Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzący ludzie na allegro i olx

Polecane posty

Gość gość

Jak mnie wkurzają ludzie, którzy wysyłają swoje durne pytania do aukcji! Oglaszam wszem i wobec jak coś sprzedaje za 600 zł to proszę nie pisać mi pytań typu "daje Pani 300 zł" Ludzie jak pisze 600 to nie 300 czy 400, ręce opadają...

Gość gość
a ja nie lubie cweli którzy żądają wpłaty natychmiast, a towaru nie wysyłają przez tydzień albo dwa albo nawet trzy i muszę się prosic że jaśnie pan czy pani raczyła wysłać

Gość gość
to ja wysylam 24h od wpłaty, patrz na oceny i komentarze sprzadających i u osób z kiepskimi ocenami nie kupuj

Gość gość
Ale\gro to syf. Mnie wkurzaja identyczne aukcje, nie wiem czemu all tego nie usuwa.

Gość gość
Albo babska ktore sprzedaja noszona bielizne :o

Gość gość
Durne to jest jak ktoś nie wie od czego jest targowanie się, ty sobie mozesz i za milion wystawić co nie znaczy że ktoś nie ma prawa zaoferowac tysiąca. Od tego własnie jest allegro/olx, że ceny można negocjować, a nie jak w sklepie stała.

Gość gość
To Twoja głupota że Cie to denerwuje. Normalny człowiek takie wiadomości ignoruje i już.

Gość gość
Ludzie wstydu nie mają najlepiej im za darmo deeej i wyślij na swój koszt.

Gość gość
Chyba Ty nie wiesz na czym polega targowanie się. To tak jakbys poszła do salonu porsche i powiedziała "daje Panu za ten samochód 1 tyś zł może być" W olx zresztą zaznacza się opcje "do negocjacji" wiec jak jej nie ma wiadomo, ze cena jest sztywna. Poza tym nawet jak się targujemy to nie 50% z ceny, to chore

Gość gość
gość dziś Jesteś niedoinformowana, w większości sklepach również można się targować, sprzedawcy mają do dyspozycji 10-15%. A nie 1000% jak Ty piszesz, do szkoły proszę się udac i doedukowac

Gość gość
hahahha no

Gość gość
Są ludzie, których wszystko denerwuje, ogólnie ja nie mam problemu z allegro, poza jednym razem, gdy pacan sprzedawał NOWĄ rzecz, a przysłał stara i zniszczoną, twerdził potem, że jak wysyłał to była nowa. Dobre, co?

13:43 ja chciałam za darmo oddać komodę w stanie idealnym, przyjechała laska i powiedziała, że kolor jej nie odpowiada, jak załatwię transport to może wziąć ( z łaski ) :D

Gość gość
to prawdaaa