Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki są zachwycone rządami PIS, mówią że to najlepszy rząd jaki był

Polecane posty

Gość gość
Chodzi o to ze sprzedal mieszkanie za bezcen tylko po to zeby zrobic to szybko. bo takie sa przepisy o egzekucji, ma być szybko i sprawnie (kpc egzekucja z nieruchomości- cena na poszczególnych licytacjach, jak na pierwszej nie ma chętnych to sie sprzedaje na kolejnych za coraz niższa cenę), poza tym wierzyciela obchodzi jego kasa, też wolałby zeby ktoś dał nawet 300% wartości mieszkania bo on wtedy dostanie zwrot całej sumy, a nie sie będzie piertolił po kilka złotych. Współczuje ludziom, bo choroba dziecka to coś strasznego, ale co robili zeby sie dogadać z wierzycielem, wbrew pozorom banki w takich sytuacjach ida na ręke- sama znam taka parę z dziećmi, chodzili, chodzili do banku, ale sie dogadali, bank trochę umorzył, nie naliczał nowych odsetek, dął im też prawie dwa lata spokoju ze spłatą i domu nie trzeba było licytowac. tylko to trzeba d...ruszyć i troche sie zająć swoimi sprawami a nie czekać na najgorsze a potem płacz

Gość gość
A zwłaszcza ty: D

Gość gość
Podkarpacie śpiewa i tańczy :)

Gość gość
dlaczego podkarpackie ?

Gość gość
A mazowieckie kwiczy oderwane od koryta

Gość gość
Przynajmniej pierwszy raz odkąd żyję czyli juz 34 lata nie wstydzę się za prezydenta,, zna angielski biegle,i w odróżnieniu od poprzedników samodzielnie mówi to co chce powiedzieć na różnego rodzaju uroczystościach, zapytany potrafi spontanicznie ripostować - kumaty gość.nareszcie nikt nam nie robi nam siary na zachodzie. Jedyną wiochę robią sprzedawczyki szwabów czyli PO które kabluje na swój kraj do Brukseli. Nareszcie mamy rząd który dba o kulturę, rodziny i godność, GODNOŚĆ naszego narodu. ! Można sobie pis nazywać moherami itp....ale soryyy dawno nie byłam taka dumna ze swojego prezydenta i z Pani premier ,więc na 100 procent bedzę na nich głosowac...i co najważniejsze, o żadnej aferze z ich udziałem - ludzie z godnością. nie słyszałam....

Gość gość
Hahaha, o żadnej aferze z pisiorami nie słyszałaś?? Dobra, bo choćby dziś czytałam o jeden takim ze świętej partii, co to żonę i inne do prostytucji zmuszał, normalnie bardziej święci od papieża :D, a wstyd robia już nie ma całą Europę, a na świat, ale głosuj głosuj, w końcu pincet plus zobowiązuje

Gość gość
To był asystent posła, plotkaro.

Gość gość
Nareszcie mamy rząd który dba o kulturę, rodziny i godność, GODNOŚĆ naszego narodu. ! a niby jak skoro wszyscy sie z nas smieja?

Gość gość
To był asystent posła, plotkaro. Mężczyzna, zanim jednak został asystentem europosła, z rekomendacji Prawa i Sprawiedliwości był przewodniczącym rady miasta w Markach

Gość gość
Były asysten posła :D, ten co zone wywozil do lasu i dusil też były, tak? Takie właśnie mendy siedzą w pisie!!! Wielka pani rzecznik, ktora popiera publicznie przemoc!!! Wstyd!

Gość gość
Przyznaję ze w każdej partii są mendy , jednak nikt nie przebije platformy. Jeśli spojrzeć całościowo, żaden rząd nie zrobił dla Polaków tyle złego co PO i żaden tyle dobrego co PiS.

Gość gość
poczekaj na to co będzie po i jak zaczniesz spłacać dziurę budzetowa itp

Gość gość
Weź się nie osmieszaj z tym dobrym, co to niby robi pis- dno i 100 metrów mułu!!! Po święta nie bylo, ale to co wyrabia PiS to jest masakra i trzeba być albo ślepym albo totalnie głupim, żeby tego nie widzieć

Gość gość
Kto i gdzie popiera przemoc? Chyba ci sie przegrzała glowa pod tym hidzabem. To PO chce sprowadzać gwałciciel i pedofili do Polski.

