Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ochrona danych osobowych

Firma a przetwarzanie danych, opracowanie procedur

Polecane posty

Witam ! Czy ktoś z Państwa prowadzi własną działalność gospodarczą i słyszał o przetwarzaniu danych osobowych, jak i o dokumentacji Polityka Bezpieczeństwa, Instrukcja Zarządzania Systemem Informatycznym, chętnie odpowiem na pytania dotyczące wdrożenia wymaganych dokumentów. Albo może ktoś już wdrażał te procedury ? Chętnie porozmawiam na ten poważny problem :)

Gość gość
Tak w ubiegłym roku w moim sklepie internetowym wprowadzałem taką dokumentacje na szczęście jestem już po wdrożeniu a zbiorów jak narazie nie rejestrowałem w inspektoracie. ;)

Gość gość
Prowadzę biuro podróży mam zatrudnionych 2 pracowników czy też muszę mieć wprowadzone powyższe procedury ? albo proszę podać kontakt e-meilowy żebym mógł opisać specyfikę placówki. Wiem o co chodzi kontaktowały się ze mną firmy i chciałbym poznać jak to cenowo wygląda u Państwa ?

Gość gość
Napisałem proszę sprawdzić pocztę :)

Gość gość
A jak sytuacja wygląda w przypadku prywatnego przedszkola czy muszę mieć taką dokumentację ?

Gość gość
Witam zajmuję sie ubezpieczeniami napisałem wiadomość, proszę sprawdzić ;)

Gość Ekspert84456
W kwestii przetwarzania danych, to warto pamiętać, że od maja 2018 zaczną być egzekwowane przepisy RODO, które wprowadzają wiele zmian. Teraz klient będzie mógł w łatwy sposób cofnąć zgodę na przetwarzanie. Bardzo dobrze opisuje to wszystko ten poradnik, polecam zajrzeć https://poznajrodo.pl/e-book/