Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Z dniem 30 czerwca oficialnie tracę życie

Polecane posty

Ostatnio był double loot, takie profity robił że nawet platynek i creature products nie chciało mi się zbierać xD Za te kase kilka full addonów se porobiłem assasina, pirate, warriora

No właśnie botów nie ma xD Bo jest batteye takie coś że nie odpalisz tibi z zadnym programem ingerującym w klienta. A jak odpalisz w trakcie to crashuje tibie. Nawet ta takich botterskich spotach jak yalahar demony czy glooth bandity było pusto :D

Kvrwa to ja chyba wracam do tibii pamietam jak w yalahar lataly boty na necro/hero i mnie to dobijalo psychicznie. Latal jakis typ w outficie druida na czarnej owcy i tak miesiacami latal...

odrazu liczba graczy spadła :D co widać na respach dla low lvl szczególnie. Nawet corymy które miały 2137 botów są puste

Ja pacc mam cały czas, nawet jak nie grałem bo do trzymania domku i leadera w gildi :D Z******te jest to że idzie się utrzymać za cc i kupywać pacca za cc. Nawet na niskim lvl. Idziesz na takie culty i loocisz rope belty podtrzebne do imbuingu często lecą a u mnie na servie one po 4k ea chodzą :classic_cool:

Gość gość
Powinniście się umówić na kawę chłopaki :-)

Teraz prawie 4 xD Ale jak na moim lvl ide se na bossy z portali w thais i za same silver tokeny mam ponad 500k profitu a można je robić codziennie. Do tego robię bossy deeplingow, hive, wz wiec idzie to nazbierać