Gość gość
13.59 a konkrety? Znów napiszesz że obsadzili swoimi ludźmi urzędy? Tak owszem, tak samo jak każdy inny poprzedni rząd.

Gość gość
Ehh glupia ty, jedynie emigrantów widzisz? To akurat jedyna pozytywna rzecz, która robi pis, a co do popierania przemocy przez rzecznik rządu, to sobie poczytaj jej wypowiedzi, poogladaj (nie, nie w tvn)

Gość gość
Nie tylko o urzędy chodzi, o trybunał, konstytucje, ustawy ograniczające swobodę obywateli- czy tego nie widzicie? Serio? Może pora wysciubic nie spoza pieluch i placu zabaw i trochę szerzej spojrzeć na świat albo choćby na własny kraj

Gość gość
*nos

Gość gość
Oglądałam i nie widzę nic bulwersujacego. Też tak uważam i mam w d***e waszą lewacką poprawność polityczna. Napisz lepiej, dlaczego żyje Ci się gorzej odkąd do władzy doszedł PiS, bo mi żyje się dużo lepiej.

Gość gość
Już napisałam, ale ty i tak tego nie zrozumiesz, bo przecież jak mam odmienne zdanie, to jestem tylko tępym lewakiem- myślenie typowego pisuara

Gość gość
14.05. powiedz proszę, w jaki sposób została ograniczona Twoja swoboda? I porównaj np z obywatelem Francji, która jest taaaaka liberalna.

Gość gość
Nie, nie napisałaś. Nie widzę konkretów a jedynie komunały.

Gość gość
A uważasz, że np odmowa referendum w sprawie szkół, nie jest ograniczeniem praw obywateli? Jeden z wielu przykładów

Gość gość
A jak to strasznie żyło ci się za czasów po?? 500+ nie było, co?

Gość gość
Sama spójrz szerzej, popatrz przyszlosciowo i odpowiedz sobie, czy państwa multi kulti mają prawo bytu w dzisiejszych czasach. Czy może nadzieją na zachowanie dotychczasowego kształtu państwa jest stawianie na pierwszym miejscu obywateli własnego kraju.

Gość gość
Nie pobieram 500 plus, póki co mam jedno dziecko. Odnośnie szkół- likwidacja gimnazjów była jedną z głównych obietnic wyborczych więc to oczywiste, że będzie zrealizowana.

Gość gość
A czy ja piszę o Multi kulti itp.??? Pisze o łamaniu praw Polaków, w d***e mam imigrantów, bo wcale za tym nie jestem, ale za przestrzeganiem prawa w mojej własnej ojczyźnie, zwłaszcza przez rzekomych przedstawicieli narodu, TAK!!! A Wy, jak tylko ktoś ma odmienne zdanie, to wyjezdzacie z emigrantami- jedna jedyna spiewka klepana jak mantra

Gość gość
A inne przykłady z "wielu"?

Gość gość
to do waszej wiadomości- jak mozna było bez wojny z UE i kar za odmowę rozwiązać problem i nie mieć problemu Rząd Roberta Ficy uczynił z nieprzyjmowania uchodźców główny temat swojej kampanii wyborczej przed wyborami, które odbyły się w marcu 2016 r. Pod względem retoryki Bratysława poszła z Brukselą na noże, zaskarżając mechanizm kwotowy do sądu w Luksemburgu. Tymczasem po cichu Słowacy przyjęli niewielką liczbę uchodźców z Bliskiego Wschodu, dzięki czemu uniknęli procedury, którą UE zastosowała wobec Polski, Czech i Węgier. Ta niewielka ilość to az 16 osób i maja cała procedurę przyjmowania uchoźców z głowy, nikt im więcej nie dorzuci. a podobno wystarczyło przyjąć nawet dwóch zeby spełnić ten wymóg