Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedzialam sie ze maz mnie zdradza

Polecane posty

Gość gość
16:08 Wlasnie problem jest taki ze wprowadzil kod dostepu i nie moge zajrzec do jego telefonu. Bardzo pilnie strzeze swojej komorki.

Gość gość
Ehh, chyba sie niczego tutaj nie dowiem..

Gość gość
no bo co mądrego Ci tu podpowiedziec jak znasz tylko numer telefonu? pytać się go nie zapytasz wiadomo.. spotkanie z nią to tez nie jest prosta sprawa.... Współczuje Ci tylko z nim życ.. ale... jesli ma kod dostepu do telefonu to jakim cudem dowiedziałaś się o numerze kochanki ?

Gość gość
a moje zdanie jest takie ze nie ma co się dopattrywać winy w kobiecie ze coś zaniedbana i dlatego facet zdradza. Gdyby kochał to by nie zdradzał i nie lubię takiego traktowania ich jak bezmyślne zwierzątka. Jeśli nawet odczuwał ze czegoś mu brakuje w żonie to powinien z nią porozmawiać a nie szukać innej baby. Nic go nie usprawiedliwia NIC

Gość gość
Facet nie kocha, facet chce miec seks.

Gość gość
Ta co zwala wine na autorkę ze jej chłop ją zdradza to jest idiotka. Jak facet chce zdradzić to zdradzi chociażby kobieta była miss i piła jego sperme wiadrami

Gość gość
16:32 Dal mi na moment tel zebym sprawdzila program tv, on zaparzal kawe. Szybko weszlam w polaczenia, a tam - same polaczenia od kotek. To byla chwila, zapamietalam numer i zapisalam. Dzis zadzwonilam odezwala sie mloda kobieta..

Gość gość
16:36 Dziekuje. Nie sadzilam, ze spotkam sie z taka fala hejtu, a to tylko dlatego, ze sama zostalam ofiara. Nie wiem o co chodzi. Nie zycze zadnej z kobiet, ktore obarczaja mnie wina za zdrade meza, aby przechodzily przez pieklo zdrady. Tym bardziej, ze naprawde nie mam sobie nic do zarzucenia. Staralam sie jak tylko moglam, dawalam od siebie naprawde wiele. Ten dran jeszcze mowil, jak to mu ze mna dobrze, ze zadnej nie kochal tak jak mnie.. Po prostu nie wierze.. :-(

Gość gość
16:40 Dziekuje Ci serdecznie. Zgadzam sie z Toba. WychodI na to, ze nie warto sie starac dla faceta, bo i tak na koncu zdradzi. Ehh.. :-(

Pewnie łączy go z nią tylko sex.Widocznie Twój mąż potrzebuje odmiany,innej kobiety.Nie sądzę że Cię zostawi-tamta napewno nie będzie mu tak nadskakiwała.

Gość gość
16:53 Ale ja zostawie jego. Nie wyobrazam sobie dalszego zycia z kims takim.

Gość gość
Poczuł się zbyt pewnie... Mój facet też mi tak nadskakiwał co tylko sprawiło, że miałam poczucie, ze mi wszystko wolno. Kijowe uczucie, uwierz. Co do numeru, legalnych sposobów nie masz oprócz detektywa

Gość gość
17:04 Myslalam, ze jesli sie kogos kocha to chce mu sie nieba przychylic. I tak tez czulam i postepowalam. Moj blad. A ile taki detektyw moze wziac?

Gość gość
a wpisałaś numer w google ?

Gość gość
W okienku wyszukiwania na Facebooku wpisz numer telefonu. Jeśli ma w profilu dodany numer(a wiele osób ma) to od razu przełączy Cię do jej profilu

Gość gość
Znalazłaś?

Gość gość
17:12 Wpisalam w google i nic.

Gość gość
17:14 Znam ten sposob, rano probowalam ale pojawil sie komunikat ze nie ma takiego kontaktu czy cos w tym stylu. Nie wiem, moze nie ma profilu na Facebooku.

Gość gość
Detektyw za sam tel na pewno nie wezmie duzo.

