Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Host

Znów rozpacz po utracie dzieci...dlaczego mnie to spotyka??

Polecane posty

Gość gośćcichaczytelniczka
Czesc Host! Jak sie dziś czujesz? Jak spędzasz weekend? :) pozdrawiam - cicha czytelniczka

Gość gość
Host spiertolil :)

Gość Host
Witajcie moje drogie Panie po dłuuugiej przerwie! W skrócie opowiem co ostatnio u mnie.Od 4 miesięcy goszczę regularnie ,w sprawach zawodowych u koleżanki która ma męża dzieci,koleżanki,dobrą robotę i wszystko pięknie poukładane. No a ja nie mam nic. Wielokrotnie jej o tym mówiłem że jest to dla mnie cios w plecy,te wizyty,żebym przynajmniej mógł się zapoznać z jej koleżankami,pogadać z dziećmi,czy np posiedzieć,pograć na komputerze czy coś.Ale niestety,dzieci na dystans,a koleżanki wiadomo mają mężów ,dla nich rozmowa na ulicy oznacza od razu podryw i próbę uwodzenia. Ale kilka dni temu przeszła samą siebie,wydała zakaz kontaktu dzieci ze mną,mimo że ja nigdy w życiu nie rozmawiałem z jej dziećmi na ulicy,ani nigdzie,ani nigdzie ich nie widuję ,bo po co?skoro chodze do niej i tam mam okazję,znaczy miałbym gdybym nie miał bariery w kontaktach,ale pierwszy nie zagadam. No i wreszcie jej napisałem co o tym sądzę i koniec z wizytami. Ja chce mieć święty spokój,pier...le to że ktoś ma dzieci,żonę,męża,rodzine,pracę ,samochód.Nic mnie to kur..a nie obchodzi i nie będę na to patrzeć ani o tym myśleć. Obcy mnie nie obchodzą,sąsiedzi mają i mnie to wali.Ale no nie da się ignorować będąc u kogoś w mieszkaniu w gości. Acha i was na forum tak samo pie..lę ,dla mnie wasze życie jest g..no warte,nie szanuje tych co się podorabiały,zresztą nie same tylko przez swoich facetów,bo to oni na was robią.Takie to lekkie życie kobiety.Ma 20 lat,hop siup,ni z tego ni z owego dziecko,nawet jak jest niepełnosprawna,to tez ma. No to wam powiem,że u mnie tak nie ma i nie będzie.I mogę zostać żebrakiem,ale z podniesioną głową i tak mam was wszystkie. Szanuje tylko ludzi biednych,samotnych ,nieszczęśliwych,słabszych,niepełnosprawnych oraz dzieci,bo tylko z nimi mogę się równać i coś dla mnie znaczą,a ja dla nich. To tyle w temacie. Ciekawe ile obelg poleci pod tym wpisem,haha! Już nie mogę się doczekac!No dawajcie,dawajcie dorobkiewicze zayebane!

Gość gość
czesc Host,dobrze jej powiedziales,tak trzymac,budowac i rozwalac w proch,oto przepis na udane życie!

Gość gość
O kurfa ale ty masz zryty beret :) :) twoj ostatni wpis 'miszczostwo' swiata. Masz racje przyglupie p*****l nas wszystkie i W*********J Z TEGO FORUM!

Gość gośćsamotnam
ja jestem samotna matka, facet odszedl jak tylko dowiedzial sie o ciazy. A ja co? urodziłam, zakasałam rekawy.... Jak tylko dziecko podrosło poszłam do pracy a dziś mam własny gabinet kosmetyczny, zarabiam dobrze, sama jestem sobie szefem :) i co?? Żaden facet mi nie pomagał, wszystkiego dorobiłam się sama mimo że był mi początkowo bardzo ciężko z małym dzieckiem i dodam że bez pomocy rodziny.

Gość gość
Adoptuj dziecko. A najlepiej rodzeństwo.

