Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego starszym kobietom tak bardzo przeszkadza jak młode się malują albo

Polecane posty

Gość gość
Twarz kobieca to nie buty i szereg lat pastowana chemią wcale się nie konserwuje. Starsze kobiety które rzadko za młodu używały pełnego makijażu mają znacznie lepszą cerę niż młode, które po zmyciu tapety zaczynają przypominać rodzynki. Może to i słodkie, ale czy ładne?

Gość gość
tak, i teraz jest cool, bo w wieku 30 lat mam zniszczoną skórę i cieszę się, że nie wyłysiałam. Koleżanki miały więcej szczęscia. Ja akurat nie i tyle. Tylko kosmetyki z Vichy mi nie szkodzą

Gość gość
Chyba mieszkasz w małej mieścinie, skoro uważasz, że stare baby komentują wygląd 20-latek. U nas w mieście nikt się takimi pierdołami nie zajmuje. Ja tam nie zazdroszczę młodym dziewczynom, skoro ma figurą i ładną twarz i tylko jej urodę podkreśli fajnym makijażem, oraz strojem, to niech to robi, bo kiedy jak nie teraz ? Jak będzie stara? Ale oczywiście, jak we wszystkim, należy zachować umiar, bo nastolatki (15 - 17 lat), raczej znaczenia tego słowa nie znają. Bo niestety, 16-latce nie pasują kreski i pazury a'la Jola Rutowicz, mini ledwo zakrywające pupy , opięte bluzeczki, ale na dyskotekę mogą założyć. Ale do szkoły takie rzeczy nie pasują, szkoła to szkoła.

Gość gość
starsze kobiety mają swoje problemy. Głuchnie, ślepnie, ma żylaki, hemoroidy, wzdęcia i nietrzymanie moczu. Guzik je obchodzą jakieś młode bździągwy, swoje przeżyły i swoje wiedzą. Młode bździągwy mają za to zwidy, urojenia i problemy z d/u/p/y najczęściej