Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedzialam sie ze maz mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość

Mam numer telefonu jego kochanki. Wiecie jak po numerze moge suie dowiedziec kim ona jest, jak sie nazywa, jak wyglada, itd.?

Gość gość
Umów się z nią?

Gość gość
Po co ci ta wiedza. Dlaczego nie dbałaś o małżeństwo?

Gość gość
Nie moge, nie chce wszystkiego narazie zepsuc, nie chce zeby sie dowiedzial

Gość gość
współczuje serdecznie.. z całego serca.. a komentarze typu czemu zaniedbałaś małżenstwo zostawcie sobie dla siebie..

Gość gość
15:25 Wlasnie dbalam, nawet nie masz pojecia jak bardzo. Nadskakiwalam mu we wszystkim, obiadki, wypieki, prezenty - wszystko. Wracal do domu zadowolony, w domu wszystko ok, do glowy by mi nie przyszlo, ze moze mi cos takiego zrobic.

Gość gość
15:27 Dziekuje za empatie

Gość gość
wejź jej numer kup nowy starter . napisz do niej i pisz z nią że jest piekna i takie tam a jak bedzie chciała jakies szcegółowy powiedz mi powiesz na spotkaniu a nóż jak jest głupia się zgodzi.

Gość gość
Znacie jakies sposoby? Prosze, to dla mnie bardzo wazne. Dzis do niej zadzwonilam i udalam ze to pomylka. Nawet nie wiem, czy ona wie ze jest tą drugą.

Gość gość
sledz meza

Gość gość
Możesz tutaj podać numer to my chętnie pomożemy i wyciągniemy od laleczki informacje o tym czy się nie gździ. Swoją drogą zawaliłaś sprawę, ja zawsze powtarzam, że jeśli facet idzie do innej to nie dlatego że u siebie ma dobrze tylko dlatego, że czegoś mu zabrakło. Teraz jest question czego mu zabrakło, może piepszenia, może przytyłaś, może zupa była za słona, może robisz mu gańbę przy chłopakach, może nie chodzisz w szpilkach, może sex nie jest taki dziki jak kiedyś itd. różne są powody ale zawsze jest to kwestia baby a nie chopa.

Gość gość
15:32 Mysle, ze to sie nie uda. Raczej by sie nie zadal z tak pusta kobieta, ktora biegnie od razu na spotkanie z cichym wielbicielem. Wydaje mi sie ze moglaby cos podejrzewac i powiedziec o tym mojemu mezowi.

Gość gość
15:36 Nie dam rady go sledzic, to niewykonalne.

Gość gość
To wynajmij detektywa.

Gość gość
15:36 Dawno takich bzdur nie czytałam, aż mi cię żal

Gość gość
15:36 Wlasnie nie, nic sie miedzy nami nie zmienilo. Nie przytam, dbam o forme, biegam, cwicze, dbam o swoj wyglad, w lozku tez ok. Z reka na sercu nie mam so ie nic do zarzucenia. Moze mial za dobrze? Wszystko pod nos, na czas, on na pierwszym miejscu. A w szpilkach nie chodzilam i nie chodze, bo bylabym wtedy od niego wyzsza, a panowie raczej tego nie lubia. Z drugiej strony watpie zeby brak szpilek byl powodem jego zdrady.

Gość gość
15:40 Na detektywa mnie nie stac.

Gość gość
a jak długo jestescie razem ?

Gość gość
15:36 A co wedlug ciebie jest bzdura? To, ze facet sie z premedytacja puszcza? Czy to, ze swiadomie krzywdzi zone ? Zobaczymy jak bedziesz mowic, kiedy ciebie cos takiego spotka? Ja kiedys tez nie wiedzialam, ze podziele los zdradzanych kobiet.

Gość gość
15:48 5 lat

Gość gość
Gdyby wszystko było miedzy wami okey nie wierze zeby zdradził nie wierze . moze tylko z nią pisał a panikuesz

Gość gość
15:56 Bylo dobrze. Skoro znikal na cale noce, mowiac ze zabalowal z kumplem to chyba nie tylko pisali?

Gość gość
Sluchajcie, prosilam o sposob namiaru, a wy drazycie temat. Od teraz odpisuje tylko na wiadomosci, ktore odpowiadaja na zadane wczesniej przeze mnie pytanie odnosnie mozliwosci namierzenia kobiety.

Gość gość
Powodem takim ze ma kochanke jest to ze nie dawalas mu d**y

Gość gość
A po co ci dzwonic do kochanki ? Swoim mezem sie zajmij a nie jego kochanka . Nic ci to nie da. Chcesz ją zrypac przez telefon , to zly pomysl

Gość gość
jakiś znajomy albo znajomy znajomego który pracuje w sieci w jakiej jest jej numer ?? :)

Gość gość
Najgorsza w malzenstwie jest zdrada. To juz jest koniec

Gość gość
a może bądź cierpliwa.. (wiem że to trudne) ale poczekaj i obserwuj jego telefon moze sie dowiesz ciekawych rzeczy z ich wiadomosci.

Gość gość
16:05 Zajme sie nim w odpowiednim czasie. Najpierw chce zobaczyc z kim mnie zdradzal. Nie chce dzwonic, chce zobaczyc dla kogo zostawil wyksztalcona, zadbana i kochajaca zone.

Gość gość
16:06 Myslalam o tym, ale niestety nie znam nikogo takiego, ani moi znajomi.