. Mam swoje wady i nad nimi pracuje. A do tego staram sie czerpac swoja wartosc ze swoich osiagniec a nie z tego jak wygladam i co posiadam

Gość gość
Jedna dziewczyna coś mówiła o miłości sprzed 5 lat, a ty prawie, że rozsiałeś to na całą ich populację :D nie uogólniaj, tylko szukaj dalej. Ludzi jest multum i poszczególne osoby różnią się od siebie!

Gość gość
Tyle świata zwiedziłeś i nadal żadnej interesującej dziewczyny nie poznałeś i musisz się posiłkować internetem? Trochę to dziwne.

Gość gość
Każda kobieta myśli, że jest śliczna, boska, idealna.

Gość gość
Ja mam inny problem. Co druga zgaduje że jestem żonaty. Czy ja mam to na czole wypisane? No k********. w ciągu roku tylko 1 mi powiedziała że podejrzewala ale jej to nie przeszkadza. A i jeszcze jedna co sama była mężatką nie poruszała tematu. A tak to wszystkie kręcą nosem

Gość gość
Wy kobiety macie zbyt wysoką samoocenę dlaczego każda kafeterianka piszę, że jest ładna, piekna i bóg wie jeszcze jaka?

Gość gość
I wlasnie o takich ''kobietach'' mowie. Plytkie, oceniajace po pozorach a do tego z olbrzymie zawyzonym poczuciem wartosci. xx Heh, ale skąd możesz wiedzieć, że ona jest właśnie taka jak te kobiety i czemu oceniasz ją tak szybko, po jednym wpisie, czyli po pozorach!?

Gość Lucyfer111
Nie tylko jedna. Duzo moich kolezanek po zerwaniu lub rozstaniu sie z chlopakiem przez dlugie miesiace uzala sie nad soba i swoim losem rozpamietujac miłoscie sprzed lat. Wiele kobiet zyje przeszłoscia. Cytat od mojej znajomej z wczoraj,; ''Nie chce zadnego chlopaka i raczej nie bede chciala. Niestety kochalam tylko jednego faceta i raczej to sie nie zmieni'' Z tego co wiem z chlopakiem o ktorym mowa to ona nawet w zwiazku nie byla tylko CHCIALA byc ale nie wyszlo. Dziewczyna lat 22. Jak dziewczyny beda mialy takie nastawienie do zwiazkow to...

Gość gość
dlaczego każda kafeterianka piszę, że jest ładna, piekna i bóg wie jeszcze jaka? xxxxxxxxxxxxxxx Ja jestem przeciętna :) Teraz już nie każda. Lepiej?

Gość gość
Jakiś gość mógł wzbudzić tyle emocji, że go pamiętają przez 5 lat, a o tobie nie chcą pamiętać tydzień/miesiąc. Z pewnością to wada kobiecego charakteru.

Gość gość
baby som głupie trzeba o tym pamiętać

Gość gość
Jak będą miały takie nastawienie to będą starymi pannami, ot co! A szukać w klubach, pod uczelniami, czy w necie dziewczyny nie ma co... wybierz się w niedzielę na spacer do parku albo idź do kawiarni, codzienne sytuacje sprawiają, że poznaje się drugą połówkę

Gość gość
W każdym temacie musi podkreślać swoją urodę skąd wiesz pustaku, że jest ładna, piękna? słyszałaś od napalonych mężczyzn którzy komplementują wszystkie laski tylko po to żeby je zaliczyć?

Gość gość
Przejdzie jej z wiekiem.

Gość gość
Tylko im w głowie ciacha z włoskami do góry

Gość Lucyfer111
Miejmy nadzieje, ze to kwestia wieku i ze jednak takie zachowanie przejdzie z wiekiem. Bo w koncu uroda szybko przemija. Co ciekawe ja zachowywalem sie podobnie jak miałem jakies 14-15 lat. I jeszcze w okresie dojrzewania takie zachowanie bym zrozumiał. Ale te dziewczyny maja po 21, 22, 24 lata

Gość gość
A sam ile masz lat?

Gość gość
Tylko im w głowie ciacha z włoskami do góry nie lubię ciastek z włosami

Gość gość
Kiedy napisałam, że jestem idealna? :D Widzę, że według polaczków ( nie mylić z Polakami ) kobieta powinna sobie odejmować. Ps: Inteligentny facet wybrałby inny pseudonim.

