Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki są zachwycone rządami PIS, mówią że to najlepszy rząd jaki był

Polecane posty

Gość gość
20.28 antybiotyki też są na receptę, ketonal również. I to też wina PiS?

Gość gość
I co to za problem iść po receptę? x niestety jest problem, bo to Polska, kraj oszołomów... mi sie raz zdarzyło, i to jeszcze jak z mezem oboje przez pewnien czas bylismy bez pracy, ze pekła prezerwatywa. Poszłam do gina a ona mi zaczeła gadac, ze ta tabletka nie działa, ze jak doszlo do zapłodnienia to za pózno, itp... nie wypisała mi recepty...

Gość gość
Posła Suskiego nie obchodzi tabletka "po", bo przecież "on nie używa". Jarosław zawsze dziewica tym bardziej, synalek Broszki też problemu nie ma to co ich to obchodzi, nie?

Gość gość
Ale za rządów po też było na receptę! tylko przez krótki okres czasu to zniesiono właśnie po to by teraz wąsate feministki miały o co "walczyć ".

Gość gość
"gość dziś Jak wy możecie być tak podli, zwykłe ludzie śmieci z was, plujących na ZWYKŁYCH ludzi, tak, mówicie tylko o patologii, która była jest i będzie, w każdym kraju a co z ludźmi, którzy zapieprzają za 1500/2000/2500? Takich też wyzywacie od nieudaczników, takim też nic się nie nalezy waszym mniemawniu, bo biedniejsi, to te przysłowiowe Grażyny i Janusze, a często mają wykształcenie tylko praca u nas jest chu/jowo opłaca, wstyd dla kraju. Nie macie pojęcia chyba ile ludzi wykonuje pozoronie ok prace, nawet urzędniczą, biurową a zarabia grosze i ledwo mu starcza na życie, bo nie dostał się przez koneksje tam gdzie ini robiąc to samo zarabiają 3x więcej. Nie mówiąc już o "zwykłych" kasjerkach, kelnerkach, sprzątaczkach itd. Wstyd mi za was jako za ludzi; mnie się płakać chce gdy widzę takich zarabiających grosze i cieszących sie z takich ochłapów (bo to faktycznie ochłap) jak 500+ bo dla nich każdy pieniądz jest na wagę złota." BRAWO BRAWO dla tej pani . Ja tez pracuje w markecie za 1640 zł i dla mnie te 500 zł to jest bardzo duzo. Tak samo dla moich koleżanek które pracują na produkcji.

Gość gość
Dokładnie. Zwróćcie uwagę na hipokryzję polityków z PO, którzy najpierw mówili, że nie da się wypłacać 500 plus a potem obiecywali ze jak oni znów dojdą do władzy to dadzą każdemu. A potem znów że to rozdawnictwo, a potem że oni dadzą na pierwsze dziecko też, mimo że ten program w założeniu ma powodować przyrost demograficzny. Co za zakłamane skunksy. Najpierw chcą przyjmować islamskich byczków w ilości hurtowej, potem Schetyna mówi że wcale nie chcą a potem znów, że musimy. I to kłamstwo z tymi 10 sierotami z Aleppo, kłamstwo powtarzane po to by tłum myślał i mówił że PiS nie chce pomóc małym sierotkom. Obecna opozycja jest mistrzem propagandy, kto nie myśli samodzielnie ten sądzi że faktycznie w Polsce nie ma demokracji itd. No i to wieczne wykonanie Kaczyńskiemu wzrostu i stanu cywilnego. Żenada.

Gość gość
21.22 Do kogo masz pretensje o swoje życiowe nieudacznictwo?

Gość gość
21.42 Wypominanie Kaczyńskiemu stanu cywilnego ma sens o tyle, że jest to facet, który trzęsie Polską, a nie ma pojęcia o życiu. Decyduje o tym czy i jak Polki mają rodzić, a sam nie ma dzieci. Facet jest wożony, bo nie ma prawa jazdy, nie ma konta, nie potrafi sam zrobić zakupów, w życiu nie był zagranicą, nie wie ile co kosztuje. żyje pod kloszem w gronie klakierów, którzy wszystko za niego robią. Jak ktoś kto nie ma pojęcia o prozie życia może rządzić?

Gość gość
Ależ on nie rządzi żadnymi kobietami. Skąd to info że on nic nie wie, no sorry ale jeśli w to wierzysz to nie za dobrze świadczy o tobie. Mniej TVN.