Gość gość
Ale po co ty sie tlumaczysz , komu? Temu zboczonemu zaburzonemu debilowi ? Ty czytalas jakie on bzdury wypisuje To poczytaj a zobaczysz jaki to schizol. Nie warto klawiatury meczyc na niego

Gość Host
@gośćsamotnam 2017.07.22 , ciebie szanuję bo niejedna na tym forum chwaliła się jak to zamordowała dziecko i jest z siebie dumna. Założenie własnej firmy też wymaga dużo pracy. Ale ja na Twoim miejscu też bym zrobił sporo rzeczy zaplanowanych dawno temu i rozpisanych.A tak jak teraz to nawet nie mam po co,bo życie samotne nie ma sensu i tyle.Nie ma nawet co porównywać mnie do Ciebie @gość 2017.07.22 Ty szmato lepiej sama się zbadaj i przejdź badania nim wystawisz mi ocenę,bo ja na codzien funkcjonuje normalnie,a jak przyjdzie co do czego to wywalam na forum to co mnie wkur.. A takie jak ty to chodzą codziennie naćpane i napite i uważają że są ok. I nic nie robią ,a wszysto mają,za darmo.Bo co to problem wejść na byle czat i spotkać się z przypadkowym facetem i numerek i gotowe?Ile takich jest? Mówi się samotna matka,a to g..no prawda,bo samotny to jestem ja ,a matka nigdy samotna nie jest,bo jej dziecko wystarczy w 100% i nic do szczęścia nie potrzeba.Taka prawda i wreszcie się przyznajcie,bo największe hipokrytki to te które czynią mi zarzuty dokładnie z tego co same mają w życiu i zrezygnowały ze wszystkich kontaktów iby zajmować się dzieckiem. Ciekawe czy korzystają z usług psychologa i psychiatry w związku z tym? No to czas najwyższy!

Gość gość
W*********j smieciu! Juz ci to pisalam, nie dociera to do ciebie zj***e zyciowy. Idz kurfa robic plany i rozpiski , idioto hehehehe

Gość gość
Autorze tematu, czy masz na imię Sebastian?

Gość Host
Inaczej mam na imie. @gość dziś ,ty też.Akurat zyebem nie jestem ,bo jestem dość wszechstronnym człowiekiem ,niestety zbyt wrażliwym aby zaczepiać obce osoby,lub prowadzić dyskusje z kimś kto dorobił się duzo więcej ode mnie,dlatego nie mam takich znajomych,proste. Kontynuując wątek z 20.07 zastanawiam się jaki będzie ciąg dalszy relacji pracodawca-pracownik ,który czuje się urażony wizytą w domu pracodawcy,gdyż ten ma zbyt wysoki status społeczny i życiowy. Zdziwienie pracodawcy listem było spore,no ale takie życie,czasem się coś wyrzuca z siebie(raz na 4 miesiące pracy),heh. Ale taka kolej rzeczy,bo skrajność zawsze budzi frustracje.Gdybym miał cokolwiek,jakąkolwiek opcję,jakieś światełko w tunelu ,to sprawy by nie było,wątku by nie było,wszyscy byliby zadowoleni.Ale mi odebrano wszystko i nawet nie mogę się o nic upomnieć.Natomiast inni się wszystkiego dorobili na różne dziwne sposoby(których nie ogarniam) i są zadowoleni.Są kraje gdzie nierówności społeczne prowadzą wręcz do wojen,na różnym tle oczywiście

Gość gość
Nieeeeee no ty jestes zupelnie normalny ( widac po twoich wpisach;) ) Dawaj te relacje, czekam z wypiekami na polikach. Ps: wyrznij te wszystkie suki ktore maja dzieci rodziny i sie do robily.

Gość Host
@gość dziś to nie ty wystawisz opinie tylko osoby które mnie znają i raczej nie wyrzynam jak to określiłaś "suk" ,czy cośtam w tym klimacie. Emocje pozostają na forum,a w życiu każdą porażkę trzeba przekuć w siłę do dalszej walki. Po raz drugi zawiodłem się ,tym razem osobie po sąsiedzku,to tez boli,też budzi skrajne emocje.A że opisuje to w tak nieudolny sposób ,histeryczny,no cóż,to ja tak już mam i tyle.Kolejne załamanie i muszę się podnieść z tego i tyle.

