Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE MAM ŻADNYCH ZNAJOMYCH. Jestem samotna. Kto z was też tak ma ?

Polecane posty

Gość gość

mam niby kontakt z jedną ''kolezanką'' jeszcze z liceum, ale ona robi kariere w Warszawie, ma nowych znajomych, w zime u niej byłam, mialam pare spraw do zalatwienia, zakupy itp, zostalam na weekend...jej znajomi to typowa ''warszawka'' modni wylansowani imprezowicze pewni siebie :O ona tez sie stała taka jak oni, nie moge sie z nią dogadac, od tamtego czasu nie dzwonilam do niej siedze calymi dniami w domu, pracy tez nie mam

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Ja tak mam i nie narzekam. Z tym, że ja mam faceta, po prostu ograniczyliśmy grono znajomych - ludzie wampiry energetyczni, plotkarze, zazdrośnicy itp. już nam się dość znali we znaki - na marginesie co się z tymi ludźmi teraz dzieje?

Gość gość
Jestem twoim przeciwieństwem, ale znam w pracy mnóstwo osób, które nie mają nikogo, żadnych znajomych czy przyjaciół... Szczerze, zdechlabym po miesiącu, mimo że mam męża, dzieci, rodzinę... Ale są ludzie szczęśliwi sami ze sobą, jeżeli źle Ci z tą sytuacją jedyne wyjście to praca!! Tam poznasz ludzi, tylko musisz się otworzyć, samo nie zrobi się nic!! Powodzenia.

Gość gość
26 :O z powodu izolacji społecznej mam chyba depresje, nie pamietam kiedy ostatni raz sie śmiałam, wstałam rano i tak siede, nic mi sie nie chce, nie wiem co ze soba zrobic, przestałam też dbać o siebie dawno temu, po prostu nei czuje potrzeby atrakcyjnie wygladac, to zaczelo sie ze 4-5 lat temu, chodze w tych samych szmatach od matury

Gość gość
Dlaczego nie pracujesz?

Gość gość
Powinnaś szybko znieść pracę bo inaczej będzie słabo. Jak ja stałem się bezrobotny to sam zerwałem kontakt ze wszystkimi znajomymi z poczucia wstydu i porażki. Dobrze że chociaż masz tą jedną koleżankę.

Gość gość
Tez tak mam autorko, da sie zyc ;) Tylko trzeba miec zamilowanie do samotnosci, bo inaczej zgnijesz.