Gość gość
Co ciekawe ja zachowywalem sie podobnie jak miałem jakies 14-15 lat. I jeszcze w okresie dojrzewania takie zachowanie bym zrozumiał. Ale te dziewczyny maja po 21, 22, 24 lata no i to jest własnie wiek kiedy ludzie sie tak zachowuja, teraz spokojnie mozna być infantylnym dzieciuchem do 30-ki. I szczerze mówiąc częściej tacy nieogarnięci sa chłopcy, dziewczyny po 25 r. zycia troche sie ogarniaja, a faceci w wieku 35 lat jeszcze potrafia mieć pstro w głowie. Więc jak jesteś taki dojrzały to niestety musisz zrozumieć , ze jesteś wyjątkiem. I jako inteligentny musisz zrozumieć również, ze może ty też robisz błędy wybierając panny bez większego sensu i może czas to sobie przeanalizować dlaczego wybierasz wiecznie jakies głupie i puste lalki, albo coś jest nie tak z tobą skoro wszystkie sa tobą znudzone i tak naprawdę szybko ciebie spławiają

Gość gość
Tak. Warto się pochylić nad motywami wyborów:) jedna,dwie,trzy ok, ale skoro w gruncie rzeczy wszystkie są "z felerem" no to można się nad tym zastanowić. Coś sobie latwisz wybierając babki, które do związku się nie nadają/ nie chcą. Bierzesz pod uwagę kryteria,które Ci związku nie dadzą.

Gość gość
Hahaha stereotyp to częściej kobiety są dziecinne, niedojrzałe, naiwne, maja sieczkę w głowie mimo 25-35 lat na karku. Częściej spotkasz dojrzałego faceta w wieku 25 lat niż kobietę w tym wieku.

Gość gość
Hahaha stereotyp to częściej kobiety są dziecinne, niedojrzałe, naiwne, maja sieczkę w głowie mimo 25-35 lat na karku. Częściej spotkasz dojrzałego faceta w wieku 25 lat niż kobietę w tym wieku. zalezy w jakim kręgu moje drogie dziecko, just believe me

Gość gość
Tak,tak. Wszystkie mają siano w głowie ,a autor i inni mężczyźni w jego wieku to dojrzali panowie. Bajki to opowiadaj wiesz komu. Nie wiem ile masz lat, ale ja jestem w tym przedziale wiekowym i wiem co piszę. Obie opcje w tej kategorii wiekowej są siebie warte. Z wyjątkami ,tylko. Nieprawda jest też,że młodzi chłopacy nie patrzą na kasę. Bzdura. Mam w swoim środowisku ( wydział lekarski) przykładów od groma bycia z dziewczyną,bo będzie ustawiona,a rodziców już ma ustawionych. Więc nie pisz bajek.

Gość gość
Typowa 30 latka jest naiwna jak nastolatka :)

Gość gość
Typowa 30 latka jest naiwna jak nastolatka usmiech.gif a typowy facet do 40-ki mysli mała głowka a nie mózgiem i zyje w wiecznym zdziwieniu ze mu nic nie wychodzi

Gość gość
Nie! Przelotne, są "przelotne", a te wartościowe nie chleją piwska i nie zaliczają co się da. Wiem z własnego doświadczenia. Studiowałam w wielkim mieście, wracałam do domu, gdzie czekali na mnie kochani rodzice i brat z siostrą. my nie lubimy alkoholu od zawsze, tak od urodzenia mamy ;) Mimo to, wszystkie egzaminy zaliczone były w terminie, praca magisterska na czas, obrona..i wyjazd daleko. Nie było problemu z dobrze płatną pracą bowiem znam język tego kraju perfekcyjnie. Mam piękne mieszkanie i wielu znajomych i nie spieszy mi się by wiązać się z kimkolwiek. To musi być człowiek odpowiedzialny za siebie, kulturalny i inteligentny, a także dbający o swoje zdrowie. O swoje sprawy umiem zadbać sama. Wiem, że to się zmieni, kiedy spotkam na swojej drodze człowieka, który będzie wyznawał takie jak ja wartości. Tak więc, nie wszystkie kobiety myślą inną częścią ciała od tej właściwej i nie wszystkie są byle jakie, pijące alkohol, imprezujące i zdające po łepkach egzaminy. Życzę ci autorze, żebyś spotkał dziewczynę na swoim poziomie i nigdy nie zgadzaj się na bylejakość. {czesc]