Gość gość
czytam ten temat i nie wierzę, że ten człowiek nie ma jakiś dziwnych ciągot do dzieci

Gość gość
Dokładnie to samo co ojciec(lub inny opiekun prawny) do swoich dzieci, chęć obecności ,rozmowy, ucieczka od samotności, chęć bycia rodzicem,opiekunem,nauczycielem,bycia kimś. To sa właśnie te ciągoty,to jest własnie ten motyw. A że napisane w sposób histeryczny ,chaotyczny?ludzie czasem tak reagują gdy świat się wali na głowę bez powodu,bez ich winy

Gość gość
Host Bez urazy,ale Ty nie jesteś normalny... Rozpacz po utracie dzieci? Jaka qrwa rozpacz? po jakiej qrwa utracie? Chrońcie dzieci przed takimi psycholami !

Gość gość
Host to taki zaburzony kretyn. Pisze takie sprzecznosci ze to podchodzi pod jakas schizofrenie albo rozdwojenie jazni , wystarczy przeanalizowac 11 stron jego belkotu . Nie wiem czy mu wspolczuc czy dalej sie z niego napisac. Pisze ze nie ma pracy , nie ma znajomych a za kilka dni pisze o jakiejs szefowej u ktorej niby bywa w domu i o znajomych , wymysla ze jest programista i muzykiem i uj wie czym Siedzi na babskim forum bo na facetowym sie boi pisac NO i te dzieci , w ciaze pragnie dzieci hem niby uczyc wychowywac ale wiemy o co chodzi :o

Gość gość
Chodzi o to co i nic innego. Analizowanie tekstu nie ma sensu.Człowiek samotny,bez wsparcia,bez pomocy może pisać codziennie inaczej,chaotycznie. W świecie realnym jest poukładany i konkretny,ale gdy zostaje sam popada w histerie ,rozpacz ,chaos. Trzebaby otagować wpisy które były napisane w dobrym nastroju a wykasować te w stanie załamania ,wtedy całość nabiera sensu. Na męskich forach też bywa,ale aktualnie sobie upodobał właśnie to,bo tu ma miejsce na wyładowanie emocji.

Gość gość
Ale z pewnością to zaburzona osobowość i naprawdę bałabym się o własne dziecko.Ci,co znają go osobiście pewnie mają co do jego osoby takie zdanie,stąd zakaz zbliżania się do dzieci!

Gość gość
gość dziś zakaz to może być pisania na forum,bo forum wszystko przyjmie ,szczególnie anonimowo. Zakaz zbliżania z tego co czytamy na pierwszej ,to nigdy takiego nie było,bo w obecności ludzi Host jest w normalnym nastroju ,jest normalny i ułożony,skoro ma pracę,no to o czymś świadczy .Problemem jest samotnośc i zamknięcie na ludzi lepiej sytuowanych,których odrzuca bo im zazdrości i nie ma tematów. Niestety w stanie załamania w samotności wysłał maila do pracodawcy i niewiadomo co dalej.Między wierszami można doczytać ,że zakazu zbliżania tez nie było,to tylko histeria ,bo inaczej byłby zwolniony,a na pewno nie zaproszony do czyjegoś domu!

Gość gość
tak szczerze, czy ktoś pozwoliłby mu zostać sam na sam z dziećkiem? Nie mówię, że zaraz je zgwałci, ale facet ma problemy z agresją, co jak dziekco nie będzie chciało się z nim bawić? Pamiętam pogram o kobiecie która zamordowała 3 dzieci - sama była bardzo dziecinna i rodzice ufali jej bo potrafiła się fajnie z dziećmi bawić. tylko jej reakcje na "niegrzeczne" zachowania dzieci też były dziecinne, ale dusząc je robiła to z siłą dorosłego

Gość gość
Czyli jest małym, zawistnym chujkiem. I dziwisz się, że ludzie nie chcą się z tobą zadawać?

