Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć 6kg w dwa miesiące?

Polecane posty

Gość gość
18:15 A ty przygłupie umiesz czytać ze zrozumieniem? Gdzie ja napisałam o produktach odzwierzęcych? Równie dobrze można zjeść wegańskie białkowo tłuszczowe śniadanie.

Gość gość
Ch**j zostaje weganka

Gość gość
gość dziś a ty kretynie nie widzisz ze odpisałam na wiadomosc typiary od bekonu i jajecznicy?

Gość gość
4 miesiące temu ważyłam 78 kg przy wzroście 168. Taka waga utrzymywała mi się łącznie 2 lata po porodzie. Zaczęłam się odchudzać. Moje CPM wynosiło 2600, jadłam 2300 kcal. Na śniadanie jajecznica na bekonie lub omlet z warzywami, na drugie śniadanie jakaś owsianka na mleku roślinnym z dużą ilością owoców, obiady przeróżne, ale 70% mojego talerza to były warzywa, potem kasza/makaron/ryż, do tego jakieś mięso albo kotlety z soczewicy/ brokuła etc. Potem jakaś surowizna w dużej ilości na podwieczorek z orzechami lub nasionami, na kolacje jakieś węgle np. kanapki. nie dopisałam, schudłam 18 kilo w tym czasie

Gość gość
18:23 A ty nie rozumiesz że jajka i bekon to tylko propozycja i jak takich przygłupom jak ty nie pasuje to sobie może zjeść wegańskie śniadanie? Tylko pier/dolisz jakieś farmazony

Gość gość
bo zj***e probujesz szkodzic dziewczynie....

Gość gość
Chciałam jeszcze zastosować dietę 1000kcal, ale wolę posłuchać się Twoich rad

Gość Nie chce mi się już
chyba pora zacząć używać ników, bo ja już nie wiem kto komu odpisuje. Autorko, szkoda, że Twój temat zamienia się w pyskówkę.

Gość gość
Zawsze możesz zrobić post dr Dąbrowskiej. Tyle, że to się robi w celach leczniczych, efektem ubocnym jest utrata kilogramów

Gość gość
Tutaj autorka. BIORE tez pod uwagę ze nie mam nadwagi i nie uda mi się schudnąć tak prędko :D

Gość gość
Taa, zeby wpadła w ketoze i narobiła sobie problemów z nerkami

Gość gość
W ketozę od jednego posiłku białkowo- tłuszczowego? Nikt to nie mówił o Dukanie... Same skrajności widzisz. Opanuj się kobieto. Chodzi o 2 jajka, a nie 40 :D

Gość gość
idiotko pisze o poscie dąbrowskiej :o

Gość gość
Zastanowię się nad tym postem, ale boję się trochę że może wyniszczyc mój organizm

Gość gość
Bo wyniszczy. Jesli ktoś wierzy w dobroczynne zawroty głowy czy osłabienia to jest nienormalny :o

Gość gość
Tia, jakie zawroty głowy? Jakie osłabienia? Głowa co najwyżej boli 2 dni z odstawienia kawy, nic więcej... Autorko, Ty nie rób jakiś diet cud, bo wagę masz prawidłową. Wystarczy, że dołączysz jakieś ćwiczenia, waga też zleci, a przynajmniej ciało się zmieni, wymodeluje

Gość gość
3kg na miesiąc, spokojnie.

Gość gość
Trzy miesiące na Slimunox dały mi 16 kg mniej. Ja również próbowałam diet, zmian, ograniczeń, ale to kompletnie nie dawało efektów. Zmiany przyszły dopiero przy tabletkach, wtedy nie czułam takiego głodu, kg leciały. I co? Możecie sobie próbować, ale klasyczne diety i tak trwale was nie odchudzą.

Gość gość
Tyle to potrafię w 48 godzin schudnąć.