Gość gość
znasz tryb dnia męża praca i co więcej?Typuję ,że laska z racy , wejdź na stronę firmy czasem są podani pracownicy. Możesz wychodząc z pokoju nagrywać, może do niej dzwoni

Gość gość
18:29 Praca - dom. Choc z tego co ostatnio przyuwazylam oszukuje mnie, bo jak np pracuje od 10- 18, to wychodzi sobie wczesniej z pracy, a w domu jest o tej co zwykle. Pracuje w nowej firmie od kilku miesiecy. On w domu nigdy nie rozmawia przez telefon, zawsze jak wychodzi na papierosa, ale wtedy nie moge wyjsc niezauwazona bo zawsze stoi w takim miejscu, ze ma na oku klatke, widzi kto wchodzi i wychodzi. Juz probowalam tak zadzialac, to jak mnie zobaczyl, od razu zakonczyl polaczenie.

Gość gość
weź 2 tel, ustaw na nagrywanie, zawsze jak wychodzisz z pokoju włacz nagr , kiedyś usi wtopić, poza tym wiesz gdzie pracuje , trudno weź urlop dwa trzy dni i powaruj pod firmą, czy tak pracuje jak mówi, albo z kim wychodzi

Możesz zadzwonić, udając, że przeprowadzasz ankietę, zapytać o imię i np o opinię na temat ciekawych miejsc do spędzania czasu w jej mieście. Pytanie czy mieszkacie na wsi czy w mieście: małym czy dużym, bo jak to pierwsze to ankieta raczej nie będzie wiarygodna. gość dziś Zdrada nie wynika z winy osoby zdradzanej, ona może być skutkiem wielu różnych czynników, może ktoś mieć po prostu problem emocjonalny, który skłania go do zdrady, to są indywidualne sprawy. Owszem odpowiedzialność leży na obu stronach bo praca nad związkiem to również odkrywanie lęków i problemów partnera i zwykle jest tak, że można odkryć problem z wiernością zanim on się w danym związku urzeczywistni. Co nie zmienia faktu, że nikt z nas nie jest wszechwiedzący i trudno się nam połapać w naszych uczuciach, a co dopiero dogłębnie rozumieć drugą osobę i pomóc jej, zanim nas skrzywdzi.

Albo inaczej. Zadzwoń, najlepiej z nowego numeru (kup starter) i powiedz, że pani zalega z opłatą. Ustawisz to jako omyłkowy telefon, powiesz, że nie zapłacony rachunek na jej nazwisko, a jak zacznie się dopytywać, to podasz jej niby ulicę, a ona zaprzeczy i być może wtedy powie, gdzie naprawdę mieszka. Możesz udać rozdrażnioną i zapytać wprost: to do kogo ja się dodzwoniłam? Wtedy babka żeby rozwiązać nieporozumienie może powie prawdziwe dane. Potem już dalszy ciąg czyli szukanie jej w necie. W sumie najlepiej jakby to ktoś inny zadzwonił, a nie ty, najlepiej mężczyzna. I udać np kuriera.

Gość gość
20.43 ma dobry pomysł!

Gość gość
Bardzo dobry, już dyktuję komuś swoje dane, bo ma problem:o

dziś Wielu ludzi się zapomina i w takich sytuacjach podaje przynajmniej część danych, bo po prostu boją się, że w wyniku pomyłki będą czymś obciążeni. Sama o mało nie podałam kiedyś swoich danych, kiedy dostałam podejrzany telefon, niby omyłkowy. Sprawa była bardzo dziwna, bo wywiązała się z tego rozmowa, w której ktoś ewidentnie próbował wyciągnąć ode mnie informacje.

Gość gość
20:43 Dobry pomysl. Sama nie moge do niej zadzwonic bo dzis juz dzwonilam i na pewno by mnie poznala po głosie, a po drugie moglaby zaczac cos podejrzewac. Musi minac jakis czas i wtedy bedzie mozna sprobowac. Przyznam, ze pomysl swietny. Szkoda, ze dzis dzwonilam..

Gość gość
20:43 to jest rozwiązanie. Nie zapomnij napisać jak Ci poszło, trzymam kciuki

Gość gość
Ale co ci da jej imię i nazwisko? Nagrywaj faceta i rozwód z jego winy i odpowiedni podział majątku tak żeby torbami został i niech idzie do tej suki