Gość gość
gość dziś Spójrz na to tak: facet siedzi od 16 lat na forum 1, 2 ,3 ,4 i to jest pewnie 10-te i po to by wyrzucić z siebie negatywne emocje.To dla niego wentyl bezpieczeństwa.Robi to tylko wtedy gdy te emocje się nagromadzą i przepełni się czara goryczy.Dla ludzi dokoła jest spokojny,potulny,ale przeważnie chodzi smutny,małomówny,niespełniony .W tym wątku przyczyną agresj(słownej) jest samotność z którą nie umie sobie poradzić w żaden sposób,próbuje na różne sposoby i ciągle pudło,nieudolnie. Czyli z agresją nie ma problemu,nic o tym nie pisał,tylko o innych rzeczach,a to byłoby istotne. W ogóle wychodzi na to że poza forum nie okazuje żadnych potrzeb ,uczuć,emocji,nic,a robi tylko to na co ma zgodę i co jest zgodne z jego regułami,książkami ,forami,które czytał,itd. Pierwszy nic nie zaczyna ,czeka na czyjąś inicjatywę.Typowe dla ludzi z aspergerem.Z dziećmi ma święty spokój,bo nie musi się wysilać,one same dyktują co ma robić(jeśli to zgodne z zasadami) i same gadają,on nie musi gadać,tylko słuchać i odpowiadać i się bawić w to co same wymyślą,bo mu się nie chce. Bardzo wygodne,typowe dla faceta lenia.

Gość gość
Host, czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie? :-P

Gość gość
Host nawet jak piszesz z goscia to my i tak wiemy ze to ty :) ten sam belkotliwy styl i to pisanie o wpadaniu w histerie zdradza ciebie koteczku dlaczego nie piszesz na meskim forum albo na forum dla wszelkiej profesji pedagogow ,czy tym podobnym , z pewnoscia takie jest przeciez ty tyyyyyyyle ksiazek przeczytales , jestes dobry w wychowywaniu dzieci :) no i tutaj szcun i zolwik dla ciebie bo masz 35 lat a jak sam piszesz 10 lat pracowales jako opiekunka do dziecka hihihihihihi

Gość gość
gość wczoraj gość dziś zakaz to może być pisania na forum,bo forum wszystko przyjmie ,szczególnie anonimowo. Zakaz zbliżania z tego co czytamy na pierwszej ,to nigdy takiego nie było,bo w obecności ludzi Host jest w normalnym nastroju ,jest normalny i ułożony,skoro ma pracę,no to o czymś świadczy .Problemem jest samotnośc i zamknięcie na ludzi lepiej sytuowanych,których odrzuca bo im zazdrości i nie ma tematów. Niestety w stanie załamania w samotności wysłał maila do pracodawcy i niewiadomo co dalej.Między wierszami można doczytać ,że zakazu zbliżania tez nie było,to tylko histeria ,bo inaczej byłby zwolniony,a na pewno nie zaproszony do czyjegoś domu! x hahahahahahahaha nie bo sikam hahahahaha! Host jak ty pieknie o sobie piszesz :)

Gość gość
Ludzie... Dajcie już mu spokój.. Poczytajcie o Zespole Aspergera, facet ma zaburzenia i nie jest mu łatwo w zyciu. Nam, zdrowym, wydaje się to mega dewiacją ale on ma naprawdę problem sam ze sobą :(

Gość gość
"zastanawiam się jaki będzie ciąg dalszy relacji pracodawca-pracownik ,który czuje się urażony wizytą w domu pracodawcy,gdyż ten ma zbyt wysoki status społeczny i życiowy" No to jest hit :-P I ty się dziwisz, że ludzie nie chcą się z tobą zadawać?

Gość gość
Host co u ciebie?? :) coś sie zmieniło w sprawie dzieci?