Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaaa123

Przyjmę pomoc

Polecane posty

Gość gość
gość dziś a ciebie dopa boli, bo jej tłumaczenie łykają takie tępe pelikany jak ty, a pytanie było retoryczne. A teraz poszczekaj na kogoś innego bo twój stary juz ma dosyć :D

Nie rozumiem, dlaczego nie masz swoich warzyw na zupki dla dziecka, ode mnie koleżanka bierze marchewkę,sama po nią przyjeżdża z dzieckiem, bo bez nawozu.

Gość gość
dziś - czyli ciebie jednak myślenie boli. Ale jednak na pomoc nie licz - lepiej już nie myśl bo możesz umrzeć z bólu :)

Gość gość
A gdzież to autorka? Czyżby w te pędy pobiegła posiać marchewki? I posadzić pietruszke obok? Autorko! Odezwij się!!

Gość gość
AUTORKA - NIE jestem leniwa zajmuje sie dzieckiem gotuje obiad dziecku zupke Sobie ziemniaki z surowka a mezowi mieso bo tylko mieso chce jesc bo zup nie jada sprzatam piore codziennie kapie dziecko. Ktos wymyslil ze jestem leniwa poniewaz od czasu do czasu dam dziecku sloiczek.

Gość gość
To dlaczego żebrzesz o słoiczki? I najdroższe pampersy? Poproś o skrzynke marchwi z ogródka i kości rosołowe z wolnego wybiegu.... Troche skromności dziewucha, troche skromności!

Gość gość
Pampers zmieniam co 3 godziny chyba ze mocno nasika albo kupe zrobi to odrazu . Gdybym trzymala pampersa za dlugo to by po orginalnych tez dziecko mialo odparzenia

Gość gość
Czasem robie tak ze daje zupke swoja a pozniej j leszcze ze sloiczka

Gość gość
A eobie tak dlatego bo czasem nie mam co jej dac

Gość gość
dziś - wiesz - na takie fanaberie to nie stać NIKOGO w tym kraju. A ty zmieniasz co 3 godziny? Musisz być bardzo bogata.

Gość gość
Co 3 ,4 w zaleznosci czy jest bardzo mokry

Gość gość
dziś - nie masz co dać dziecku jeść to dajesz ze słoiczka? To ty bardzo bogata jesteś.

Gość gość
Roznie jak mam schaba z obiadu daje schaba

Gość gość
To prawda że mleko modyfikowane ma dużo witamin ,wiem to własnej córeczce .Ona ma 3 lata i 2 tygodnie pije tylko mleko modyfikowane z kaszka ryżowa ,mało kiedy zje obiadek albo coś innego potrafi wypić w ciągu doby 6-7 butelek mleka Bardzo mnie to martwiło że nie chce jeść nic innego,zrobiłam jej morfologię krwi i wyniki miała w normie, nawet się zdziwiłam że hemoglobinę miała dobrą.

Gość gość
Czasem dam parowke , serek, kisielek soczkow nie kupuję z gelbera tych daje tansze

Gość gość
Po mleku normalnym ma biegunkr daje jej tylko modyfikowane

Gość gość
To czego ty żebrzesz dziewucha? Czego? I po co?

Gość gość
Autorko Pierwsze słyszę żeby dwuletniemu dziecku podawać zupki ze słoiczka :O moje dziecko odkąd skończyło roczek jadło normalne zupki z nami, dawałam dziecku do miseczki rozdrabniałam widelcem i karmiłam, tak samo z drugim daniem mięsko rozdrabniałam najbardziej jak można.

Gość Mamaa123
Po prostu łatwiej było mi poprosić o słoiczki niż o pieniadze na schaba miesko serki parówki itd

Gość gość
Ale na schaba i parówki to ci mąż zarabia. Dlaczego oszukujesz ludzi? Dlaczego robisz dziecku krzywdy? Dlaczego?

Gość gość
Nie oszukuje ludzi mój mąż chodzi w potarganych spodniach do pracy ja tez nie mam w czym chodzic wszystko idzie dla antosi teraz potrzebowala letnie koszulki i sandałki i kupilismy jej ale jedzenie jest drogie nie czarujmy sie ze 500 zł na jedzenie na caly miesiac starczy bo tyle nam zostaje po kupnie chemi oplat zrobieniu

Gość gość
Mowiac jedzenie mam na mysli wszystko cukier make olej napoje maslo margarynę

Gość gość
A jeśli ludzie nawysyłają ci mnóstwo słoiczków i pampersów - których twoje dziecko, jak już ustaliliśmy, nie potrzebuje - to co z nimi zrobisz?

Gość gość
A że ktos kiedys zyl za 1500 zł nie znaczy że t eraz za to da sie przezyc ceny ida w gore

Gość gość
Pampersy dziecko moje jeszcze potrzebuje ucze ja siadac na nocniczku ale jeszcze nie umie . Jej kuzynka o rok starsza jeszcze potrzebuje nawet od czasu do czasu jak gdzies wychodza bo zdarzy jej sie popuscic to nie jest tak hop siup .

Gość gość
A sloiczkami nie pogardze od czasu do czasu będę dawac tak jak do tej pory. Na drugi obiad albo wrazie konieczności mogą być też biszkopty dzemy i wszystko inne co ma długi termin

Gość gość
nie wierze w to co czytam. Ciebie to wysterylizować trzeba i na kurs zaradności zyciowej wysłac. Dzieciak prawie 2 lata i pampersy, słoiki markowe, chusteczki mokre, serio???????????? Dzemu sama tez nie umiesz zrobić? w środku sezonu?

Gość gość
I znasz nawet takie wyrażenia jak hop-siup. Czyli nie jesteś taka znowu dziewuszka zagłuszona. Hmmmm - a wiesz że żebractwo jest karalne? A wiesz że jeśli rodzice są niewydolni materialnie i/lub wychowawczo i/lub nieporadni życiowo to dziecko im się odbiera? Żeby je chronić? Chcesz jeszcze po chop/siupać?

Gość gość
To ma swoją nazwę wygodnictwo. Zamiast dziecka pilnować i wysadzać na nocnik najlepiej pampers niech sobie leje. Na słoiczki,dżemiki,soczki musisz po prostu zarobić. Mnóstwo ludzi tak robi

Gość gość
Nikt mi dziecka nie odbierze nie jest wychudzone ani brudne.