Gość gość
Kaczyński nie przystaje do dzisiejszych czasów. Ogłupia ludzi religią smoleńską i wciska im kit rządowej telewizji. Języków nie zna, ma braki w uzębieniu, całe życie mieszkał z matką, w życiu nie bzykał, kurd**el któremu wydaje się, że jest Napoleonem, a tymczasem cała Europa ma z niego polewkę.

Gość gość
"gość dziś 21.22 Do kogo masz pretensje o swoje życiowe nieudacznictwo?" no następna pusta księżniczka :) Jesli dla Ciebie każdy kto pracuje na produkcji , w handlu , gastronomi czy jako sprzątaczka , piekarz itp jest nieudacznikiem to rozejrzyj sie królewno od siedmiu boleści po swojej rodzinie . Każdy dosłownie każdy z nas pochodzi z rodzin klasy średniej . Każdy z nas jak tu siedzimy (ty księżniczko tez :))) ) ma w rodzinie osobę pracującą fizycznie . To teraz idź jedna ( która tak plujesz na ludzi zarabiających ) do swojej np babci i powiedz , ze jest nieudacznikiem bo pracowała fizycznie .

Gość gość
22.14 Mniej "Wiadomości" w TVP. Nikt szanujący się już tam swojej facjaty nie pokazuje.

Gość gość
do gość dziś - dla mnie małpo to jest problem nie decyduj idiotko za kogoś, nie każdy leży do góry cipą i ma na wszystko czas, ja zapieprzam na twoje bachory na 500+ i nie mam czasu latać po lekarzach

Gość gość
22.15 Problem polega na tym, że Grażyna robiąca na taśmie chce tylko żreć i tylko to ją obchodzi, pełna micha. Grażyna swoim rozumem nie ogarnia takich pojęć jak wolne media, prawo do aborcji, że o Trybunale nie wspomnę, Grażyny nie obchodzi izolacjonizm Polski, Grażynę obchodzi, że z Januszem za "pińet" pojadą do polskiej strefy w Grecji i przez dwa tygodnie będą żreć schabowego, popijać Tyskim, a potem wrócą do Polski zastanawiając się, jak MY mogliśmy tych Greków brudasów do Unii przyjąć, MY Polacy co pod Wiedniem Panie kochany...

Gość gość
gość dziś No i jest jaki jest ale to on jest kimś ważnym w Polsce a nie ty . Możesz sie pluć jak głupia ale to on ma więcej do gadania niz taki szary łepek jak ty . No i ile można czytać o tym ze jest niski czy mieszkał z matka ?

Gość gość
do gość dziś - wuja chłopskiego winni ci dać na receptę to byś nie mogła napieprzyć tyle bachorów dla 500+

Gość gość
22.05 nieudacznictwo? czyli 90% Polaków jest nieudacznikami, a to ciekawe. Nie ma opcji żeby wszyscy mieli super pracę i płacę, bo po prostu nie ma tyle miejsc pracy ani miejsca na rynku zbytu, to fizycznie niemożliwe. Większość tzw ludzi sukcesu doszła do czegoś dzięki wpływom, koneksjom i pieniądzom przodków, nie zawsze zresztą uczciwie zarobionym. Nie sztuką jest wyjść z bogatego domu z dobrym startem i kontynuować tylko to co zaczęto wiele lat temu. Większość Polaków nie miała i nigdy nie będzie miała możliwości mimo wykształcenia i inteligencji, zresztą ktoś.tez.musi wykonywać pracę takie jak kasjerka czy sprzątaczka i to nie powód, by taka osoba miała przybierać głodem. Każdy ma prawo do godnego wynagrodzenia i życia na poziomie. Tylko ten co nie zna życia powie, że przecież każdy może być właścicielem dobrze prosperujacej firmy lub prezesem w korpo. Otóż nie. Tych miejsc jest ograniczona ilość w stosunku do ludzi, którzy mogliby tam zasiadać. A co do pisu to będę na nich głosować.

Gość gość
gość dziś No klękajcie narody przed taka "yntylineta " królowa jak ty . Nie podoba sie ? to pakuj plecaczek i wy... z tego kraju . Nawet usmażę ci tone kotletów schabowych na drogę:)

Gość gość
oby ich trafiło do następnych wyborów

Gość gość
Tak nadajecie na Kaczynskiego a jednak to on kiwa opozycję jak chce. Zachowujecie sie jak baby na targu, skąd niby wiecie o zwyczajach Kaczora skoro on nie udziela.wywiadow żadnym Pudelkom i innym brukowcom, a nawet nie dementuje krążących juz plotek? Nawet jeśli nie bzykał, to jakie masz prawo by oceniać kogoś przez pryzmat życia seksualnego? Skoro to ciemnogród, to czym jest ocenianie kogoś po wzroście czy stanie cywilnym? A tak w.ogole, przypomnij sobie.kto pierwszy mówił o strefach no go w państwach europejskich, podczas gdy PO uśmiechali się z politowaniem. I co, nie miał racji?

