Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ddr3aaa

fgfd

Polecane posty

Gość gość
Taka różnica to spoko :) koleżanka zazdrości :) moi rodzice mają 10 lat różnicy żyją razem 35 lat :) Ucz się pracuj, a różnica wieku się z czasem zatrze, skończysz studia i już nie będziesz czua się małolatą :)

Gość gość
w wieku 30 lat bedziesz go zdradzac bo on bedzie miec 42 i bedzie miec impotentem

Gość gość
wygol go z kasy przez 5-6 lat i znajdz mlodzego

w wieku 30 lat bedziesz go zdradzac bo on bedzie miec 42 i bedzie miec impotentem x liczysz na jakieś wynagrodzenie od autorki za tę wróżbę ? :classic_cool:

Gość gość
Sporo. Jeszcze długo będziesz uchodziła za jego utrzymankę.

Gość gość
Dziwisz się?

Gość gość
W tym wieku to dużo. Jak jedno jest po 30, drugie po 40 to nie. Z tego co piszesz w dodatku na was wyjątkowo mocno widać różnice wieku. To raz, dwa, w normalnym związku facet zwykle kupuje kobiecie albo prezenty na urodziny i daje je zapakowane albo robi niespodzianki, a i ona mu tez. Skoro chadzaniu gdzieś, gdzie on placi za ciebie, to nic dziwnego, ze jesteście uważani za sponsora i galerianke. Norma.

Gość gość
A jest twoim sponsorem ?

Gość gość
Po prostu Twój wiek i jego wiek i ze on ewidentne płaci za Twoje zakupy, sprawia, ze jesteś uważana za prostytutkę a on za Twojego klienta. Niech in zadba o siebie, ty może zmień makijaż żeby wyglądać na starsza i niech przestanie ci kupować jak dziecku to będziesz uważana za jego partnerkę a nie materac. Spójrz na Sarę Mannei i inne wags, one tez są na utrzymaniu fagasow. Społeczeństwo takie kobiety uważa za osoby bez honoru, za mniej lub bardziej luksusowe prostytutki. W odróżnieniu od Lewandowskiej bo ona coś robi.

Gość gość
Umaluj się by wyglądać na starsza a nie wieczorowo

Gość gość
Facet mojej koleżanki nazwał mnie utrzymanką x A skąd mu to przyszło do głowy ?

Gość gość
Ważne, ze ty to wiesz a opinią ogółu się nie przejmuj :) Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził :) Banalne i prawdziwe :)

Gość gość
Jakby facet napisal że ma 12 lat starszą to polalaby się lawina hejtu

Gość gość
Ja mam 11 lat starsza ale ona za mnie nie płaci, sam pracuje :) i nie dokładam się do wyjazdu, tylko płace za siebie

Gość gość
Ja jak poznałam męża miałam 25, on 37. Nigdy tej różnicy wieku nie czułam i dalej nie czuję. Fakt, jak zaczęliśmy każde z nas było niezależne finansowo itp. Po 6 latach razem, dalej mi ta różnica nie przeszkadza.

Gość gość
Kiedyś jak chodziłam z własnym ojcem po mieście to przez jakąś sprzedawczynię byłam tytułowana "żoną" :D Ojciec 50 lat a ja nawet 20 nie miałam :D

Gość gość
Już był podobny temat typu ona na sportowo, on w garniturze. Facet twojej koleżanki jest burakiem, bo to nie jego sprawa, i nikt go o zdanie nie prosił. To zależy, z jakich powodów ze sobą jesteście. Bo jeśli tylko tak, bez zobowiązań, to otoczenie moźe w ten sposób postrzegać. Jeśli jest między wami uczucie, ignorujcie glupie gadki.

Gość gość
I maluj sie z umiarem, stosownie do pory dnia, wtedy nie będziesz postrzegana jako utrzymanka. Jak cię widzą, tak cię piszą...