Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam bardzo klotliwy charakter i ze wszystkimi konflikty

Polecane posty

Gość gość

W kazdej pracy mialam z kims klotnie. Szefowie mimo ze zadowoleni z mojej pracy bo jestem kumata i sprytna zwalniali mnie a ze niby nie ma pracy a to cos tam. A tak naprawde naszlo mnie na refleksje i w sumie to ja mam ciezki charakter. Nikogo jednak nie obrazam dopoki nie nadepnie mi na odcisk. Wtedy nie przebieram w slowach i czesto tak nie mysle. Jestem bezposrednia i zawsze cos za duzo powiem. Pyskata i zlosliwa. Kurde a najgorsze jest ze tak nie mysle. Mowie do mojego meza przykre rzeczy i na dziecko tez a potem zaluje bo tak naprawde tak nie mysle:( niewiem jak sie zmienic

Gość gość
Skoro mając taki charakter, masz męża i dziecko, to i tak nieźle.

Gość gość
Kurde kobieto to zacznij panować nad sobą, zanim cos chlapniesz, to wciągnij powietrze i pomyśl czy naprawdę chcesz to powiedzieć, to takie 5 sekund opóźnionego zapłonu. Bo pal licho obcych, ale tak własnemu dziecku :(

Gość gość
Bardziej się w to zagłębić! Może głębsza analiza np. hipnoza... Chodzi o to żebyś spojrzała na całą tą sprawę z wielu perspektyw i bez emocji . -Wiem że w tej chwili trzymasz to w szufladce. Czytam i widzę to! Musisz się z tym zmierzyć. Jeszcze tego nie dokonałaś. Dobrze jednak że zdajesz sobie sprawę z tego że to Twój problem. To dobry początek.

Gość gość
Nie wiem co ci doradzić, nie lubie takich ludzi i od nich uciekam, pomyśl, czy ty chciałabyś, żeby ktoś się tak na tobie wyżywał? Może idź do jakiegoś terapeuty? Da ci wskazówki jak radzić sobie z nerwami.

Gość gość
Niechce taka byc ale nie panuje nad tym. Najbardziej przykro mi jak powiem cos na dziecko...ktore bardzo kocham Narazie jest malutki i nic nie rozumie ale jak nie przestane to zrobie mu krzywde swoja pyskata niewyparzona morda...niechce krzywdzic tych ktorych kocham

Gość gość
Moim zdaniem to typowy problem autodestrukcyjny. Takie rzeczy tylko w gabinecie i tylko analiza ! Ona musi dotknąć powodu tego co się z nią dzieje, zrozumieć i zobaczyć więcej niż do tej pory potrafiła. A swoją drogą z takiej analizy płyną same korzyści! Mi po wizytach u hipnoterapeuty aktywowała się ta część mózgu która odpowiedzialna jest za logiczne myślenie- wcześniej była uśpiona-byłam po prostu głupia!

Gość gość
Idź do psychologa na forum nikt Ci nie pomoże , rady od ludzi nie znających się na tym mogą Ci jeszcze zaszkodzić

Gość gość
21:49 No tak! Ktoś kto sra we własne gniazdo, obrażając swoich najbliższych nie koniecznie musi być mądrzejszy od ciebie sprzed tych terapii ! :D

Gość gość
21:50 Hipnoterapeuta to też psycholog! No ale ty się na tym pewnie nie znasz dlatego mierzysz nas swoją miarką ? :D

Gość gość
gość dziś Idź do psychologa na forum nikt Ci nie pomoże , rady od ludzi nie znających się na tym mogą Ci jeszcze zaszkodzić x A ty idź się sama leczyć, bo jak nie odrózniasz pisania na forum, a wizyty u specjalisty to masz też zaburzenia. A teraz sio sio jak tak szkodliwe są tutejsze rady, uciekaj bo ci zaszkodzi,

Gość gość
21:59 czy Ty masz jakąś nerwicę ? Nie musisz nikomu ublizac , nie każdy musi widzieć jaki sobą poziom prezentujesz a raczej jego brak , każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie a jeśli tego nie rozumiesz to polecam tobie omijać forum

Gość gość
Ja ubliżam? :d to chyba sama nie wiesz co napisałaś, to ty tu wszystkich od mend wyzwałaś, a polecać to se możesz swojemu staremu zeby sobie prał skarpety :D No psychiczna jednak jesteś, nara.

Gość gość
Ja kiedy miałabym na zbyciu kilka stówek w miesiącu spotykałabym się ze swoim hipnoterapeutą ! Mimo iż rudy i nie w moim typie to głos ma tak relaksujący, że nawet spa nie jest w stanie mnie aż tak zrelaksować! A przy tym naprawdę potrafi czynić cuda! Ma facet doświadczenie! Można mu powierzyć każdy życiowy problem i on go rozwiąże na 6+

Gość gość
22:12 od jakich mend?

Gość gość
Lasce się ładnie przedstawia bo nie padło w tym temacie ani jedno słowo menda , to już grubsze omamy

Gość gość
Chyba że siedzi na wszystkich tematach na raz i się jej już ludzie mylą xd Masz tupet nazywać innych psychicznymi odwalajac takie maniany :D