Gość gość
Wulgarna babo wypominająca 500 plus, mam nadzieję że chociaż raz w tygodniu udajesz się pod najbliższy zakład karny i tam głośno skandujesz swoją nienawiść do więźniów, których musisz utrzymywać. Bardzo dobrze że rodzi się coraz więcej dzieci. Nie wiem jakim jesteś człowiekiem że złorzeczysz z swoim rodakom.

Gość gość
Polecam program "w tyle wizji".

Gość gość
Polecam program"w tyle wizji".

Gość gość
Wole Pis niż Po . Przyjemniej ludziom biedniejszym żyje się lepiej.

Gość gość
do gość dziś - ty wredna małpo, tam w tym więzieniu są to własnie te wyrośnięte dzieci wychowywane przez takie głupie matki jak ty

Gość gość
Jesteś zwykłą chamką i nie masz pojęcia jak wielu ludzi niekoniecznie "rypiących na taśmie' zarabia te przysłowiowe 2tys za które wegetuje zamiast żyć i np. dostaną za czyjejś władzy dwie ście złotych podwyżki i dla nich to już jest WYBAWIENIE bo inna by im jeszcze obniżyła o dwieście; nawet jeżeli wiedzą o tych wszystkich rzeczach jak prawo do tego i s*amtego, ale co im po tym? Skoro od 20 lat zarabiają tyle ile zarabiają i nie mają perspektyw na nic lepszego. Tak, tak wygląda życie wielu polaków, ale prowincja nikogo nie obchodzi, najlepiej żeby zdechła bo liczą się tylko korpożercy z Warszafki czy innego Krakowa. Żałosne, nic nie wiedzieć o ŻYCIU PRZECIĘTNYCH POLAKÓW którzy zarabiają tyle, że niemiec by tygodnia nie przeżył za takie NIC. u leży problem, ludzie się czepiają takich g*wnianych partii jak P/iS bo chcą zobaczyć choć złotówkę więcej w swoim portfelu a nie o 2 zł mniej, jak P/O nas załatwiło, jeszcze kazało za te grosze pracować do 67, to już lepiej sobie od razy w łeb strzelić niż tak żyć. P/iS jest partią złą, ale ludzie byli już zdesperowani i nienawidzili P/O tak bardzo za to jak ograbiała ludzi, ze aż zagłosowali na PiS. Szlag mnie trafia gdy czytam takie bzdety a tu człowiek myśli jak zagospodarować kasę żeby jakoś dożyć do końca miesiąca.

Gość gość
Nie moja droga. Moje dzieci szanują innych ludzi, czego nie można powiedzieć o tobie. To Ty nienawidzisz swoich rodaków, jesteś przepełniona nienawiścią jak trującym jadem. W więzieniach siedzą tacy ludzie jak ty. Zastanów się nad sobą. Bez odbioru.

Gość gość
Ja popieram PiS i nie pobieram 500+ tylko uważam, że dobrze rządzą.

Gość gość
22.15 Problem polega na tym, że Grażyna robiąca na taśmie chce tylko żreć i tylko to ją obchodzi, pełna micha. Grażyna swoim rozumem nie ogarnia takich pojęć jak wolne media, prawo do aborcji, że o Trybunale nie wspomnę, x Grazyna jest zatem dokładnym przeciwienstwem mojego ex.... miał rentę, z powodu częsciowej niepełnosprawnosci, która utrudniała mu tez szukanie dobrej pracy.. Postanowił ze praca fizyczna mu nie odpowiada, ani mało ambitna.... więc pracowac to on nie będzie. i tak siedzial przy komputerze, obsesyjnie interesował sie polityka, kazdą bzdura. a swoja droga- jest obecnie maniakiem PISU... Konkluzja taka, ze jeden z********a i drugi sie o******la i jakos musi wypełnic sobie czas. Jak ktos ma czas na bzdety typu polityka, to ok, ale tak na serio normalny człowiek na to czasu nie traci, bo to jaka partia wygra w znikomym stopniu wpływa na glębokosc portfela, a lepiej czas którego mało wykorzystywac produktywnie a nie na bicie piany